ЕЗИКА!?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
velko
Обратна връзка:

Мнение от velko »

Фъстъчка написа:A някой пробвал ли е да учи френски с прословутата Релакса?
Ще те осведомя когато я получа утре сутрин. Хабер си нямам как ще е френската, английската е що годе добре направена но е за много начинаещи и ми е доста под нивото. Именно затова си поръчах френската Релакса, ако е на нивото на английската, ще свърши някаква работа, поне за началото.

Следи форума....
Despite of the high cost of living, it remains popular!
Joy

Мнение от Joy »

Абе, след определена възраст, си е много трудно ученето на език... :( И аз мислех,че съм що-годе добре с френския,а като взех да пиша съчинения и взех да давам МНОГО на късо...Оказа се,че да говориш що-годе съвсем не е достатъчно...Баси ужаса! След 5 год. учене (3 в Б-я и 2 тук),никакъв го няма и моя френски... :cry:
Дъщеря ми само с 2 год. тук е милион пъти по-добре от мен... :roll: Абе младото си е младо...
Joy

Мнение от Joy »

yaiuat написа:
JOY написа:Леле,Иване,как 2 000 бе? Поне 10 000 са ти нужни за минимална комуникация.
Pak mnogo be Joy, che to az na bulgarski neznam 10 000 :D :D :D
Знаеш,знаеш....В ежедневната реч може би употребяваш малко по-малко, но едно интервю е на доста по-високо ниво от ежедневна реч.
10 000 е минимума. Имам едно речниче с 10 000 думи(по-точно 4000 думи + 5000 производни+ над 5200 фразеологични изрази. За интервюто бяха усвоени 100% от думите и изразите там. Не мога да ви опиша на какво е заприличало горкото,защото се четеше на всички възможни места,но пък страшно ми е любимо...
Заключено