Разпродажба на козметика и парфюмерия!
- ROSEN HRISTOV
Joy, az haresvah jeni polzvashti silni parfumi samo kogato biah v rodnata kazarmaJOY написа:Ооо,сянка!HisShadow написа:
5:0 za teb Joy
mnogo dobro popadenie... poznai koi te namrazi oshte pove4e
Къде се загуби?
Не мога да позная...Няма ме хич по детективските въпроси...А и не знаех,че някой ме мрази...И защо пък "още повече?" Да не харесваш 5-тото авеню?
И аз го харесвам, но не на себе си! Просто не ми отива!

V nikakav slu4ai ne ne iskam da kaja 4e hubavata KumaLisa ima neshto obshto s "jenite polzvashti silni parfumi"

Ne, ne !
Tia polzva silni parfumi samo sled kato e gotvila shkembe 4orba - vse pak e fotomodel jenata, triava da e na polojenie

Liske,te lubimite mi parfumi sa mnogo.No nikoga niama da zabravia parvia si lubim parfum-predi mnogoooo godini be6e,ama pomnia

Izviniavam se za pravopisnite gre6ki i latinitzata,ama mi e trudno pisaneto s tazi klaviatura (blondinka sam

Zabravih da pi6a za tezi,koito imam v momentakikimora написа:,
Liske,te lubimite mi parfumi sa mnogo.No nikoga niama da zabravia parvia si lubim parfum-predi mnogoooo godini be6e,ama pomnia.To4no be6e izliazal na pazara v BG-Dol4e Vita na Dior.Dalgo vreme ne priznavah drug parfum.Posle minah na Trezor,a be vse sladnikavi mirizmi.
Obi4am i majkite parfumi
-Pi na Jivan6i, Hrom-Azaro.Dokato biah bremenna pak se 4udeh kak sam haresvala niakoi parfumi,togava namrazih edin na Kenzo....
Izviniavam se za pravopisnite gre6ki i latinitzata,ama mi e trudno pisaneto s tazi klaviatura (blondinka sam).

Леле каква приятна тема: -))
Аз станах фен на Орлан, Б21, невероятен парфюм, намира се и във Фармапри... кремът за лице Б21 на Орлан също е невероятен...
Първият път се канех да взема на Диор Дюн, но Орлан не е така тежък. Питах каква е тая марка - козметичката се изцъкли невярващо и ми разясни, че била една от най-добрите френски марки... хаха. Оттогава ми е любим. От старите съм фен на Черути Имидж и Шанел Алюр (разбира се... ). Диор Дюн е тежък, но също е ултра.
Аз станах фен на Орлан, Б21, невероятен парфюм, намира се и във Фармапри... кремът за лице Б21 на Орлан също е невероятен...
Първият път се канех да взема на Диор Дюн, но Орлан не е така тежък. Питах каква е тая марка - козметичката се изцъкли невярващо и ми разясни, че била една от най-добрите френски марки... хаха. Оттогава ми е любим. От старите съм фен на Черути Имидж и Шанел Алюр (разбира се... ). Диор Дюн е тежък, но също е ултра.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Kvo se hvalite be! Mnogo zavidiah na Joy!!! Tezi snimki zadaljitelno gi pokazvam na moia muj i hukvam za parfumi! Pisna mi! Imam samo Addict na Dior i Angel na T. Mugler...Dobre pone, che sa skupi, ta da ne me e iad...
Znam edno miasto na St-Laurent, ama ne pomnia tochno nomera - ima parfumi na smeshni ceni, ne znam po kakva prichina - primerno 100ml "istinata" na K. Klein struva 56 kinta s taksite...
Znam edno miasto na St-Laurent, ama ne pomnia tochno nomera - ima parfumi na smeshni ceni, ne znam po kakva prichina - primerno 100ml "istinata" na K. Klein struva 56 kinta s taksite...
Представителна извадка тип "паплач"

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
kato predstavitel na majkata chast predlagam tazi tema da se zakluchi i sled tova da se zarovi.
parfumi ima v shoppers drug mart po 5 dolara, iaketa v wal-mart, krem za lice - kiselo mleko ot "igata"
parfumi ima v shoppers drug mart po 5 dolara, iaketa v wal-mart, krem za lice - kiselo mleko ot "igata"
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- sara
- Рошава гарга
kolio, dnes v koito i forum da vliaza da vidia i ti si poslednia pisalKolioBalkanski написа:kato predstavitel na majkata chast predlagam tazi tema da se zakluchi i sled tova da se zarovi.

i vse taka reshavam da ti otgovoria

ami kato e taka shto ne karash karuca i kone be.. taman i po-zdravoslovno ... ili pak vzemi si edna kola za 100$ ili pak moje bi vadica za... de da znam za kolko za 5$

hajde sas zdrave!
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
abe ti obarni rezbata i se ojeni pak posle pak shte si govorimsara написа:kolio, dnes v koito i forum da vliaza da vidia i ti si poslednia pisal :))KolioBalkanski написа:kato predstavitel na majkata chast predlagam tazi tema da se zakluchi i sled tova da se zarovi.
i vse taka reshavam da ti otgovoria :)
ami kato e taka shto ne karash karuca i kone be.. taman i po-zdravoslovno ... ili pak vzemi si edna kola za 100$ ili pak moje bi vadica za... de da znam za kolko za 5$ :)
hajde sas zdrave!
'naish kak se izhranva jena?
iskala facial s kal i vodorasli...ama kato predloja da i donesa ot rekata kato hodia za riba neshte
kato i kajesh dai da vzemem onia parfum che butilkata e po goliama a e sashtata cena - ne shte
kato ia pitash kva e razlikata mejdu super-cuts i salone coifurre haute neznam si kvo si ne moje da kaje nishto ama super cuts e 9.99 za maje i za jeni a oneia drugite sas sashtite nojici kalcat za 80 kinta
a nai nakraia tia te prashta za Lancome crem i ti i nosish Loreal i dori dvoino po goliama kutiika, na vsichko otgore s free mascara i pak pishe Parij - tia se cupi :)
tui jenata sha znaish ne e kato choveka
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- sara
- Рошава гарга
kaji mi kak, che ne znam kak se izhranvamKolioBalkanski написа:'naish kak se izhranva jena?

za kremovete i parfumite moiata analogia e slednata: zashto predpochitash primerno toyota a ne crysler? i kakvo znachenie ima usilvatelia ili pak gumite?
a ako mojesh da mi kajesh vse pak kakva tochno ti e vadicata, shtoto edva li polzvash kol s vajence... sashtata rabota milichak, sashttata

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
aaa, vadicata e za izhranvane
a kozmetikata shte pridobie sashtia status samo ako se izpolzva ot striptiziorka
e tva e filosofia - vari go, pechhi go, se obrashta na striptiz :twisted:
a kozmetikata shte pridobie sashtia status samo ako se izpolzva ot striptiziorka
e tva e filosofia - vari go, pechhi go, se obrashta na striptiz :twisted: