Каква кола карате?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

bp_de написа:...
...иди си купи 1 американска дето е проектирана наскоро-1-2 години и сте си говорим колко пъти сте иде6 осте докато си ганционен до сервиза.А пак кат изте4е гаранията -в 90% от слу4аите от тва кола не става .

Все пак работя в Американска фирма дето е в автомобилния бран6-една от 10 наи големи в света -та искам -неискам знам доста неста за американските коли. :D
Abe nowata kola si e po-hubawa ot starata, kolkoto i da mi pojasniawa6 :")) :beer:

Te zatowa horata si dawat niakolko godini palna garancia. A i kade e trapkata da kara6 20 godini sa6tata kola ? ... Az pone ne sam fen na tazi ideja :")) :beer:

Az karam Japonska kola, a na 6tekata za masloto mi pi6e FORD :")) taka, 4e ... wsi4ko e melanj.

Na edin Chevrolet skoro gledah - Made in Korea - Daewoo. Ne, 4e be6e lo6a kolata, ama uj si kupuwa6 amerikansko, a to bilo Korejsko s amerikanski etiket ...

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
kevin

Мнение от kevin »

Mark написа: Az karam Japonska kola, a na 6tekata za masloto mi pi6e FORD :")) ...
Ako karash Mazda - tova ne e qponska kola v pylniq smisyl na dumata.
Za severnoamerikanskiq pazar se proizvejda ot FORD t.e. s kachestvo na izrabotkata ot FORD.... :beer:
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

kevin написа:... Mazda - tova ne e qponska kola v pylniq smisyl na dumata.
Za severnoamerikanskiq pazar se proizvejda ot FORD t.e. s kachestvo na izrabotkata ot FORD.... :beer:
Ja wij kakawa hubawa opakowka slagat na proguktite si FORD :

Изображение

Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Има една римска поговорка "За опаковки /вкусове/ не се спори". Та така... :lol:
kevin

Мнение от kevin »

Mark написа:
kevin написа:... Mazda - tova ne e qponska kola v pylniq smisyl na dumata.
Ja wij kakawa hubawa opakowka slagat na proguktite si FORD :

Изображение
Opakovkite sa hubavo neshto....ama chesto silno izmamni :D
AlexAA

Мнение от AlexAA »

Навремето видях някаква класация за Северна Америка за надеждност на автомобили. От топ 10 коли поне 8 бяха японски, като Тойота Корола е номер 1 за последните 10 години. В Канада, Хонда Сивик и Тойота Корола са символ на качество и надеждност. Е не са много куул, ама са здрави. Аз и затова си карам Королката и си свиркам.
Сега за Мерцедесите и БМВ-тата. Както е казал сърбинът - Ово е стандарт. Това са скъпи играчки и човек БИ трябвало да си е насмогнал за масрафа за да се качи в един баварец 6-та серия. Бедна ви е майка колко са скъпи сервизите.
Аз си имам едно просто правило - не купувам кола, която ще ми струва повече от 15% от месечния доход. Демек за да подкарам мерджан трябва да правя поне 15000/месец.
Между другото, за тези, които не знаят, Хонда Сивик и Одисей, както и Тойота Корола и Сиена се правят в Онтарио. Така че, шапка свалям на канадските автопроизводители.
Още нещо за тези дето са фенове на Фолксваген. Единственият Ваген, който е правен в Германия и който може да се купи в Канада е Пасат. Бръмбарите, Джетите и Голфовете се правят в Мексико и Бразилия....
Но комент, дет се вика.
Аз германска кола правена от мексикански селяни нема да си купим. За вас не знам.
НАздраве.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

AlexAA написа:Аз германска кола правена от мексикански селяни нема да си купим. За вас не знам.
НАздраве.
е па купи си волво, него не го правят мексиканци :wink:
Аватар
totev

Мнение от totev »

за пореден път се убеждавам колко проблеми съм си спестил, като нямам кола :wink:
Имам един приятел, преди години тръгне нелегално за Англия през Германия :shock: та го хванаха с фалшив гръцки паспорт някъде около Мюнхен, и отиде в затвора за малко, да качи някой килограм :D Там имал възможност да работи, и в момента се произвеждали джанти за Порше :shock: после и за други коли.Поработи там докато го екстрадират и така, даде своя принос към немската икономика, спрягаше някаква надница около евро на час, но не съм сигурен, в Мексико им плащат повече
...мразя мастика без айрян...
kevin

Мнение от kevin »

