taralej, ти колко пъти си ходила в доунтаун Монтреал?
dakel1, че то в Монтреал кварталните магазинчета дето продават бира затварят в полунош, ти за заведения ми говориш, за развитието какво по-точно имаш в предвид, твоето персонално ли? За френският и английският в Монтреал - англофонската попуилация в Монтреал е около 500к и населява цялата западна част на острова, така че незнам какво толкова се оплаквате от френския, тук спокойно се живее без грам френски и хората го правят от поколения.
Malko info za Calgary
Бах м...му,пък при нас в Дедмонтон само пияни индианци и надрусани реднекси се въргакят по улицата,Взема да се вдигна и да го видя това чудо на чудесата Калгари.
Дакел посмали малко и ние сме ходили по света, за чистотата си права,обаче за селенията и селяците в Алберта може да се спори.Ти нали каза ,че си от седмица ,давам ти два месеца и можем да започнем.

Дакел посмали малко и ние сме ходили по света, за чистотата си права,обаче за селенията и селяците в Алберта може да се спори.Ти нали каза ,че си от седмица ,давам ти два месеца и можем да започнем.

Zapoviadai na Stampede - cowboys and cowgirls kolkoto shtesh - i piani pri tova.bateto написа:Бах м...му,пък при нас в Дедмонтон само пияни индианци и надрусани реднекси се въргакят по улицата,Взема да се вдигна и да го видя това чудо на чудесата Калгари.![]()

Davai s men - az sum ot 6 godini tuk.

В Монтреал бях 4 дни, преди месец и половина. Софител..баш в даунтауна..освен ако даунтаун е някъде другаде пък аз да не съм разбрала....Lub0 написа:taralej, ти колко пъти си ходила в доунтаун Монтреал?
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд