BG ingеnieurs vs l'Ordre des ingеnieurs du Quebec

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

Честито,Мария от нас!
Нашето семейство ти желае много късмет в реализирането на професията!!!
Късмет!!!
mariya

Мнение от mariya »

Благодря Bydi,
Пожелавам същото и на вас.Успех в начинанията на всички!
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Анито благодаря за отговора.Любопитна съм кой какъв инженер е 4е не познавам по4ти никой в мойта област за да обменя малко инфо.Гледам 4е има много машинни инженери ама никой строителен,защо така незнам.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Ира, къде ги видя тези много маш. инженери :roll: :lol: Аз пък мисля, че сме малко, а всички други са ел. инженери :lol:

Та да си продължа с репортажа от мача:
Успях и на следващия рунд (Батето, остави манивелата за друг път :lol: ): оказа се, че съм минала и икономиката :dance:

И така, май мога да кажа, че съм младши инженер :roll: Следва търсене на стаж като младши (1 год.), като през това време трябва да се справя с изпита по френски :roll: , а накрая на стажа и професионалния изпит. И това е. Нищо работа :wink: Може да бъркам нещо в поредността, но все още не съм чела подробно инструкциите за оставащите ми етапи.

Първо да се напием, пък тогава на трезв мозък ще му мислим :D

:dance: :tuut: :haplio: :beer2: :drink: :duga:

А, забравих да кажа: приемам оферти за директор. 8)
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Братът на мъжът ми е машинен инженер и още 1-2 знам,а за електрото инженер си права в нашият блок има двама :P
Аватар
gerchev
Обратна връзка:

Мнение от gerchev »

Честито на всички преборили се успешно с изпитите На Анито, На Мария , На Пламен и etc. Хей Българи браво на вас. Тук в Бг се гордеем с вас. Пожелавам това да ви бъде най - малкия успех който сте постигнали. Нека късмета да ви съпътства и за в бъдеще.
Като започнах да уча ж МЕИ-то ми казваха, че уча там за да сложа точката, ама докато се усетя каква точка мина 1 година а то се оказа точката след инж., да ама не съм я сложил........
Искрено ви завиждам и дигам по една :beer: :beer: :beer:
за вашия успех .
Заключено