Mortgages за новодошли само с 10% downpayment
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
нели,що така,бе душата.недей с лошо,новата година пак я почвате с караници.Да се намеся и аз между шамарите,не че БГМонреал има нужда от адвокат,ама да си кажа мнението.
Специално тук не видях реклама на бизнеса му.Много е важна тази информация за хора,дето искат да си влагат парите разумно.защо да плащат цял живот наеми,когато може да си изплащат имот.За цените-всяка година вървят нагоре,колкото по-рано се купи имота,толкова по добре.ДДруго-Това не е възможност за тези,които са взели пари назаем,за да дойдат тук.Все пак има и други,които са дошли с някой лев,или имат такива в БГ,защто да не си направят наи-добрата инвестиция.Шанса да си на загуба след няколо години от покупката на имот е почти нулев.Трето-ами БГМонреал ако да си прави реклама,никой не те бие насила да ходиш да му ползваш услугите.Четете само какво ви се дава като информация и съвет,и ако можете се възползвайте от него.
И голям смях в залата-станал голям приятел с Лисанка,и как Пламен допускал това?
И последно уточнение за слона-някой го предложи,но не за слон в стъкларски магазин,ами за помнещ като слон,т.е.много дълго.Тъй като и аз имам претенцийте да помня като слон, сега ти казвам точно каква беше номинацията.
Айде със здраве,и гледайте по-леко на живота.
Специално тук не видях реклама на бизнеса му.Много е важна тази информация за хора,дето искат да си влагат парите разумно.защо да плащат цял живот наеми,когато може да си изплащат имот.За цените-всяка година вървят нагоре,колкото по-рано се купи имота,толкова по добре.ДДруго-Това не е възможност за тези,които са взели пари назаем,за да дойдат тук.Все пак има и други,които са дошли с някой лев,или имат такива в БГ,защто да не си направят наи-добрата инвестиция.Шанса да си на загуба след няколо години от покупката на имот е почти нулев.Трето-ами БГМонреал ако да си прави реклама,никой не те бие насила да ходиш да му ползваш услугите.Четете само какво ви се дава като информация и съвет,и ако можете се възползвайте от него.
И голям смях в залата-станал голям приятел с Лисанка,и как Пламен допускал това?

И последно уточнение за слона-някой го предложи,но не за слон в стъкларски магазин,ами за помнещ като слон,т.е.много дълго.Тъй като и аз имам претенцийте да помня като слон, сега ти казвам точно каква беше номинацията.
Айде със здраве,и гледайте по-леко на живота.
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
da se намеся и при JOY
шанса да ти дадат и тоалетна да си купиш,ако ще да си не лекар,ами президент без кредитна стория,е нулев.По скоро ако някой лекар отиде да иска заем,и да няма кредитна история,ще го помислят за мръднал.Друг е въпроса,как един лекар ще дойде от БГ и ще стане практикуващ от раз?Много са ти хипотетични теорийте,и граничат със фантастиката
Дохода,колкото и стабилен да е нищо не означава,днес го има,утре не.Важно е досега дали си бил точен с плащанията си,което се установява с кредитната история.
шанса да ти дадат и тоалетна да си купиш,ако ще да си не лекар,ами президент без кредитна стория,е нулев.По скоро ако някой лекар отиде да иска заем,и да няма кредитна история,ще го помислят за мръднал.Друг е въпроса,как един лекар ще дойде от БГ и ще стане практикуващ от раз?Много са ти хипотетични теорийте,и граничат със фантастиката
Дохода,колкото и стабилен да е нищо не означава,днес го има,утре не.Важно е досега дали си бил точен с плащанията си,което се установява с кредитната история.
Чуите пак аз какво сте ви кажа ,наскоро бях на една разпивка домакин на която бе един мои познат.Един от гостите бе един местен банков функционер и темата се завартя точно около тая която коментираме в момента ,заеми,мортиджи,кредитни истории и бла бла,та човека от чиито подпис зависят тия неща каза :нештата зависят от такива като мен ,когато секретарката ми прочете името на кандидата и то не е от нашите ,отговорат обикновенно е анкор ун петит имигрант/на мен лично ми прозвуча-мани го тоя и с него сам спала/
- bgmontreal
- Обратна връзка:
за една година каквито и пари да взимаш нямаш СТАБИЛЕН доход.JOY написа:бгмонреал,разбирам толкова,колкото ми е нужно! Ако имам нужда от информация,се информирам от официален източник,а това не си ти.
