СЕДЯ СИ И СИ МИСЛЯ...... А ВИЕ КАК МИСЛИТЕ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Куба е Н1, особенно на малките островчета.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
sub0

Мнение от sub0 »

Lub0 написа:Куба е Н1, особенно на малките островчета.
С визите как стои въпроса за там за хора с БГ паспорти?
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

В Куба е страшен кеф 8) Даже вчера гледах някакви оферти за преди Коледа, около $1000 на човек, с всичко включено. Предполагам, че от Торонто ще е по-евтино откъм самолетни билети.
Някой бил ли е в Мексико, да каже как е там?
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Cuba

Мнение от hullboy »

Zdrasti

I na men mi zvuchi dobre za Cuba, ama kade sa tezi firmi s 700 $ za Cuba na Nova Godina, tazi e za Fevruari i to v Last Minute.

Ako ima takiva tseni kazvaite,, che tuk zavalja snjag v Ottawa

Hullboy
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

www.cheapticketscanada.com

Аз вчера тука гледах разни пакети за по 7 дена
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Нямаш нужда от виза предварително, на място ти слагат печата в паспорта, не съм имал проблеми с БГ паспорта, нито пък съм чувал някой друг да е имал.
Lub0 for President!
###############
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Мда има за по $700, че и по-малко, на Кайо Коко и Кайо Гилермо, ако тръгнеш примерно на 3ти...
Lub0 for President!
###############
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Кума Лиса написа:В Куба е страшен кеф 8) Даже вчера гледах някакви оферти за преди Коледа, около $1000 на човек, с всичко включено. Предполагам, че от Торонто ще е по-евтино откъм самолетни билети.
Някой бил ли е в Мексико, да каже как е там?
Мексико-много,много хубаво,и много,много скъпо за туристи,такива брадви вадят,че ако не ти е платено всичко предварително,си загинал.
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

ами аз не мога да преценя тъй като все още ми предстои да стана емигрант, но не е ли по-добре в чужбина да избягваш повечето от сънародниците?
Не че нещо против сънародниците, но поне от приятели, които са в Европа съм чувал, че има много сган която трябва да се избягва.
Надявам се в Канада все пак да са по голямата част от избягалите свестни хора :roll:
А пък за чалгата - маанетата са навсякъде - оправия няма - само напалм и Vx газове :D
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

flateric написа:ами аз не мога да преценя тъй като все още ми предстои да стана емигрант, но не е ли по-добре в чужбина да избягваш повечето от сънародниците?
Не че нещо против сънародниците, но поне от приятели, които са в Европа съм чувал, че има много сган която трябва да се избягва.
Надявам се в Канада все пак да са по голямата част от избягалите свестни хора :roll:
А пък за чалгата - маанетата са навсякъде - оправия няма - само напалм и Vx газове :D
haha :thumbsup:
както в бг така и в чужбина в околното пространство има доста българи, НО ти си контактуваш с малък кръг, блъзък до теб, интересите и разбиранията ти. За другите: знаеш за съществуването им, но не те засяга къде са и що са - да летят тъй да се каже... спестяващ си и доста неща, от които си се махнал от бг :) (за мен и бг организирани сбирки са тоя последен фактор :) )

хайде със здраве!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

За Аруба видях, че има готини оферти. малко по-скъпо , ама все пак това не е Куба с Ладите :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

flateric написа:ами аз не мога да преценя тъй като все още ми предстои да стана емигрант, но не е ли по-добре в чужбина да избягваш повечето от сънародниците?
Хмм, а това какъв форум е и тези дето в момента ги питаш за съвети сънародници ли са ти или не са ?
Аватар
DrJack
Обратна връзка:

Мнение от DrJack »

Tyka sganta koqto trqbva da se izbqgva sa mestnite ama nqma izmukvane ot tqh......
As li4no ne sum imal problemi s BG imigranti, te sa edinstvenite ot koito sym vidql pomosht v Canada.
I am whoever I say I am, If I wasn't then why would I say I am....
Alina

Мнение от Alina »

В момента пиша пейпър за Секс туризма, за курса ми по Глобализация, и да ви кажа, Куба е не само яко разработена от Американци и Канадци, ами те там май само за това ходят - евтин, безнаказан секс с деца. ДЕцА.

Други любими дестинации: Коста Рика, Рио, Мексико, изобщо целият Карибски басейн, цяла южна Азия(всъщност тя е на първо място) са любими западняшки дестинации за секс туризъм. Всяка година между 700 000 -2 000 000 млади жени и деца се трафикират и биват принуждавани да проституират.

Най-интересното - повече от 50% от проституиращите имат СПИН. В южна Азия СПИН е на първо място по причина за смърт.

Така че, където и да ходите, бъдете внимателни.
Alina
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

moia bivsh shef beshe v Cuba i dori ne se e usetil che madamata bila prostitutka, tia rabotela v bankata, toi ia pital za niakvo mesto i tia kazala che svarshva sled malko i shte mu go pokaje, toi ia izchakal, sled tova ia zavel na restorant...na drugia den minali pokrai niakav shtand i toi i kupil chift obuvki shtoto gi haresvala....ama te bili mnogo eftini...ta takiva mi ti raboti, kolkoto i da e gadno, tam tolkova sa ia zakasali v taia kuba che daje fidel predi niakolko meseca po nacionalnata televizia obviniavashe Bush che bil prevarnal kuba v publichen dom i kubiknite v prostitutki....
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено