какво ще теJOY написа: бивш мой преподавател,
Моли ме действително с уговорки,че ще ме ...

какво ще теJOY написа: бивш мой преподавател,
Моли ме действително с уговорки,че ще ме ...
sasho71 написа:какво ще теJOY написа: бивш мой преподавател,
Моли ме действително с уговорки,че ще ме ...сигурно уговорката е че това ще си остане само между вас и никой няма да разбере.
еееееехххх, кога и мен ще ме пуснат една нощна сменичка да се развихря
sasho71, ще разкаваш ли после?Внимавай с женените, защото аз от тях като по правило винаги прихващам по някоя незабравка.sasho71 написа: еееееехххх, кога и мен ще ме пуснат една нощна сменичка да се развихря
LaRue написа:Внимавай с женените, защото аз от тях като по правило винаги прихващам по някоя незабравка.
Кума Лиса написа:LaRue написа:Внимавай с женените, защото аз от тях като по правило винаги прихващам по някоя незабравка.![]()
лелеее
демек искащ да кажеш, че ако карам трабант съм никакъв мъж, ама ако карам Chrysler 300 съм супер мъж, така ли? не мислиш ли че е тъпо това :idea:JOY написа:
Какъвто мъжа, такива и жените му!
Народа открай време е казал-истинския мъж се познава по обувките, колата и жената.Нали така беше?
JOY, какво да направя като са ми слаби ангелите?JOY написа:Кума Лиса написа:LaRue написа:Внимавай с женените, защото аз от тях като по правило винаги прихващам по някоя незабравка.![]()
лелеееКакъвто мъжа, такива и жените му!
Народа открай време е казал-истинския мъж се познава по обувките, колата и жената.Нали така беше?
eeehee, JOYLaRue написа: а пък за жена ми предлагам да не говорим, но със сигурност е по-млада и с повече екстри от теб.
sasho71 написа:eeehee, JOYLaRue написа: а пък за жена ми предлагам да не говорим, но със сигурност е по-млада и с повече екстри от теб.
човека се бъзика ми се струваабе ти на колко си години
не за друго а за да се реши коя е по-млада. а за екстрите...
( за справки http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... c&start=30 )JOY написа:Кандидат здравен работник съм била преди 15 години,когато си ходил прав под масата! Бъди добър да не подхвърляш подобни подмятания! Току-виж един ден и ти си опрял до същия този "кандидат"!
демек искащ да кажеш, че ако карам трабант съм никакъв мъж, ама ако карам Chrysler 300 съм супер мъж, така ли? не мислиш ли че е тъпо това
eeehee, JOY
човека се бъзика ми се струва абе ти на колко си години не за друго а за да се реши коя е по-млада. а за екстрите...
Такива неща не се питат една жена .Никога и няма значение щоsasho71 написа:....... абе ти на колко си години