А какви документи имате предвид?demococcus написа:Порових по сайта и по формурярите 10-тина минути, но не видях да има такова уточнение, Ралица. Аз също си спомням че имаше някъде споменато да се избягва, защото удължавало разглеждането, но и това дори не успях да намеря. Дано някой по-зорък от мен се включиRalica T. написа:Здравейте, пожелавам на всички една по-добра 2014 г и положително развитие на процеса по осъществяване на общата ни мечта! Включвам се с един въпрос. Някъде, не си спомням къде точно, бях чела, че след последните промени няма да приемат допълнително изпратени документи, без естествено да са били поискани от имиграционните, след изпращане на първия пакет документи. Правилно ли съм разбрала, или.....?
Понеже ако искате да изпратите резултати за език (примерно изкарали сте по-високо ниво), според F.A.Q. няма проблеми http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... html#1aout" - точки 10 и 11.
Нещо, което никъде не виждам и аз написано, но на една от информационните сесии, беше даден съвет да НЕ се пращат документи, ако не са изискани.
Както и че е хубаво, ако искаме да добавим сертификат за език, да се направи след като има получено акюзе, респективно и реф. номер за това.