Със сините папки и...отказ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Ти ли ще ми казваш сбогом,дето по-добре от всеки друг знае какво трябва да се прави по процедурата2 :evil:Я СИ СТЯГАЙ ЗАДНИКА И НАМИРАЙ БЪРЗО НЯКАКВО РЕШЕНИЕ!Започвай да ги тормозиш още от сега-бял ден по празниците да не видят.И смяташ да махнеш с ръка и да пропилееш толкова време от живота си,`щото някой 1 път ти отказал?Пробваш до откат.Знам,че не е много редно ние редовните много да приказваме,ама има достатъчен брой нередовни,които са успели,ама не са викали"Сбогом"от първия път.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Linko, ако си твърдо решен да дойдеш, следвай правилото, че ако една врата не може да се отключи се разбива! А също можеш да минеш и през прозореца. Ако стажът е проблема си намери някой да те "снабди" с необходимия стаж и след една година пробвай пак! Пък като не стане голяма работа, ако ти се излиза навън има и други варианти - Нова Зенландия, Австралия, САЩ - зелени карти и т.н. Виж New Zealand е интересна дестинация!
http://www.immigration.govt.nz/migrant/
Clarissa

Мнение от Clarissa »

Zad tsinichnoto izkazvane na Pomiar ima mnogo istina. I men me hvashta iad. Kato gi gledash po imigracionnite slujbi, chudish se otkyde sa gi nasybrali... ot koi gori... ne razbiram zashto e tolkova uslojnena procedurata ЗА НАС. Linko, nikoe reshenie ne e posledno. Imash dva shansa - ili da priemesh otkaza, ako smiatash che e za tvoe dobro, ili da probvash pak. Sigurna sym che shte stane!
Както казва един мой колега - проблеми няма, има разрешения.
Горе главата.

А да ви разкажа какво каза учителят на детето ми - че по неговите скромни впечатления, децата от източна европа носят много характерна култура - богата, интересна и ярко отличаваща се от останалите. Далеч съм от мисълта че сме много велики, но ми стана много приятно... Весели празници на всички!
Аватар
trans

Мнение от trans »

Е как е възможно това е парадоксално :evil:
Няма място за отчаяние борбата трябва да продължи
mimka71
Обратна връзка:

Мнение от mimka71 »

Линко, искрено съжаляваме за това, което ти е писа този луд човек! Искрено се надявам, че ще успееш да намериш някакъв изход от ситуацията! Хора като теб са рядкост и ще е голяма загуба за всички нас! Въпреки този отговор от господина, вярвам, че всичко ще се нареди по най-добрия начин! :) Надявам се, че скоро ще се видим!
Аватар
billybg
Обратна връзка:

xmm...

Мнение от billybg »

Както се казва...един да е - човек да е! Къде га оня педал да го стисна за гушата (Ла Рю)? Аз си мислех дали няма някой да му стане спонсор на това момче бе? Толкова време са някои в Канада...биха могли да му помогнат ако искат...Жалко наистина,но е вярно че има начини да се прескочат тези проблеми.. Линко да се поинтересува и следващия път няма да е при Ла Рю....Весели празници на всички!!! :evil: :x :shock:

с поздрав: Васето
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
Bako
Обратна връзка:

Мнение от Bako »

Линко, никакво отказване. Изчакай малко и отново. И никакви такива за чао - напоследък по-полезен човек от теб няма. Няма ли начин някаква фалшива труд книжка да си направиш?
Айде горе главата.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Linko, да не си посмял да се откажеш!
Знаеш мисълта : Всичко, което не ни убива ни прави по-силни!!!

Наскоро се запознах с теб, готин си ... Направи нещо, продължавай да опитваш!
Искрено се надявам на следващата среща да се видим отново ,където с общи усилия може да се измисли нещо .Колега замина за Winnipeg без интервю ,по някаква програма за заселване на райони ,така че има начини НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ!
Изображение
D&N&D

Мнение от D&N&D »

Zdravei, Linko!
Mnogo sagaliavame za tvoiat otkaz, no ne se otchaivai. Vse shte se nameri niakakav izxod. Naistina, che La Rue zabavi mnogo xora (vkluchitelno i nas) s prekomernite si iziskvania. Ne moge li da se napishe obgalvane, zashtoto toi te e izlagal kato ti e dal sinite papki, a predvaritelno ne se osvedomil za ordera i kato ne stava oshte togava da ti e otkazal. Ako triabva advokat da se izpolzva (sigurno shte e skapo), no dotuk kolko si zatanal i nai-veche ako vsichko si zalogil na zaminavaneto za Kanada.
nyk

SPODELENA MUKA I OT NYK...

