intervutaaaaa
отговор
Нас лично ни уведомиха с писмо. Мисля, че по телефона го правят рядко, но може и да греша. В писмото имаше формуляр, който трябваше да подпишем, че сме съгласни да се явим на тази дата и да го пратим в Австрия. Това е. Успех и на теб. Ние сме на интервю на 28.10.
Аз отговорих, че Квебек ( и по-специално Монреал ) е с начин на живот най-близък до европейския. Емигрантите не са задължително лошо приети ( уж ). Разнообразие от възможности за продължаване на образованието. 16 или 17 от сладководните запаси на света ( смята се , че 3 световна война ще е за нея
). Наличието на много бълагари, които ще ти помогнат за интеграцията ( мосюто одобрително поклати глава ) и т.н. отговори-не много оригинални, но много добре подготвени на френски. Мисля , че това е нещо по-важно-хората не пасат трева, но са добронамерени, а от езика се варира най-много с точките...Успех на всички на които предстоят интервюта!

Шансове
На 28г.съм,с отличен френски и много добър английски,работила съм предимно офис работа-секретар,преводач.
Омъжена,с 2 деца.
Кажете ми какви са ми шансовете?
Омъжена,с 2 деца.
Кажете ми какви са ми шансовете?
Шансове
Добри. Има тестване в станицата Квебекското правителство. Не даваш много инфо за себе си- образование, професия...
- Independent
Ако питаш за адреса на онлайн тестовете:
http://www.immigration-quebec.ca/bulgarie
Това е началната страница, там някъде трябва да има линк към самия тест.
http://www.immigration-quebec.ca/bulgarie
Това е началната страница, там някъде трябва да има линк към самия тест.
:P
Zaka4livke stiga se zaka4a za tozi frenski i anglicki be. Minavajte interview-to i go zaryzvajte toya kapitalisti4eski ezik!:)zaka4livka написа:Nie sme na 25.11.Niakoi znae li neshto za tozi izpitvasht??Idval li e i predi ima li niakakvi otzivi za nego.Men li4no me obhvashta panika sas vseki izminat den i ne samo 4e ne napredvam s frenskia ami i zapo4vam da zabraviam i angliiskia:-((