Виж, той ги е викал за реална кражба от чейндж машината си в пералнята и не са идвали с часове.

Ако ги извика обаче някой бъм, идват за секунди.

Явно си избират работата. Така и така заплатата им е гарантирана!

Стрино, нашите реднеци ги знам, живял съм и в дълбокия Юг сред оригиналните, ама вашите табарнаци са съвсем друго животно.Pyrelight написа: ↑Пет Яну 10, 2020 9:16 am Да, има кебекарски селяни, които не отстъпват предполагам на вашите реднеци.
За бушмените, които мачкат деца по опашките за училищно тържество не съм съвсем сигурна.
Има и други обаче, които са дори по-образовани от българско-албъртиански адвокат + говорещи език, който се явява официциален за Канада, а той със сигурност не владее. Та,...хора разни! Зависи в каква среда се движиш!![]()
Moдераторите, защо навремето ми изтрихте темата Бисерите на Стрина?Pyrelight написа: ↑Пет Яну 10, 2020 6:17 pmГлупост- неглупост, занимават се!
Па и защо да не се занимават? Нямат никаква работа, а трябва да си оправдават заплатите.
По-рано, когато баща ми имаше билдинги са идвали дори да палят печките на наемателите или да им отключват вратата, щото идиотът, който ги извикал не можел сам или си загубил ключа.![]()
П.П. Щото виждам, че комплексарите пак са срали...
Всички звънят на 911, всички!
Виж, от 911, ако диспечерът реши, може да ти извика, ако ще и Папата.![]()
Аз като гражданин не съм длъжна да знам всичките служебни номера със вътрешните при това. Затова са диспечерите, за да те пренасочат!
Много неграмотен и комплексиран народ, ей!
Това, че се научил да работи с Гугъл не го прави повече от обикновен дограмаджия!![]()
Ей, таяPyrelight написа: ↑Пет Яну 10, 2020 7:01 pm Между другото - един трик. Ако ви се наложи да извикате линейка за някого припаднал на улицата, в никакъв случай не си давайте личните данни! После се опитват да ви натоварят вас с разходите по транспортирането, ако установят, че не могат да си вземат парите от болния, защото е социаладжия.
Случвало се е вече! Предполагам, че това е за темата за канадските простотии, ама и тук става.![]()
Бай Дъ Вей линейка също се вика на 911, а не на правителствен номер с 3 вътрешни номера най-малко.
Инак, вие пак си байте, че лъжа, ама имайте 1 на ум за всеки случай!![]()
Kак става това,в България не сме наясно как да си пушим потта. А моята пот както смърди не само че няма да си забравя несгодите, но ще се сдобия с нови.7George написа: ↑Пет Май 20, 2022 8:38 pm Trudeau confused why Canadians who can’t afford rent not embracing luxury electric vehicles
https://www.thebeaverton.com/2022/05/tr ... -vehicles/
Обаче всеки може да пуши пот, та да се чувства добре и забрави несгодите.
Пот е жаргонен израз за марихуана.Чичо Том Белия Тюлен написа: ↑Сря Юли 06, 2022 5:18 pm Kак става това,в България не сме наясно как да си пушим потта. А моята пот както смърди не само че няма да си забравя несгодите, но ще се сдобия с нови.
Абе де да знам, нали сте на шошонски земи, както някой писа в една друга тема, а индианците са слагали и мазоли в лулата на мира.MrGeek написа: ↑Сря Юли 06, 2022 5:26 pmПот е жаргонен израз за марихуана.Чичо Том Белия Тюлен написа: ↑Сря Юли 06, 2022 5:18 pm Kак става това,в България не сме наясно как да си пушим потта. А моята пот както смърди не само че няма да си забравя несгодите, но ще се сдобия с нови.