Мнение от nyk »

Ne se otchaivai priatelu!Tozi La Rue i na men mi pocherni predpraznichnite nastroenia,no pochnab veche da mi minava.Naistina gaden nomer ti e napravil,da te dopusne na intervu,da ti vrachi sinite papki i...kakvo iska toi?
Amen me otriaza momentalno,ne me dopusna do intervu.Iskashe mi dopalnitelni dok.I sled 3 mesechna korespondentsia potvardi otkaza si.Na men mi poprechi moje bi i EGN-to.Na 44 sam.Ako biah napravil tazi krachka predi 2-3g,sigurno shteshe uspeia.Ti na kolko si?Useshtam che niamash tozi problem s egn-to.Imenno tova me kara da te posavetvam,da ne se otkazvash,mojesh da otkriesh oshte mnogo varianti i sledvashtia pat shte uspeesh!
Iskrenno ti jelaia uspeh! :wink:
Аватар
yvs

Мнение от yvs »

Здравей LINKO,
Изненадана съм от решението на тези бюрократи и съм безкрайно възмутена от La Rue. :twisted:
Много съжелявам за лошата новина която ти е сервирал и то точно преди Коледа. :cry:
Не приемай случилото се за "край", а като предизвикателство. Натрий носа на този нещастен кретен.
ТИ МОЖЕШ! БОРИ СЕ! Няма нищо сигурно и окончателно на този свят освен смъртта. :?
Мисля си, че трябва да опиташ пак. Както се казва: "Нова година, нов късмет." :wink:
Независимо от решението ти... продължавай да мечтаеш (дори да не е за Канада) :)

Весели празници! :D
Аватар
totev

Мнение от totev »

Не се отчаивай Linco толкова много сме ти благодарни за всичко с което си ни помогнал, не само на нас , а и на останалите.Само си спомни последната среща и как помогна на онова момиче и момче, а те нямаха никаква представа че имат шанс да заминат.Когато ти им показа че може да започнат всичко още сега видя ли колко се зарадваха.Ти ни даваш кураж да се пробваме, а не да чакаме, така че и ти не чакай пробвай пак.Всичко ще е наред, не се сдухвай,давай смело , мани го този кебекски простак, какъв е той че да се ядосваш за него.
Април месец си с нас....
...мразя мастика без айрян...
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Linko кураж и не се отказвай и не ни напускай!!!!
Последно промяна от ronni на Чет Дек 16, 2004 11:16 am, променено общо 1 път.
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Shy

Мнение от Shy »

:cry: Ne moga da poviarvam,che takova neshto moje da se sluchi na edin ot nai-dobrite i savestni hora ot tozi forum. Moje bi ima niakakav nachin nanovo da se opita.
Jelaia ot sarze zdrave i uspehi i kuraj! :)
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Linko, що така те изкофтиха тия хора? Аз не мога да си го обясня :roll: Честно да ти кажа очите ми се насълзиха докато четях това, което си написал :cry: Като всички и аз ще те помоля да не се отказваш. Не е в твоя стил. Никога не съм си и помисляла, че може да стане нещо точно с твоята кандидатура. Те не знаят какъв готин имигрант изпускат. Ама ти не се отказвай. Провери дали има някакъв срок, в който трябва да изчакаш и подавай пак. Реда го знаеш. А и преводи имаш. И френски предполагам знаеш на добро ниво. Остава само да платиш пак таксата, да окомплектоваш документите и да атакуваш :wink: Иска ми се да ти пожелая весели празници, но те едва ли ще са много весели за теб. И въпреки всичко, опитай да се повеселиш :?
Както някой преди мен написа: Това, което не ни убива, ни прави по-силни.
А ти си силен, сигурна съм (без значение, че не те познавам лично). Вярвам, че някой ден ще се видим в Канада :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Заключено