Кандидат емигранти от Великотърновския регион
Попътен вятър и от нас Влади! На всички ви от сърце пожелаваме да ви "привикат" първата сесия за 2009 г.
На denzel- много поздрави от нас!
DCS- 02.07.2008
Accuse - 11.07.2008
Покана за интервю - 10.10.2008
Интервю -2.12.2008, 11.00 h- успешно!
DCS Bucarest- 12.12.2008
Баркодове- 19.01.2009
Медицински -26.01.2009
Направени медицински-16.03.2009
Покана за визи- 13.08.2009
Визи- 03.09.2009
Accuse - 11.07.2008
Покана за интервю - 10.10.2008
Интервю -2.12.2008, 11.00 h- успешно!
DCS Bucarest- 12.12.2008
Баркодове- 19.01.2009
Медицински -26.01.2009
Направени медицински-16.03.2009
Покана за визи- 13.08.2009
Визи- 03.09.2009
Мерси за пожеланията Милен 73. А според мен относно вашето запитване , за отлагане на медиц. изследвания мисля, че трябва да послушате Линко и да пишете имейл до Букурещ. За да можете да си направите сметката до колкото ви е възможно! Наистина ви желая Здраве и дано Бог да бъде с вас и да ви помага!
п.п. Влади като получиш акюзе да се похвалиш!
п.п. Влади като получиш акюзе да се похвалиш!

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Утре ще отида до Мама Мия 2 да видя мога ли да запазя една маса за 5-6 човека и ще ви пиша. Saimans-пращайте тестовете от Алианса, даже ако може ги изкрънкайте по-рано да направите теста че ви е спешен (с нахалство към прогреса
) Мойта нещо е мъгла - уж има проследяване, обратна разписка и т.н. никой не знае къде са в момента документите ми, големи са шматки
Май трябваше да прескоча до Виена да ги занеса, хем да видя свят малко
А таман бях спрял цигарите, всички ще ме побъркат
Хайде по бирица сега и да запалим по една :beer2:

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Привет на всички. Отдавна не сме се събирали май. Ние тъкмо се бяхме засилили, и лекинко ни намаля инерцията, с други думи ще почакаме седмица-две да си кажат експертите от Виена мнението дали ще продължаваме по процедурата или не. Явно интерюиращият много сме го шашнали щом не можа да каже ДА или НЕ
Радваме се че поне ни поканиха на ТОВА интервю, защото още шест месеца ако бяхме изчакали :nut: Така щяхме да изглеждаме, а сега сме така - :beer2: Ако е ДА - значи всичко е ОК, ако е НЕ - майната му, но поне голям товар ни падна от гърбеца. Ама като се замисля - аз точно преди месец и половина продадох бизнеса - така че отговорът трябва да е ДА. Хммм май трябва да ги посъветвам Виенчани да внимават какво ще отговарят, че да няма - :luk: Иначе ние сме добре. Даниел вече е на шест месеца и аха да пролази, Габриела е на пет години и аха всяка вечер ни ядосва, ама това са радостите на живота. Насреща сме ако може с нещо да бъдем полезни, ако не с нещо друго поне с компанийка за бира, две. Когато кажете. Поздрави на всички. 

Човек е това, което мисли.
Здравейте Търновчани!
Ние сме от Русе и сме съвсем в началото на процедурата. Много ми хареса идеята за тези сбирки и бихме желали да се включим в тях (ако все още ги организирате). Както казах сега започваме ходенето по мъките и всяка информация ни е много ценна. Ако има и други "страдалци" от Русе нека да пишат.
Ние сме от Русе и сме съвсем в началото на процедурата. Много ми хареса идеята за тези сбирки и бихме желали да се включим в тях (ако все още ги организирате). Както казах сега започваме ходенето по мъките и всяка информация ни е много ценна. Ако има и други "страдалци" от Русе нека да пишат.