Иначе за другите любопитни, това е най-реномираният колеж за момчета в Квебек от веки веков !
Успех на изпитите и ще чакаме да се похвалиш (гена си е ген ! няма да се даваме на тукашните репи

само да ви предупредя, че това не е базик или нападка!!!!!!!!Ombudsman написа:Ха честито, JOY ! Да учи, да се изучи, да стане всичко каквото си пожелае щерката ! Потрудила се е, заслужила го е. Пък ти гледай да изкласиш преди нея, за да те има за пример![]()
:partytime: :partysmiley:
Кога ще почерпиш
JOY написа:пумпи, санитари и близко не припарват до Филаретова-намерил кой с какво да натяква!
та къде видя тук помощ? ти явно не си спомняш какво си писала!JOY написа:Да не искаш да кажеш,че аз омазах темата?По горе имах предвид, че трябваше да има друга тема, а не (както и пумпу мисли) да се омаже тази тема, след като Жой не е от срамежливите и скромнитеОпитвах се да помогна. Май наистина е най-добре човек въобще да не влиза в този форум!
Агата,предполагам изпитите не се отличават от тези в Интернационално училище. Ние кандидатствахме за такова и сме приети за 1-ви секондер.
никога през живота си не съм бил санитар, а ако имаш предвид работата ми като стоматологична сестра през първите месеци на емиграцията ми в канада, кагато ти си намериш работа като стоматологична сестра в кабинет на специалист със сестринската си диплома от някъде ела и ми се похвали в отделна тема.JOY написа:Нямам нищо против санитарската ти работа и въобще не ме интересуват подробности как и доколко си се реализирал, но ще отвръщам по същия начин,по който съм нападана!
Срамуваш се сам от това,което си, та ще си сменяш ника?
Шалом... просто тук извратените ценности на някои, ключително и едни от модераторите ме демотивират жестоко да участвам в дискусиите. опитай се да си погледнеш темите от страни и ни кажи има ли поне една, която не възхвалява твоето величие и грандоманщина, компетентност по всичко и правота винаги ??? винаги съм смятал самоизтъкването в приказки за крайно недостойно нещо и затова и така съм реагирал на повечето ти постинги, което е глупаво защото няма да те променя, но просто не се удържам.
aми аз вдигам ръка, за да бъдем точни- на 2 седмица, няколко пъти повече от минималната на зъболекарски братpoumpy написа:... и нека да вдигнат ръка, тези които са почнали първата си работа в Канада на петия си ден за повече от минималната ставка на час. ШаломJOY написа:Нямам нищо против санитарската ти работа и въобще не ме интересуват подробности как и доколко си се реализирал, но ще отвръщам по същия начин,по който съм нападана!
Срамуваш се сам от това,което си, та ще си сменяш ника?
момент да си открия бележника....бреййй препълнил се еHisShadow написа:Poumpi,
oshte dokato beshe v BG ti biah kazal 4e kato doidesh tuk edinstvenoto koeto mojesh da napravish sas zabolekarskata si diplome e da ia zganesh taka 4e da ostanat samo ostri rabove i da si ia zavresh tam kadeto slantse nikoga ne te e ogriavalo
сашка тия ги разправяй на жой тя си пада по такива врели некипели.sasho71 написа:aми аз вдигам ръка, за да бъдем точни- на 2 седмица, няколко пъти повече от минималната на зъболекарски братpoumpy написа:... и нека да вдигнат ръка, тези които са почнали първата си работа в Канада на петия си ден за повече от минималната ставка на час. ШаломJOY написа:Нямам нищо против санитарската ти работа и въобще не ме интересуват подробности как и доколко си се реализирал, но ще отвръщам по същия начин,по който съм нападана!
Срамуваш се сам от това,което си, та ще си сменяш ника?ама ти нали повече нямаше да пишеш