yahoo написа:До към края на миналия век имаше много оскъдна информация за Канада и в частност Монреал и ни беше простено да бъдем впечатлени или разочаровани от това което ще видим. Сега при всичката тази детайлна информация чак до гугъл стрийт вю да останеш шокиран от разминаването с това което си очаквал е вече непростимо прецакване. Но пък е напълно поправимо. Канада е широка страна, а Монреал никога не е имал претенции да е американски тип град. А сравненията Сащ - Канада калифорниеца успява да ни осветли във всяка възможна тема.mirkaa написа:каква интересна тема се е заформила, в която бих изкала мнение веднага като "потърпевша", но ето на, от как съм в Канада от 10 месеца, съм се зомбирала и изобщо не стигам до форума.
Ами тя Америка голяма, Канада също.
Има място което дори и София предпочитам пред него - Ню Йорк ми е анти анти анти място. Предпочитам в ада да отида отколкото там.

Нито хората от там понасям като манталитет нито ми хареса, голямо, мръсно, хората от там имат самочувстие до небето само по една единствена причина - че живеят там, нищо че могат да живеят в кутийка(Като Калифорния, но поне онези хора се радват не невероятен климат, пасифик оушън и невероята природа) докато онези в Ню Йорк се радвам на метрото с плъхове и бездомниците(лично изпитано) не че и в Сан Фран и ЛА ги няма но поне както казах имат други плюсове.