myhata II написа:Бате усещаш ли че тони върви по стъпките на пожарната, бас хващам че ванкувърските баровци вече са почнали да го избягват
Така, такаа, айляк нали казахме да не се сравняваме с други хора и аз мога да те сравня с една гора идиоти ама не го правя нали.
1. Кои са тези баровци, да знам кои ме избягват.
2. Хипотетично (ако има такива), не ти ли е минавало през ума, че може да ме игнорират, защото комуникирам с хора като теб?
ПС: както ти обещах опитвам се да бъда обстоятелствен и систематизиран, да не те обърквам.
Хипотитично НЕ, а и на кой му дреме ?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Внимавай 'щото ти казах, ще се разочаровам от Ван и ще ти почукам на вратата в Торонто, да видим ти как ще се отзовеш и с какво ще ми помогнеш да стана баро...
tonny написа:Внимавай 'щото ти казах, ще се разочаровам от Ван и ще ти почукам на вратата в Торонто, да видим ти как ще се отзовеш и с какво ще ми помогнеш да стана баро...
Приготвил съм ти пешовите обуща плюс чифт дървени налъми за баня
ПП
Дръж по далече налъмите от жената, да не вземе да те халосва с тях като разбере къде си я завел барабар с тенджарето и тиганите !
Стефан Цанев
ХАХАХ е на това му викам аз "във форума съм да се забавлявам". Ти наистина ме забавляваш!
Това за къде с обувките по кратуната ми, Ван или Торонто?
Обещал съм на жената West End, до някъв парк и плаж. Там ше ям ли дърво..
tonny написа:ХАХАХ е на това му викам аз "във форума съм да се забавлявам". Ти наистина ме забавляваш!
то тоя уест енд накрая на свта бе
по добре при градските в съри,че е и по близо до варна
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
tonny написа:
Кои са тези баровци, да знам кои ме избягват.
Е как кои ? Ванкувърските ! То там освен баровци други няма.
Аз не съм там, но съм баровец - член-кореспондент (без портфейл!)
Мухата щеше да идва, но се уплаши че много кеш отива по тия барове.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
tonny написа:ХАХАХ е на това му викам аз "във форума съм да се забавлявам". Ти наистина ме забавляваш!
В Съри не пускат без чалма!
Много ли са там ?
Стефан Цанев
Това са глупости.
А в Чилиуак какво? Без мокасини и няколко висящи скалпа на колана не можеш да влезеш ли?
В Съри има такива ерии, дето друго освен "White face" можеш да видиш само зад тезгяха на бензиностанцията.
Има и един лаф, че всеки сиатълски гангстер мечтаел да се пенсионира в Съри.
Тъй че Съри е толкова обширно понятие, че няма ка да генерализираш, че там живеели само чалми.
Това са глупости.
А в Чилиуак какво? Без мокасини и няколко висящи скалпа на колана не можеш да влезеш ли?
В Съри има такива ерии, дето друго освен "White face" можеш да видиш само зад тезгяха на бензиностанцията.
Има и един лаф, че всеки сиатълски гангстер мечтаел да се пенсионира в Съри.
Тъй че Съри е толкова обширно понятие, че няма ка да генерализираш, че там живеели само чалми.
Това (Elgin Chantrell) пак е в махалата ми и също се води част от Съри. Нека всеки сам си реши що за "чалми" живеят там.
Прасе, изкараха те лъжец под тезгяха,
Не го знам аз ващо съри, ама при нас Скарбъро е много грозен квартал, има мангали и ирландци боклуци, не е добра за живеене
Стефан Цанев