Питам аз, с думи прости......

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Не мисля, че ще имаш проблем, ако попълниш документите на английски, но е по-добре да са на френски - по този начин им ласкаеш самолюбието. Само като си помисля, колко народ учихме френски заради Квебек...

П.С. Ice Age ми е един от любимите филми :D
Аватар
velko
Обратна връзка:

Мнение от velko »

Sneji, стискай палци да се видим по-догодина в То, в замяна на стискането на палци ти обещавам DVD-то на Ice Age с Български дублаж (един от малкото дублажи които си заслужават) :wink:
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Ще стискам палци, защото когато човек знае какво иска и действа в правилната посока, заслужава да получи удовлетворение!
Късмет!
Аватар
niki_70
Експерт по жените
Обратна връзка:

Re: Питам аз, с думи прости......

Мнение от niki_70 »

sofia написа: No pak ot druga strana ti imash mnogo vreme - dve godini
i ikonomikata shte e dobre. Toronto e miastoto, naistina.
Софче, чета на няколко пъти , че очакваш икономиката на Канада да се оправи до 2-3 години.Ами какво ще правиш, ако вместо да се оправи се влоши още повече? :D :D
Alex_dim
Обратна връзка:

Мнение от Alex_dim »

velko написа:.... Лошото на този вариант е, че хем трябва да карам IELTS хем и на интервю трябва да се ходи. ....
Ако кандидатстваш по процедурата за Квебек, никой не ти иска IELTS.
За другото - подписваш декларация, че ще живееш в Квебек, т.е. "морално" се задължаваш :wink: , но е без правна стойност, тъй че можеш да кацнеш където искаш.
Botzo

Мнение от Botzo »

Alex_dim написа:...За другото - подписваш декларация, че ще живееш в Квебек, т.е. "морално" се задължаваш :wink: , но е без правна стойност, тъй че можеш да кацнеш където искаш.
И най-добре пиши като град в който ще живееш Sherbrooke, че носи максималния брой точки за цялата провинция.

Успех.
Аватар
velko
Обратна връзка:

Мнение от velko »

Благодаря на всички ви за отделеното време за отговор на въпросите ми!
Със сигурност ще имам още въпроси по време на процедурата, затова ще продължа да разчитам на вашата помощ!

Бъдете здрави!!
Despite of the high cost of living, it remains popular!
Заключено