AlexAA написа:Навремето видях някаква класация за Северна Америка за надеждност на автомобили. От топ 10 коли поне 8 бяха японски, като Тойота Корола е номер 1 за последните 10 години. В Канада, Хонда Сивик и Тойота Корола са символ на качество и надеждност. Е не са много куул, ама са здрави.
Сега за Мерцедесите и БМВ-тата. Това са скъпи играчки и човек БИ трябвало да си е насмогнал за масрафа за да се качи в един баварец 6-та серия. Бедна ви е майка колко са скъпи сервизите.
Аз си имам едно просто правило - не купувам кола, която ще ми струва повече от 15% от месечния доход. Демек за да подкарам мерджан трябва да правя поне 15000/месец.
Между другото, за тези, които не знаят, Хонда Сивик и Одисей, както и Тойота Корола и Сиена се правят в Онтарио. Така че, шапка свалям на канадските автопроизводители.
Още нещо за тези дето са фенове на Фолксваген. Единственият Ваген, който е правен в Германия и който може да се купи в Канада е Пасат. Бръмбарите, Джетите и Голфовете се правят в Мексико и Бразилия....
Но комент, дет се вика.
Аз германска кола правена от мексикански селяни нема да си купим. .
no comment osven - can't agree more :thumbsup: :beer:
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

kevin написа:
AlexAA написа:Навремето видях някаква класация за Северна Америка за надеждност на автомобили. От топ 10 коли поне 8 бяха японски, като Тойота Корола е номер 1 за последните 10 години. В Канада, Хонда Сивик и Тойота Корола са символ на качество и надеждност. Е не са много куул, ама са здрави.
Сега за Мерцедесите и БМВ-тата. Това са скъпи играчки и човек БИ трябвало да си е насмогнал за масрафа за да се качи в един баварец 6-та серия. Бедна ви е майка колко са скъпи сервизите.
Но комент, дет се вика.
Аз германска кола правена от мексикански селяни нема да си купим. .
no comment osven - can't agree more :thumbsup: :beer:
Abe wseki tuka kazwa - " Mojata garga e naj-ro6awata "

kevin

Мнение от kevin »

Mark написа: Abe wseki tuka kazwa - " Mojata garga e naj-ro6awata "
Ne e taka, Mark - prosto v posta na AlexAA ima logic (common sense kakto mu kazvat tuk).
Nqmam nishto protiv nqkoq opredelena marka (opakovka), a protiv kachestvoto na produkta, koito stoi zad (v) neq :beer:

Prosto Toyota i Honda sa se dokazali s kachestvoto si (sprqmo ostanalite marki) po celiq svqt.
Ako ne bqha, nqmashe da gi haresvam, samo zashtoto sa qponski ili poradi nqkakva druga prichina, kakto i oshte nqkolko miliona drugi, koito chrez izbora si sa doveli Toyota da stane Automaker #1 v sveta i Honda Civic nai-prodavanata kola v Kanada.

Kakto kazah - common sense...

Nadqvam se da ne prozvuchi kato zaqjdane - ne tova mi e celta.
Prosto mnenie - ne e zadyljitelno da se syglasqvash s nego, nito da go oborvash. :beer: :beer: :beer:
Аватар
myha

Мнение от myha »

totev Пуснато на: Вто Юли 04, 2006 9:09 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

за пореден път се убеждавам колко проблеми съм си спестил, като нямам кола

:))))))))))
A kolko carvyla si skasal ve?:)
nali znaesh koi hora patyvat s reisove?:)))
a za kolite s zadno sam prav te sa nai dobri i zimata moje da se karat no triabvat verigi a ne torbi s cement ili kamani kato na selo,shtoto ni marzi da gi slagame ili svaliame:))))
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

myha написа:A kolko carvyla si skasal ve?:)
nali znaesh koi hora patyvat s reisove?:)))
муха, печелиш наградата за най-загубеняшко изказване :metro:

Виждала съм много хора, които са доста по-богати от теб, сутрин да си оставят колите пред къщите или на гарата и да хващат градския транспорт. Освен това, да ти имам и стандарта на живот - купил си кола ! Честито !
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

kevin написа:...
Nqmam nishto protiv nqkoq opredelena marka (opakovka), a protiv kachestvoto na produkta, koito stoi zad (v) neq :beer:

Prosto Toyota i Honda sa se dokazali s kachestvoto si (sprqmo ostanalite marki) po celiq svqt.
...
Problema s edna marka idwa kogato ja ima6 i zapo4ne6 da hodi6 do serviza po-4esto.

Interesno ako zwanne6 w otoriziran serviz na Honda ili Toyota za sled kolko dni 6te bade parwoto swobodno randewu ?

Ina4e za wseki negowata e naj-hubawata, estestweno :beer: :beer: :beer:

Togawa, kogato akumulira6 wremeto i parite, koito ti kostwa hodeneto do tam, prawi6 realnata ocenka kakwa e markata i stawa li za twoite nujdi ili ne.

Drug faktor e i kasmeta ti s twojata kola, niakoga Markata ni6to ne zna4i, kato e darwarsko izpalnenie kolata ti.

Hubawata kola za wseki e razli4no poniatie, razni hora, razni nujdi.

A za honda Civic - wozil sam se w nowa, i w stara - ami po-twardo wozi w srawnenie primerno s Hyundai Elantra, taka, 4e - za wsekimu kola po wkusa :")
Az zasega si ostawam na VAN :"))

Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

krimon написа:...
муха, печелиш наградата за най-загубеняшко изказване :metro:
...
Остави го мухата, той толкова може, пък и климата не му понася. :lol: :rotfl: :rotfl:
Заключено