Тона ми ни най-малко не е заядлив.Всеки който мисли по-различно от теб е заядлив и ти опонира,а ти го окачествяваш с най-живописни епитети.![]()
Имам съвсем различно виждане както за покупката на недвижимост,така и за кредитната история.Кой крив,кой прав не ме интересува,но не е твоето мнение това,от което бих променила моето в това отношение и още по-малко пък бих се повлияла от твои реклами.
Твърдя,че недвижимост може да се купи не само без първоначална вноска,но и без кредитна история АКО ИМАШ ДОБЪР И СТАБИЛЕН ДОХОД!
Колкото до довода ти за губене на...нам си колко годишно ако живееш под наем,мога да кажа,че не се знае дали няма да загубиш повече,купувайки котка в торба,а също,че са малко новопристигналите емигранти с добър и стабилен доход. Всъщност,съм почти убедена,че дори на новопристигнал, стига да има висока и стабилна заплата, кредит не би бил отказан без първоначална вноска и без кредитна история. Би ми било например много интересно да видя банката,която би отказала кредит на практикуваш лекар, защото няма кредитна история.
това което давам като инфо е от една от двете институции които застраховат заемите и от това по официална информация здраве му кажи.
Останалото са информации в твой стил!
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
- bgmontreal
- Обратна връзка:
bateto написа:Чуите пак аз какво сте ви кажа ,наскоро бях на една разпивка домакин на която бе един мои познат.Един от гостите бе един местен банков функционер и темата се завартя точно около тая която коментираме в момента ,заеми,мортиджи,кредитни истории и бла бла,та човека от чиито подпис зависят тия неща каза :нештата зависят от такива като мен ,когато секретарката ми прочете името на кандидата и то не е от нашите ,отговорат обикновенно е анкор ун петит имигрант/на мен лично ми прозвуча-мани го тоя и с него сам спала/
ако някой от ГЕ или КМКЦ не одобри заем с по-малко от 25% твоя човек нищо не може да каже, а ако го одобрят то твоя човек е представлява 1 от 21 институции които отпускат заеми в Квебек, ако е одобрен всяка една банка или лендер ще го прилапа.
Явно твоя човек се е изхвърлил здраво за да направи впечетление
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
Питам защото не разбирам
1. Тази програма с 10%-тте ,само и единственно,за новодошли имигранти ли е ?- с до и над 12 месеца престой.
2 Често явление ли е, в Канада новодошлите имигранти ,да получават годишен доход от порядъка на 60 000 CAD?
3 Има ли, въобще някакво,значение дали новодошлият емигрант ще стъпи в Канада с примерно: - 40 000 CAD или с 3 000 CAD - по-отношение на тази програма?-при условие че не получава по 5 000 CAD месечен доход .
Защо задавам тези въпроси: - защото,ако действителността в Канада сочи,че новодошлите просто няма как да получават заплати от порядъка на 5 000 CAD,- то Тази програма ,на мен ще започне да ми изглежда ,като демагогия ,от страна на Канадските власти ,а не като реално подпомагане и облегчения за новодошлите имигранти !
Bgmontreal, и ти ,и JOY,сте съфорумци които много уважавам и чийто постинги чета винаги с повишено внимание и интерес но конкретно в случая кажете къде е реалното облекчение за новодошлите имигранти !? - пък били те и такива които ще са в състояние да платят 10%тте процента от първоначалната стойност на имота !!!!
2 Често явление ли е, в Канада новодошлите имигранти ,да получават годишен доход от порядъка на 60 000 CAD?
3 Има ли, въобще някакво,значение дали новодошлият емигрант ще стъпи в Канада с примерно: - 40 000 CAD или с 3 000 CAD - по-отношение на тази програма?-при условие че не получава по 5 000 CAD месечен доход .
