Дайте акъл за такъво против ръжда по колата
- Lub0
- Обратна връзка:
Не си прав, вече имат по напреднали технологии и нищо не ти се разтича по колата. BMW, Volvo, Mercedes за съжаление също гният, спасение няма.Потребител написа:А ето и правилния отговор![]()
- взимаш си европейска кола - BMW, Volvo, Mercedes а най-добре Audi.
Те всички имат каучуково покритие отдолу. Ауспусите на Audi са неръждавейка - бонусПри по-добри финансови възможности - поръчваш да ти докарат един Москвич 403 - ламарината му е 3,5 мм.
Без майтап, антиръждата е едно изпръскване с втечнена грес, което ако го направиш докато е още топло, остава по асфалта на мястото ти за паркиране. Ако го направиш навреме (божа работа) ще те опази някъде чааак до февруари. Успех.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
-
- Администратор
- Обратна връзка:
Една Маздюхаvladi написа:ssttoo, ако не е секрет на каква марка си се спрял? Щото и аз си мисля за една къручка... ама да видим каква ще да е...
То вече не те вълнува, ама я взех от http://www.mtlautoprix.com/main.cfm?l=en
Отидох за Тойота, ама нещо не можах да си харесам, та така...
Аз нищо не разбирам от коли, затова разпитвах, четох форума и си оформих мнението: "Японска, на малко километри". A и "да няма ръжда"

A taka, i na men sa mi Japonkite na sartseto... ama da vidim de...ssttoo написа:Една Маздюха
То вече не те вълнува, ама я взех от http://www.mtlautoprix.com/main.cfm?l=en
Отидох за Тойота, ама нещо не можах да си харесам, та така...
Аз нищо не разбирам от коли, затова разпитвах, четох форума и си оформих мнението: "Японска, на малко километри". A и "да няма ръжда"
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Акюрата е луксозното изпълнение на Хонда,тъй както Лексуса е на Тойотите.Би трябвало да са върха,ама мисля,че са много скъпиssttoo написа:NEON - идея си нямам.
А каква кола е Акюра? В моя гръцки вилает е много популярна, направо всяка втора или 2 от 3.
Ти в какъв квартал живееш??????Пълно с Акюри????

- Optimist Creed
Какво е това смазване Joy?JOY написа:Ако е японско,ръждата ще тръгне много по-бързо.Японците са със здрава механика,но много слаб корпус за разлика от американките,където е точно обратното. Когато търсихме кола,японки 2 пъти "по-млади" от нашата американки,бяха разядени от ръжда и с огромни дупки.На нашата няма и следа,но преди всяка зима,мъжът ми я кара на сервиз за смазване против ръжда за всеки случай.Ламарината им действително е много здрава и засега няма и намек за ръжда.
На движещите и въртящите се части на колата или е някакво мазило ,което се нанася по пода на цялата кола за да изолира от плискането със солената водица?
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Нямам представа.Какво е това смазване Joy?
На движещите и въртящите се части на колата или е някакво мазило ,което се нанася по пода на цялата кола за да изолира от плискането със солената водица?

Сори, повече не съм наясно...

- Optimist Creed
Добре,поне кажи колко струва и как го казват на френски?JOY написа:Нямам представа.Какво е това смазване Joy?
На движещите и въртящите се части на колата или е някакво мазило ,което се нанася по пода на цялата кола за да изолира от плискането със солената водица?Мъжът ми се разправя, но знам че е евтино и мисля,че е по корпуса,а не по движещи и въртящи се части.
Сори, повече не съм наясно...
Моето лично предложение е ненасянето на един черен асвалтов лак.
Да не би да е същото мазило?
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!