Къде си Жой къде си, нека си върнем нашето другарче
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Mdaaaa, niakoi ot moderatorite da se obadi na Joy po dom. telefon - drug nachin niama. Ili ne - setih se - niakoi da otide v ruskia forum i na chist bulgarski da pusne tema za Joy - togava moje i da se vurne... Na men puk tia nikoga ne mi e prechela. daje naprotiv...Samo malko me podrazni s kolekciata si parfumi, no tova puk me ambicira da si spretna i az edna takava
...I mnogo mi lipsva sharenkiat i avatar...i vaobshte - za kvo i beshe da si hodi...

Представителна извадка тип "паплач"

-
- Обратна връзка:
Пак на мене ми е все тая. Смятам че човек, който си трие постингите (при това много, много полезни) няма място сред нас. Доколкото схващам общото между нас (повечето де
) е че сме тук за да си помагаме безкористно. Какво безкористно има в това да затриеш всичко полезно ей така, защото си обиден. Това за мене беше акт на вандализъм и с нищо немога да го оправдая. Друг е въпроса за вината на модераторите че позволиха такава варварщина

Ima hora gotovi da braniat istinata dokato ot neia ne ostane nishto. (J.R.Openhimer)
- sara
- Рошава гарга
Joy напусна не заради тези, които я искат и уважават и не я плюят на всчка крачка безмерно, а заради другитеpomiar написа:. Друг е въпроса за вината на модераторите че позволиха такава варварщина

и въпросът, който помияр го е задал би могло и е съвсем нормално да се зададе за действията спрямо тези, които доведоха нещата до напускането и

лично мнение
със здрве
- exquisitus
-
- Обратна връзка:
Исках да кажа че не трябваше да и се позволява да изтрие всичко. Не че вие сте виновни че е обидчива. Това си е неин проблем, а вие не сте бейбиситери. :idea:sara написа:Joy напусна не заради тези, които я искат и уважават и не я плюят на всчка крачка безмерно, а заради другитеpomiar написа:. Друг е въпроса за вината на модераторите че позволиха такава варварщина
и въпросът, който помияр го е задал би могло и е съвсем нормално да се зададе за действията спрямо тези, които доведоха нещата до напускането и
лично мнение
със здрве
Ima hora gotovi da braniat istinata dokato ot neia ne ostane nishto. (J.R.Openhimer)
- sara
- Рошава гарга
на мен ми стана ясно какво си искал да кажешpomiar написа:Исках да кажа че не трябваше да и се позволява да изтрие всичко. Не че вие сте виновни че е обидчива. Това си е неин проблем, а вие не сте бейбиситери. :idea:

но на мен идеята ми беше, че не трябваше да се стига до там
а се стигна до там, защото някои нямат мярка и никой не им прави забележка
-
- Обратна връзка:
Нервно ми е да си призная, но съм съгласен с властта (т.е. модераторката Сара)sara написа:на мен ми стана ясно какво си искал да кажешpomiar написа:Исках да кажа че не трябваше да и се позволява да изтрие всичко. Не че вие сте виновни че е обидчива. Това си е неин проблем, а вие не сте бейбиситери. :idea:
но на мен идеята ми беше, че не трябваше да се стига до там
а се стигна до там, защото някои нямат мярка и никой не им прави забележка

-
- Обратна връзка:
Така ли. аз пак сам блял в тавана докато са минавали изборите. Добре че не съм иракчанин че току виж за някои талибан сам гласувал. Сори, Сара. Ама ми олекна щото така пак не съм съгласен с модераторитеsara написа:нито съм власт нито съм модераторpomiar написа:Нервно ми е да си призная, но съм съгласен с властта (т.е. модераторката Сара)
изказах си мнението

Joy, az sashto mislya, che ti puskashe edni ot nay-poleznite postingi v toya forum i zatova molya te, ne obrshaty vnimanie na tikvenici, koito te obijdat i se vrni tuk. Ne priemay obidite navatre, prosto prez ednoto vlyazlo, prez drugoto izlyazlo i tolkova. A, i se chudya kak izobshto mojesh da pozvolish da te obijdat hora, koito ne poznavash?! Az se obijdam, samo kogato mi kaje neshto blizak chovek, a ot nyakakv tikvenik, koyto nito sam vijdal, nito iskam da vijdam kvo da se obijdam, prosto mi dreme seshtash se na kakvo. Taka che, ancora una volta ili encore une fois, ako predpochitash- VRNI SE, lipsvash ni!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид