Грозданчооо,ей ти Канада бре,билет за ТТС то е 2,60 ,ляба в магазина 2,30 и нагоре -заплата 2000grozdan написа:А, тъкмо ми припомни. Започнах да гледам стари български филми в youtube. Направи ми впечатление, че сградите са си все така олющени, тревата все така изгоряла и праха все така в изобилни количества. Направи ми впечатление също нивото на корупция, която въпросната система е поощрявала и осъвършенствала. М-да, а после разни хора обясняват колко било добре и как всичко имало и хората работели. Как билетчето било 3ст, а хляба 50. А, че заплатата е била 200лв не казват.Rall написа: Ами може би с това, че не прегърнаха идеята, че "религията е опиат за масите" и не се стремяха да я изкоренят и да я превърнат в посмешище и срам за всяко пионерче, чавдарче, комсомолче, и т.н. От там и младото поколение в тези страни получи в голяма степен някакви морални ценности. Бил съм по "комунизма" и в Чехословакия и в ГДР и голямо впечатление ми направи колко е чисто и как никой не си изхвърля боклуците по улицата. Българските "другари" бяха най-гадните и тъпи селски скотове които е родила тая нещастна страна, да се чудиш, че произлизат от същия този велик, интелигентен, благороден народ за който ни говориш Будтел...
или освен и те да са били американски шпиони под прикритие.

Разликата е само в нулите ,ако не си чувал за инфлационен калкулатор да те светнем