Aide sega da vidim, kolko hora sa polu4ili meditzinski?!:)
...медицински
Няма ли други полу4или, как я мислят тези Канадци? 

-
- Обратна връзка:
Az sam na shashtata data zaveden V Bucurest
Zdravejte i moeto dosie e zavedeno na sashtata data. No i pri men nishto vse oshte. Ako vi pristignat medicinskite pishete vav foruma za da znam i azpoli написа:Явно никой не е получил медецински, което все пак звучи успокоително, защото не може всички да са ни забравили.Еми писано ни е да чакаме. Само че нали най дългия срок беше 3 месеца?Дано поне за визите не попаднен отново в най-дългите срокове.....
Нашето досие е от 04.11.2004
Pozdravi i uspeh

-
- Обратна връзка:
Eto sega 6te vi uspokoya malko vsi4ki!Dano uspeya!
Dnes tvardo re6ih da se svarja s gospoja Bahovska, kolkoto i trudno da e tova, za6toto se opitvah ot dva dni, no bez uspeh!I taka, sled moje bi 20 - toto nabirane, nai-nakraya mi se obadi tya i az s bezkraini izvinenia za bezpokoistvoto ya popitah kakvo stava s meditzinskite!Tya me popita za nomera na dosieto ni, sled koeto kaza, 4e ne i kazvam pravilnia nomer i me popita za rojdenata data na osnovnia kandidat!Kazah ya zaedno s familiata i tya otgovori, 4e meditzinskite bili pusnati predi dva - tri dni i da gi o4akvame do dve - tri sedmitzi! Dosieto ni e zavedeno na 20 noemvri 2004! Ne be6e mnogo entusiazirana ot tova, 4e ya pezpokoya, ama i az kakvo, nyama da se razka4a ot radost ya!Sigurno i na neya i e pisnalo, vapreki, 4e tova e 4ast ot rabotata i predpolagam!Ta taka, za vsi4ki sas zavedeni dosieta okolo na6ata data - SPOKO - o6te malko!Eiii, golemi emotzii hvarlih i az, nyama 6to!Ama, k`vo da pravya kato sam si emotzionalna edna takava! Uspeh, priateli!

Dnes tvardo re6ih da se svarja s gospoja Bahovska, kolkoto i trudno da e tova, za6toto se opitvah ot dva dni, no bez uspeh!I taka, sled moje bi 20 - toto nabirane, nai-nakraya mi se obadi tya i az s bezkraini izvinenia za bezpokoistvoto ya popitah kakvo stava s meditzinskite!Tya me popita za nomera na dosieto ni, sled koeto kaza, 4e ne i kazvam pravilnia nomer i me popita za rojdenata data na osnovnia kandidat!Kazah ya zaedno s familiata i tya otgovori, 4e meditzinskite bili pusnati predi dva - tri dni i da gi o4akvame do dve - tri sedmitzi! Dosieto ni e zavedeno na 20 noemvri 2004! Ne be6e mnogo entusiazirana ot tova, 4e ya pezpokoya, ama i az kakvo, nyama da se razka4a ot radost ya!Sigurno i na neya i e pisnalo, vapreki, 4e tova e 4ast ot rabotata i predpolagam!Ta taka, za vsi4ki sas zavedeni dosieta okolo na6ata data - SPOKO - o6te malko!Eiii, golemi emotzii hvarlih i az, nyama 6to!Ama, k`vo da pravya kato sam si emotzionalna edna takava! Uspeh, priateli!

"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
А щом сте приятели,
-
- Обратна връзка:
Ooooh, mnogo se izvinyavam, obarkala sam mesetza na zavejdane na dosieto ni!Ne e 20 noemvri, a oktomvri Sajalyavam za podvejdaneto, ama v jelanieto si da uspokoya duhovetenapravih belyata!Ama i va6ite 6te doidat skoro sigurna sam!O6te vednaj sorry!
Golyama sam......4ervena 6ap4itza!
Golyama sam......4ervena 6ap4itza!

А щом сте приятели,
А щом сте приятели,
-
- Обратна връзка:
Mi mai nikoi o6te ne e polu4il qwerty! ina4e i nie sme na nokti ve4e, ama nyama na4in, 6te 4akame! 

А щом сте приятели,
А щом сте приятели,
moeto dosie e zavedeno na 04.11.04
moeto dosie e zavedeno na 04.11.04 i oshte nishto. Dajte nqkakvi telefoni na koito da zvanna i da pitam kakvo stava?