Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

Мнение от myhata II »

grozdan написа:
Rall написа: Ами може би с това, че не прегърнаха идеята, че "религията е опиат за масите" и не се стремяха да я изкоренят и да я превърнат в посмешище и срам за всяко пионерче, чавдарче, комсомолче, и т.н. От там и младото поколение в тези страни получи в голяма степен някакви морални ценности. Бил съм по "комунизма" и в Чехословакия и в ГДР и голямо впечатление ми направи колко е чисто и как никой не си изхвърля боклуците по улицата. Българските "другари" бяха най-гадните и тъпи селски скотове които е родила тая нещастна страна, да се чудиш, че произлизат от същия този велик, интелигентен, благороден народ за който ни говориш Будтел...
или освен и те да са били американски шпиони под прикритие.
А, тъкмо ми припомни. Започнах да гледам стари български филми в youtube. Направи ми впечатление, че сградите са си все така олющени, тревата все така изгоряла и праха все така в изобилни количества. Направи ми впечатление също нивото на корупция, която въпросната система е поощрявала и осъвършенствала. М-да, а после разни хора обясняват колко било добре и как всичко имало и хората работели. Как билетчето било 3ст, а хляба 50. А, че заплатата е била 200лв не казват.
Грозданчооо,ей ти Канада бре,билет за ТТС то е 2,60 ,ляба в магазина 2,30 и нагоре -заплата 2000 ;)
Разликата е само в нулите ,ако не си чувал за инфлационен калкулатор да те светнем ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

Не е в религията цялата работа.Аз сьм Православен а жена ми е Католик. Унгарците имат история с Австрия те смятат че са предадени от запада на Руснаците мразят ги от вьтре(Руснаците). Имат си от 56 година истиско анти-комунистическо движение понеже вьзтнаха срещу идеология която никога няма да признаят която ние бьлгарите признахме и се кланяхме че и все още.
Сега проблема им е че тези хора срещу комунизма са всьщност крайно десни.Имат си други проблеми като Орбан Виктор, който според мен не е лош макар че го приемат дори за наци.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

myhata II написа:
grozdan написа:
Rall написа: Ами може би с това, че не прегърнаха идеята, че "религията е опиат за масите" и не се стремяха да я изкоренят и да я превърнат в посмешище и срам за всяко пионерче, чавдарче, комсомолче, и т.н. От там и младото поколение в тези страни получи в голяма степен някакви морални ценности. Бил съм по "комунизма" и в Чехословакия и в ГДР и голямо впечатление ми направи колко е чисто и как никой не си изхвърля боклуците по улицата. Българските "другари" бяха най-гадните и тъпи селски скотове които е родила тая нещастна страна, да се чудиш, че произлизат от същия този велик, интелигентен, благороден народ за който ни говориш Будтел...
или освен и те да са били американски шпиони под прикритие.
А, тъкмо ми припомни. Започнах да гледам стари български филми в youtube. Направи ми впечатление, че сградите са си все така олющени, тревата все така изгоряла и праха все така в изобилни количества. Направи ми впечатление също нивото на корупция, която въпросната система е поощрявала и осъвършенствала. М-да, а после разни хора обясняват колко било добре и как всичко имало и хората работели. Как билетчето било 3ст, а хляба 50. А, че заплатата е била 200лв не казват.
Грозданчооо,ей ти Канада бре,билет за ТТС то е 2,60 ,ляба в магазина 2,30 и нагоре -заплата 2000 ;)
Разликата е само в нулите ,ако не си чувал за инфлационен калкулатор да те светнем ;)
Брьмбьр заплатите са от 16 хиляди до пoлoвин милион на година и на горе.
Това как си ги нагласяш си е нашенското.
през комунизма си бяха по 200 - 300 лева. Я не ми разправай глупости все едно сега сьм роден.
Заради такива като теб все още ги влачим зганта- че ендо време кво беше знайш ли?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Бръмбър,средната заплата в Канада е 53 000 годишно ,Туш ! :D
Стефан Цанев
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

myhata II написа:Бръмбър,средната заплата в Канада е 53 000 годишно ,Туш ! :D
паяк каква беше средната през комунизма?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

250-300 лв Чисти ,пак Туш :D
Стефан Цанев
haimana

Мнение от haimana »

myhata II написа:250-300 лв Чисти ,пак Туш :D
Обаждачев, Туш-муш, къш и пляс

http://www.noi.bg/content/publikacii/metodica.html

1978 157,25
1979 164,92
1980 182,50
1981 191,58
1982 196,92
1983 199,42
1984 207,33
1985 213,67
1986 224,75
1987 234,33
1988 252,08
1989 274,33
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

За фантазиите на другаря будтел, на когото Боко Тиквата (a.k.a. Рапона) се привижда като американски агент е следния текст за размисъл (убеден съм, че няма да се замисли, но все пак).
Евгений Дайнов написа:С какъвто си се събрал – такъв си. Бойко Борисов се събира с Валентин Златев, например, руски монополист и агент на руската власт. Резултатът е, че на Лукойл бе позволено да работи без да има лиценз и без да е монтирал инак задължителните (за останалите) измервателни уреди. Да не говорим за онова пристанище на Лукойл, където българските власти не са допускани и което е чисто руска територия, откъсната от Република България.

