Futureshope-nagli lajtsi!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Molson

Мнение от Molson »

taka e v tozi magazin
povecheto ot stokata im e ili vtora upotreba ili ostariala i vnesena na bezcenica ot usa.
zatova i niama mnogo garancia i vi karat da plashtate za takava.
voobshte vi klatiat kakto si iskat. tova e polojenieto.niama opravia. a momchetata tam bachkat na minimalna zaplata plus komisionna. zatova se machat da vi probutat niakoi ured a ako moje i garncia da si kupite ot tiah shte e varha. moshenici. cialata im rabota e takava. vij samo personala im kakav e. bez komentar.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Е, айде сега, стоката била втора употреба, ха-ха, както във всеки магазин, човек трябва да внива какво копува и ако не му е ясно нещо да пита...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Lub0 написа:Е, айде сега, стоката била втора употреба, ха-ха, както във всеки магазин, човек трябва да внива какво копува и ако не му е ясно нещо да пита...
Ha-ha...Zna4i spored teb triabva da gi pitam dali slu4aino ne mi prodavat defekten aparat..!? Aide de...I kak 6te mi stane "iasno" tova s pitane ne razbrah...
To Live Is To Die
Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

St.Anger написа: Ha-ha...Zna4i spored teb triabva da gi pitam dali slu4aino ne mi prodavat defekten aparat..!? Aide de...I kak 6te mi stane "iasno" tova s pitane ne razbrah...
ako naprimer pishe che e Refurbished
ili pri pokupkata ti kajat che tova e final sale i niamash pravo na refund/exhange-tova go praviat pri golemi namalenia poniakoga
ili e s razpechatvana kutia

nikoi ne moje da ti prodade defektna stoka i da ne iska da ia vurne posle
ako go niamat na sklad shte ti vurnat parite ili shte go dostaviat
tova moje da se sluchi v absolutno vseki magazin za eletronika
ne si misli che drugite magazini sa po-nadejdni :beer:
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Rainmaker написа:ako naprimer pishe che e Refurbished
ili pri pokupkata ti kajat che tova e final sale i niamash pravo na refund/exhange-tova go praviat pri golemi namalenia poniakoga

ne si misli che drugite magazini sa po-nadejdni
Stava duma za edin aparat, koito nito e refurbished nito e evtin! I stava duma za tova, 4e se opitaha da me izlajat niakolko pati. Izlagaha me, 4e e posleden i za da go varna triabva da si vzema drug model, I TO PO-SKAP. Parviat pat se varzah, doplatih si...Pribiram se, otvariam go i gledam, 4e e OTARA6EN-polovinata aksesoari gi niama i aparata e izpolzvan!!! Vra6tam se pak i te pak niamat drug, no sled edno izre4enie ot moia strana "POLU4IHA DOSTAVKA" i sled 3 min doidoha s 4isto nov! Biah si kupil i karta, 128 mb, i predi da gi smeniat kazah na prodava4a, 4e kartata mi e vatre i triabva da si ia izvadia, a toi kazva: Az 6te ti ia izvadia! Nosi novia aparat, POKAZVA MI KARTATA i me pita : tazi li e tvoiata karta? Da, kazvam i toi ia paha v ka6on4eto. Podpisah se i se obiasniavahne i izviniavahme o6te niakolko minuti, i si tragnah. Pribiram se i kakvo da vidia - TOZI FOKUSNIK E IZVADIL KARTATA, KARTATA IA NIAMA! Poneje ve4e ne biah na sebe si i ako o6te vednaj se biah varnal 6te6e da ima mo6ten skandal i pada6ti ot 2-ria etaj indiitsi, jena mi se varna i edna druga slujitelka kazva, 4e SME SI ZABRAVILI KARTATA, a fokusnikat go niama! Tova ako ne e GAVRA...
To Live Is To Die
Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

St.Anger написа: Stava duma za edin aparat, koito nito e refurbished nito e evtin! I stava duma za tova, 4e se opitaha da me izlajat niakolko pati. niama!
da naistina e gadno prejiviavane
niama spor za tova
no fakt e che ste se sbluskash s mnogo nekompetentni prodavachi pochti vuv vseki magazin (napravo da se chudi chovek kakvo praviat tam)
sushtoto e polojenieto s customer service i help desk na mnogo firmi
seshtam se za edna cust service v Rogers koiato ne znaeshe che imat GSM telefoni vuv firmata :)
kak da razchitash na takiva
:beer:
_stanbinev_

Мнение от _stanbinev_ »

