Всъщност,детските винаги са зависели от дохода,така че,това не е нещо ново измислено за да навреди,а само да помогне.
За какво получаване на данъчни декларации (не празни) ми говориш? Не мога да схвана...

за да имаш данъчни облекчения ТРЯБВА да имаш данъчни ЗАДЪЛЖЕНИЯJOY написа:Така е, само че колкото и внимателно да чета, не виждам какви пък такива данъчни облекчения съм имала до вчера.
не знам какво наричаш навреждане, но когато хората с доходи няма вече да имат данъчни облекчения за децата си НЕЗАВИСИМО от дохода си, а тези суми се дават на други АЗ НАРИЧАМ НАВРЕЖДАНЕ!!!!!JOY написа:Владо,ние го издухвахме до сега със и без доходи...Сега поне тези с нисък доход ще получат нещо...Всъщност,федералните си остават без промяна.Спомни си че Квебекските бяха до сега по 50 дол.(не е ли издухване).Така че,за едни няма особенно да се променят нещата,за други обаче,ще се променят много добре.
Всъщност,детските винаги са зависели от дохода,така че,това не е нещо ново измислено за да навреди,а само да помогне.
За какво получаване на данъчни декларации (не празни) ми говориш? Не мога да схвана...