Подозрителни бяха и руските връзки на покойния Мишо Бирата, който също се радваше на протекцията на премиера. За Цеко Минев, обвиняван от приодозащитните организации за унищожаване на българската гора, изобщо да не говорим. Той не само се радва на приятелството на премиера, какъвто е случаят със Златев и Мишо Бирата. Цеко Минев директно получава (наши) пари от властта за своите скиорски забавления, държавата узаконява негови незаконни обекти, а за да го улесни, правителството промени Закона за горите. Да строи човекът ски писти.

Корпоративна банка на Цветан Василев, който също е замесен от руско тесто (и има дупка в биографията си между 1985 и 1992 г.), на свой ред се радва на парите на държавните предприятия, с помощта на които издържа медийна империя, стелеща се пред Борисов като руско ковьорче. За една голяма варненска групировка изобщо никой не говори, защото според Цветан Цветанов тя не съществува...

Няма как да подкрепяш обикновените хора, след като не се събираш с тях, тъй като предпочиташ компанията на техните душмани. Няма как да закриляш българите, когато сред най-близките ти приятели с просто око се виждат лакеи на Москва. И няма как да те обичат дребните предприемачи, когато тях принудително ги свързваш с НАП, а оставяш Лукойл да се прави на дръж-ми-шапката.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
budtel

Мнение от budtel »

MrGeek, какво да коментирам разни мнения. Фирмата майка, която иска промени в закона за горите е регистрирана на Вирждинските острови. Провери чия територия са тези острови. Определено това не е Москва. Вече казах за шистовия газ. Това са проекти изцяло на Боко. Лукоил не е проект на Боко. И не съм казал, че ако Русия прави гадни номера на България няма да я разоблича. Вече казах за проекта Бургас-Алексондруполис. Има и други неща които мога да кажа, но не са в такива мащаби като шистовия газ и промянта в закона за горите.
В крайна сметка си българин и макар и емигрант трябва да защитаваш родината си, а не да я плюеш и позориш. Колкото и да е лошо там аз лично се радва, че я има и че имам все още приятели и роднини там. И дай боже да оцелее!
Няма какво повече да кажа по темата. Казах достатъчно.
Странджата

Мнение от Странджата »

myhata II написа:250-300 лв Чисти ,пак Туш :D
Душ!
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

budtel написа:MrGeek, какво да коментирам разни мнения. Фирмата майка, която иска промени в закона за горите е регистрирана на Вирждинските острови. Провери чия територия са тези острови. Определено това не е Москва.
Както казва мухЪтЪ - Туш! Утрепа коча с лопатата. :D
budtel написа:И не съм казал, че ако Русия прави гадни номера на България няма да я разоблича.
Да бе верно, как не се сетих досега. Всичките номера на Русия до момента са супер полезни и в пълен интерес на българското общество. И двойно по-скъпата цена на газа, и невероятно полезната направо безплатна атомна тенджера, и твърдо бетонирания от властта на Тиквата монопол и недосегаемост за законите в държавата на руските нефтени олигарси и техните български мекерета. А това е само върха на айсберга от изключително полезните номера на Русия. Чудех се дали в този списък да не добавя и номера на кремълското джудже с връткането на кранчето на газовата тръба посред зимата, когато никой в България не успя и копче да му каже въпреки уж изрядните договори, ама айде това да го оставим в графата случайности на съдбата, причинени от събуждане накриво на азиатския император. :D
budtel написа:В крайна сметка си българин и макар и емигрант трябва да защитаваш родината си, а не да я плюеш и позориш.
Много обичам да слушам лозунги и обвинения в този стил, обаче ти тотално изтрещя. Да ти го подчертая дебело: моята родина не е Русия, както и нямат никаква връзка с родината ми подчинените на азиатските им интереси тюфлеци, независимо от мястото им на раждане.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

budtel написа:Фирмата майка, която иска промени в закона за горите е регистрирана на Вирждинските острови. Провери чия територия са тези острови.
Tи вярно си нещо сбъркан, убедих се. Ако българин регистрира фирма в Патагония, Патагония ли е отговорна за действията на въпросното лице?

Първо прочети това:
Цеко Минев и ГЕРБ върнаха София 50 години назад
и това:
Кой стои зад "Витоша ски"?

И ако не можеш да се сетиш защо фирмата е регистрирана във Вирждинските острови, ето ти отговора:
International Business Companies Act
Tax Haven Examples
budtel

Мнение от budtel »

roumensp, не съм сбъркан, моля да не обиждаш.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

budtel написа:roumensp, не съм сбъркан, моля да не обиждаш.
ОК, не си "сбъркан", взимам си думите назад, ама друг път мисли малко преди да обявяваш половината човечество за американски агенти.
Последно промяна от roumensp на Пон Яну 16, 2012 11:44 pm, променено общо 1 път.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

Много ясно че е сбьркан. Дьрвен комунист, каквато и информация да му давате файда няма. Той си знае неговата.
А каква му е теорията за Луканов или и там са американците с турците.
Публикувай отговор