St.Anger написа:
Rainmaker написа:ako naprimer pishe che e Refurbished

ne si misli che drugite magazini sa po-nadejdni
Stava duma za edin aparat, koito nito e refurbished nito e evtin! I stava duma za tova, 4e se opitaha da me izlajat niakolko pati. Izlagaha me, 4e e posleden i za da go varna triabva da si vzema drug model, I TO PO-SKAP. Parviat pat se varzah, doplatih si...Pribiram se, otvariam go i gledam, 4e e OTARA6EN-polovinata aksesoari gi niama i aparata e izpolzvan!!! Vra6tam se pak i te pak niamat drug, no sled edno izre4enie ot moia strana "POLU4IHA DOSTAVKA" i sled 3 min doidoha s 4isto nov! Biah si kupil i karta, 128 mb, i predi da gi smeniat kazah na prodava4a, 4e kartata mi e vatre i triabva da si ia izvadia, a toi kazva: Az 6te ti ia izvadia! Nosi novia aparat, POKAZVA MI KARTATA i me pita : tazi li e tvoiata karta? Da, kazvam i toi ia paha v ka6on4eto. Podpisah se i se obiasniavahne i izviniavahme o6te niakolko minuti, i si tragnah. Pribiram se i kakvo da vidia - TOZI FOKUSNIK E IZVADIL KARTATA, KARTATA IA NIAMA! Poneje ve4e ne biah na sebe si i ako o6te vednaj se biah varnal 6te6e da ima mo6ten skandal i pada6ti ot 2-ria etaj indiitsi, jena mi se varna i edna druga slujitelka kazva, 4e SME SI ZABRAVILI KARTATA, a fokusnikat go niama! Tova ako ne e GAVRA...
Abe pich v koj Futureshop tova ti go spretnaha??????

Be vzemi go prechakaj tova krastavo, kastavo, nekypeshto se indijsko leke i mu iznesi edin urok po balkanski nravi !!!
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Sled vsichkite svetli komentari za Future shop v zadachata se pita...ami ot kade da si kupuvame elektronika (ako ne iskame da ia vnasiame ot shtatite)?

Mersi!
Аватар
Scorpio

Мнение от Scorpio »

Ами от FutureShop :wink:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Futureshop си е номер едно, единственото менте там е допалнителната застраховка. От години съм им клиент и никога не сам имал проблеми, ако се е случило нещо да не ми хареса си го връщам и си взимам парите без никакви въпроси да ми задават, пазарувам от магазина в центъра и от този до коско на марше централ.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
ghost

Мнение от ghost »

Кума Лиса написа:Фючър шоп имат ужасна политика спрямо клиента, и аз съм им сърбала попарата с една камера. А веднъж една баба, цялата разтреперена ме спря пред магазина и ми каза никога да не купувам от там. Искала да върне неработещ скенер и да си вземе парите - отказали й :?
Edna baba kazala ... Mnogo dobra osnowa za naprawa na izwod ... :lol:
St.Anger написа:Vse si misleh, 4e pone otno6enieto kam klienta v Qc niama da e kato tova v Bg, no...uvi! I to v goliam magazin kato Futureshope! Za 36 h hodih 4 pati v magazina - probutvat mi defectna stoka koiato ve4e e bila varnata vednaj i to niakolko pati podred! Nakraia ne mi izdarjaha nervite i im kazah, 4e se zadavat problemi... A te nagliarite me pitat kakav sam po natsionalnost... :?: :shock: i dali sam bil roden v Ca.. :?: Kakvo zna4enie ima tova, gi pitam az? A te: aaah, prosto pitame...Nai nakraia izvednaj kakto niamaha druga broika, tazi bila poslednata, za niakolko minuti "polu4iha dostavaka"... :shock: i mi izvadiha A BRAND-NEW ONE!
Izrodi...Po4ti vseki den stavat podobni slu4ki s moi poznati! Taka 4e OTVARIAITE SI O4ITE! Lajat pove4e i ot Bg!
Az edno ne moga da razbera - tolkowa li golemi balaci ste, 4e w strana, kadeto prawata na klienta sa mnogo na po4it, da ne znaete kak da si gi poiskate. Ne se u4udwam, 4e sa wi pitali ot koja strana ste :lol:

sasho71 написа:Rainmaker,
neshto ne razbrah :cry: я обясни пак. доколкото знам там като купуваш нещо те изнудват за някаква допълнителна застраховка, ако не я платиш просто ти дават дефектирала стока. след това като пропищиш ти казват , ето-ако се беше застраховал нямаше да стане така. и.... ти се застраховаш :lol:
Lele, lele, kolko oprawni sa Balgarite (niakoj ot tiah) w Canada ... :lol:

SPiram da 4eta, 4e naprawo trapki me pobiwat - oprawen narod, ej ... da ne pi6a drugi dumi ... :beer:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Основа-неоснова, това е положението :D Жената беше в истерия и просто аз се изпречих отпреде й :)

Айде да те видим и тебе като цъфнеш какви ще ги пишеш, нали си отворен :wink:
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.