OFITSIALEN OTKAZ OT VIENA-VAPROS?
-
K"vo vikash KOKO -na KEBEKARITE tova im se prisanva /otdelianeto ot canada/, ot desetki godini nali? Samo 4e tehnite referendumi sa glas v pustinia , pone dokato gi ima indianzite i emigrantite,osobeno tezi ot EVROPA,a?Pak i onia s perata v parlamenta s pravo na seriozen glas im vadi edin dogovor i gi prashta na mai....ta si.
A SEGA NAKADE
Здравей!
Малко кофти ,но не се отказвай!!!
понякога нещата ставът от вторият опит ...изчакай трите месеца поучи езика...и ще видиш как ще те вземат.."Всяко зло за добро"!!!И при мен имаше вероятност за отказ ..но ..сега чакам дата за интервю.Важно е да не се отчайваш..."Невъзможно е само силна дума използвана от слаби хора......"
Горе главата и смело напред...
понякога нещата ставът от вторият опит ...изчакай трите месеца поучи езика...и ще видиш как ще те вземат.."Всяко зло за добро"!!!И при мен имаше вероятност за отказ ..но ..сега чакам дата за интервю.Важно е да не се отчайваш..."Невъзможно е само силна дума използвана от слаби хора......"
Горе главата и смело напред...
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: OFITSIALEN OTKAZ OT VIENA-VAPROS?
Vednaga mojesh da podavash. Tozi put ne ostavqi nishto na sluchainosta. Izpipai vseki detail, i razuchi dobre tochkovata sistema. Ne budi na ruba a na min. 54nyk написа:Zdraveite!Poluchih ofitsialen otkaz ot Viena.Ne me dopusnaha do intervu.Znae li niakoi,sled kolko vreme moga da podam otnovo DCS?

опазил ни Господ не думайKoko написа:Доколкото знам за всяко разглеждане на документи се плаща отделна такса.buddy написа: Твърди се, че в подобни случаи таксата внесена за разглеждне на документите важи и за втория опит.
Интересно от къде се носят такива слухове? Със същия успех утре може да се чуе че след Нова година провинция Квебек ще е станала отделна държава.buddy написа: Някой да е чувал, че след Нова година няма да се приемат повече документи по процедурата за Квебек? Един познат твърди, че са го казали дори по новините. /не че им вярвам на българските новини, но все пак/