Аз лично не познавам нито един който да е намерил работа по емигрантска програма.
Аз съм човек,който успешно завърши емигрантска програма. Не съм с работа само по мое желание заради следването ми. Всичките ми колеги намериха работа на първата седмица след завършването.
наистина има такава програма, но аз досега не съм видяла некебекар да е шофьор на градски автобус. Та как си изпълняват програмата, не ми е ясно.
Може би защото пътувам горе-долу в еднакви часове, или може би не са чак толкова много автобусите, но си познавам всички шофьори по линията. Имам едно младо момче, много усмихнато и симпатично,което е емигрант с доста силен акцент (но пък говори прекрасно и френски и английски, разбира се).
За програмата,за която писах, също съм слушала много добри отзиви и с намирането на работа нямат никакви проблеми.
Все пак заплатите на тези господа идват от данъците които плащаме.
И тези господа също плащат данъци...

И явно са преценили,че риска на професията им е по-голям от парите,които получават за това. Един IT например получава повече,а не носи отговорност за ничий човешки живот. Несправедливости в заплащането-бол! След като им е държавна и синдикализирана работата- ДА СТАЧКУВАТ! За тези данъци,които плащаме,имаме право и да изискваме от държавата. Това е моето мнение.