Daite mnenie za cifrovo foto !!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

bp_de написа: и друго - много хора не са и 4ували за оплмпус или други фирми -стот доста фирми са се спрзиализирали.ама популярните марки-сонъ панасоник и други от сорта са извесни и народа се лаже -мисли 4е като правят стогоде свясни телевизири и останалата им теьника е хубава.
olimpus sa dosta populiarno ime vuv foto tehnikata
edva li niakoi ne gi e chuval
panasonic sa dosta po nepoznati v taia oblast i zatova spored men ne sa s mnogo visoki ceni
az si kupih panasonic sus 12x optical zoom, 4 Mpx i optika na Leica za okolo 600 cad dolara
bp_de

Мнение от bp_de »

oste nesto - toq Olimpus -E 300 e gotin -toku sto go razgledax-ama i dosta skap-pak i e w kategoriqtana
olimpus-pro -pro e profesionalni aparati-.
C770 move ima wsik4ki neobxodimi nesta-
ima 2 malki nedostataka-towa nqma da go pro4etete nito w edna bro6ura ili kadeto i da e bilo. -az sam ekperimentiral i sam pital w Olimpus .
1-akumolator4eto e srawnitelno slabo -po wazmovnost si kupete wtoro.towa se osesta nai we4e kato pse prawi film-togawa prozesora w kamerata koito kompresira w MPEG4 format raboti i saotwetno galta tok.

2-kato snima 4owek film4e -zabelevete -film -a ne kato prawi snimki- mikrofona na kamerata se izlku4wa ako po4nesch da zoom wasch.
az goworis s Olimus -i obqsnenieto e -4e 6uma ot motor4eto koeto divi obektiwa e golqm i zatowa go izklu4wat -kriwoto e 4e kato spresch -ne go wklu4wat.
kazax im da oprawqt taq rabota -da fix_nat softa -kazaxa 4e bilo wazmovno i ne bila loscha ideq:-)
ama dali sa go naprawili -ne znam-towa besche predi 4-5 meseza

Ina4e -ogromen plus e 4e prawi film -istinki palnozenen film 640x480(VGA rezoluziq) s 30kadara w sekunda.
s 512 MB karta -prawi 26 minuti

MPEG4 Movie: 30 frames per second in 640 x 480 SHQ mode
QuickTime Movie: 15 frames per second in 320 x 240 HQ mode; 15 frames per second in 160 x 120 SQ mode

na edno demo na Olimpus si naprawix
2 film4eta i gi pregledax pod ''mikroskop'' :-) w kasti na moq laptop-1400x1050 rezoluziq na LCD to -i wsi4ko si e OK.
taka 4e kupuwaiki si 1 kamera -4owek se snabdqwa i s videokamera i to s mnogo dobri parametri.
bp_de

Мнение от bp_de »

Пепон-верно 4е е с около 100ЕУР по евтино -
мерси.
ама като ми го доставят от УСА до тук и като добавя 4е реално няма да има гарнция. в УСА -колко е гаранцията-тука в Немско -е задалжително 2 години -минимум
Pepon

Мнение от Pepon »

Mnogo firmi imat t.nar. international warranty - Casio, Toshiba i t.n. Za tiah niama znachenie kade e kupena stokata, garanciata vaji navsiakade i e 12 meseca. Az rodata v BG sum gi obzavel s Casio tochno po tazi prichina. Proveri dali i Olimpus ne sa taka.

:beer:
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

za parvi pat 4uvam 4e Carl Zeiss e posredstvena optika?!ili silata na Sony e v televizorite?!ili 4e Oлимпус sa vode6ta firma(mai-bqha,predi fotografiqta da se cifrovizira)?!ili 4e mini aparat4e,sas samnitelen processor,sas 6umq6to motor4e,s neopravdano vissoka cena,samo s 10Xopti4en zoom,snima6to film4eta(mi to nonamekite ot 100lv snimat film4eta),4mp(mi na men telefona e na polovinata) e 6ampiona pri cifrovite fotoaparati!
aide molq,nie v bg sa6to imame net i spisaniq 4etem,i angliiski(ru,fr)govorim.kaji si mnenieto vednaj,no ne hvarlqi horata koito ne sa zapoznati v zabluda,nalagaiki nqkakvi absurdni teorii!
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Я да не обиждаш Олимпус. Снимал ли си с тях, че така приказваш.
Е 300 е сравнително нов но ще стане един от водешите модели. :) Е той филмчета няма, но нали за това са видеокамерите :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

......
Последно промяна от ilian79 на Вто Фев 08, 2005 2:19 pm, променено общо 1 път.
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Дай го по-спокойно! Тя е дама и е много забавна. Не с този тон! :lol:
Последно промяна от darklady на Вто Фев 08, 2005 3:18 pm, променено общо 1 път.
Невъзможното е предизвикателство!
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

6tom e dama,se izvinqvam,sega 6te si iztriq posta :)
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

darklady, мерси че си го копнала да прочета какво е казал човека :) :)

ilian79, пак ще си говорим :)
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

e nali se izvinih :(
s jeni taka ne govorq,Elia mi dade odeve edna bira,eto ti q na teb :beer:
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Наздраве :beer:
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

drifter, ilian79, браво на вас!
Ето такива хора харесвам!
Ето и от мен по една :beer2:
Невъзможното е предизвикателство!
bp_de

Мнение от bp_de »

iliane -pneve ne mi se spori s wseznaikowzi kato tebe-se kava slednoto -
ot 10 godini gore dolu sui wadq xlqba
kato proektiram elektronika-move da se okave 4e q pperalnqta ti q ,GSM to ti ili kolata ti imat elektronika proektirana ot mene.
a ti move da si 4ete6 kolkoto si iskasch spisaniq i wesnizi -to tiq deto
pischt statiite sa dostata4no zabludeni i obiknoweno pischat za toq deto plati powe4e.a i informziqta q polu4awat ot takiwa kato mene.
Az imam info koqto ti i 100spisaniq da pro4etesch pak nqma da imasch.
s towa 4e na tebe ne ti xareswa moeto mnenie si e twoi problem- wse pak towa e moe wivdane po waprosa.
nqmam i nai malkoto namerenie da ubevdawam kogoto i da bilo da priema moito mnenie.
no informaziqta koqto sam iznesal e ISTINA- ot tuk natataka -e wapros na li4ei izbor i prezenka.
movesch da si snimasch s telefon4eto i da siprawisch film4eta s kamerka ot 100BGL-stom ti xareswa -towa si e twoi problem.
no postinga ti e nai malkoto neu4tiw - kato imasch nesto naprotiw -se izlagat fakti-ane pisaniq kato twoite.
Alex_dim
Обратна връзка:

Мнение от Alex_dim »

Само да допълня, че проблемът с изключването на микрофона при зуумиране с Olympus C-770 се решава с възможността да се включва външно микрофонче. Качеството на снимките му е без конкуренция сред неогледалнорефлексните апарати. Като недостатък може да се посочи липсата на стабилизатор, но това ще го оскъпи малко.
Фирмите, които си произвеждаха лентовите апарати, и днес са "по-добрият избор" (Пентакс, Олимпус, Никон, Канон и др.). Както те не правят по-качествени DVD-та от Сони и Панасоник, така и от последните трудно може да се очакват по-добри фотоапарати, поне що се отнася до оптиката. Карл цайс прави много качествени лещи - особено когато сам не можеш да си измайсториш нещо по-добро.:wink:
Заключено