W poso4enia cite za TFI dawat adres za Ewropa samo w Paris.
Towa wtoroto ne sam go 4uwala. Ne znam kakwa rabota war6i. Ako moge6, nameri mu cita ili puk im prati edno pismo da gi pita6 kakwi sa i za kakwo se boriat i kade organizirat testowe.
todor73 написа:plolia samo ne mi kazvaj sled vsichkite ti kompetentni pisania vqv foruma oste ne si minala tfi, az vi misleh che naistina ste napred s materiala. tuj pari , social , rabota, obrazno kazano za nisto go niamate pqk da se interesuvash ot takiva nesta. poslednoto e grubichko ama i vie mnogo dignahte letvata naposledqk, ne moje da se govori s vas, monrealci.
Аа, Тоше, значи не се сърдиш на мен и Поля. Ние не сме "монреалци", а и при нас няма летви. Ние сме селски - от Сент Ламбер и Шатоге.
Ре-Биенвеню. Няма да се караме за някакви си тестове /и аз не съм го минала/ и социални помощи. Между другото ще идвам в град Квебек на 31 октомври /Хелоуин/. Някой не иска ли да пие едно кафе с Омбудсмана по обед /почивка надявам се за всички вас/ ?
Ombi (haresa mi towa obra6tenie na Canucka, a na tebe?), iska li pitane?
Da raste i krepne quebecsko-Montrealskata druvba!
Samo 4e e o6te dale4e, ta ne moga da si naprawia otsega plana za denia. Kato nablivi, prati edno LS da se razberem.