Защо задавам тези въпроси: - защото,ако действителността в Канада сочи,че новодошлите просто няма как да получават заплати от порядъка на 5 000 CAD,- то Тази програма ,на мен ще започне да ми изглежда ,като демагогия ,от страна на Канадските власти ,а не като реално подпомагане и облегчения за новодошлите имигранти !
Bgmontreal, и ти ,и JOY,сте съфорумци които много уважавам и чийто постинги чета винаги с повишено внимание и интерес но конкретно в случая кажете къде е реалното облекчение за новодошлите имигранти !? - пък били те и такива които ще са в състояние да платят 10%тте процента от първоначалната стойност на имота !!!!
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
аз пък да те светна-доктора,който дойде от Щатите по непонятни причини(сигурно ще е душевно болен,защото тук докторите са хиляди пъти по-добре от Канадските,но това е друга тема) ще си има кредитна история от ЩатитеJOY написа:Мечка,шансът да започне да практикува лекар от България е нулев и това го знаем,но шансът да пристигне с договор лекар от Щатите например е доста реален.Той ще бъде с нулева кредитна история.Предполагам,че банките няма да го чакат да си направи такава и съм сигурна,че проблем с кредит няма да има. Наистина е хипотетично,но мисълта ми е,че всичко е въпрос на професия и доход и че често кредитната история не играе голяма роля за отпускането на кредит. Всъщност,отпускането на кредит тук не става по много по-различен начин от този в България. Въпросът е да се докаже,че си платежоспособен. Аз лично знам случай (мои познати),които са построили къщата си с нулева кредитна история. Знам също случай (моя колежка) купила апартамент без първоначална вноска. Също от нея знам,че с тази професия въобще не ги интересува кредитната ти история,защото без работа няма да останеш никога.

Благодаря,че ми разясни как става отпускането на креди,не го знаех.Мисля,че Бг МОнреал е бил прав,като ти е казвал да се изказваш в области,където си компетентна,сега виждам това колко дразни.
Ще ти кажа нещо-може да се построи къща без кредитна история,ако имаш парите кеш.И може да си купиш апартамент с Нула даунпеймънт,ама ако имаш отлична кредитна история.Иначе случките ти са достойни за четиво преди лягане-приказки от Братя Грим
Без да се заяждаm бих искала да кажа 4е познаваm някого на когото отказаха кредит mакар доходът mу да е над 60 000$ и е с перфектна кредитна история. Проблеmът mисля е бил 4е е новопристигнал (по mалко от една година). А да и той работи в областта на mедицинатаJOY написа:...Предполагам,че банките няма да го чакат да си направи такава и съм сигурна,че проблем с кредит няма да има. Наистина е хипотетично,но мисълта ми е,че всичко е въпрос на професия и доход и че често кредитната история не играе голяма роля за отпускането на кредит. ..Въпросът е да се докаже,че си платежоспособен

Джо, няmа6 и най-mалка предства по колко по-разли4ен на4ин става отпускането на кредит в Бг. Няmа да навлизаm в подробности но 6те ти кажа саmо 4е преди да запо4не6 да изважда6 хилядите докуmенти за кредита трябва да си говорил с директора на клона на банката... Естествено не говоря за 5000 лв. кредит а за над 95 000 лв. .JOY написа:...Всъщност,отпускането на кредит тук не става по много по-различен начин от този в България.
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
- Lub0
- Обратна връзка:
Сега няма да споря тук с никой, въпреки доста малоумните изказвания, само ще ви дам личен пример. Ако имах това инфо преди 5 години, щях да си купя една от таунхаузес на канора в ТМР за 200к (в момента цената и е 450к), и щях да съм платил сигурно половината досега. Колкото до заеми без кредитна история, на мен първата година не щяха корпоративна кредитна карта да ми дадът, камо ли лична, и така беше със всички - хора от Франция примерно със заплати 80/ 100к и работили за фирмата по 20 години... С други думи инфото е важно и не виждам защо спорите с Дани.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...