??? kam razbirashtite ot notebooks...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Mersi momcheta... (tova kak triabva da platia 15% danatsi otgore mi doide kato gram ot iasno nebe...mdammm)...

Nazdrave! :)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

BabaPena написа:Mersi momcheta... (tova kak triabva da platia 15% danatsi otgore mi doide kato gram ot iasno nebe...mdammm)...

Nazdrave! :)
ako minavash prez toronto Babo moje da te uredim za niakoi izpadnal ot kamiona
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
bp_de

Мнение от bp_de »

Taka e sasedke- w Canada zenite sa bez DDS- ne e kato w Nemsko - na tabelkata da stoi Bruto zena.
oba4e ste swiknesch.
mislq 4e ti kazax- ako si w Germany-kupi si ot tuka -Toshiba-oba4e gledai da e s World garanziq-ima takiwa s 1 ili s 3 godini-taq garanziq e dawa toshiba.(ina4e ot 01.01.2002- wsqkakaw wid elektronika w Germany sa dlavni da q prodawat s 24 meseza garanziq)
kato izlizasch ot Germany- ste si wzemesch DDS to -( ot 16% ste ti warnat 4isto-12 do 13 %) -na mitnizata ste ti udarqt 1 pe4at 4eiznasqsch laptopai parite gi wzimasch ot tranzitnata zona
- ima takiwa banki na wsi4ki golemi letista.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Nazdrave! :)[/quote]
ako minavash prez toronto Babo moje da te uredim za niakoi izpadnal ot kamiona[/quote]

Za minavane, minavam :) Za izpadnal ot kamiona laptop neznam, no opredeleno bih iskala da se zapoznaia s kucheto ti pri vazmojnost. :)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

BabaPena написа:Nazdrave! :)
ako minavash prez toronto Babo moje da te uredim za niakoi izpadnal ot kamiona[/quote]

Za minavane, minavam :) Za izpadnal ot kamiona laptop neznam, no opredeleno bih iskala da se zapoznaia s kucheto ti pri vazmojnost. :)[/quote]
ami kaji koga shte idvash i moje - ti si biolog vse pak, ne moga da ti otkazvam da se sreshtnesh s takav shediovar na tradicionnata genna modifikacia
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

bp_de написа:Taka e sasedke- w Canada zenite sa bez DDS- ne e kato w Nemsko - na tabelkata da stoi Bruto zena.
oba4e ste swiknesch.
mislq 4e ti kazax- ako si w Germany-kupi si ot tuka -Toshiba-oba4e gledai da e s World garanziq-ima takiwa s 1 ili s 3 godini-taq garanziq e dawa toshiba.(ina4e ot 01.01.2002- wsqkakaw wid elektronika w Germany sa dlavni da q prodawat s 24 meseza garanziq)
kato izlizasch ot Germany- ste si wzemesch DDS to -( ot 16% ste ti warnat 4isto-12 do 13 %) -na mitnizata ste ti udarqt 1 pe4at 4eiznasqsch laptopai parite gi wzimasch ot tranzitnata zona
- ima takiwa banki na wsi4ki golemi letista.
Tova e madra ideia sasede - loshoto e che a) tova znachi oshte 5 kila bagaj da se prenasiat nagore-nadolu i b) koeto e dalech po-zle - nemski windows...koeto si e jivo izvrashtenie...a s moite blestiashti kompiutarni poznania, ne se naemam da preinstaliram...Shte prilagam 12% dolu kam DVDto i televizora mi...Da se radvat domashnite :)

Taka i ne mi kaza, ako ti shte kupuvash notebook do 2 bona koi bi kupil?
Аватар
dokidok

Hi

Мнение от dokidok »

A kakwo shte kajete za towa:
http://www.tigerdirect.ca/applications/ ... 2&NoMapp=0
Neznam kolko e izwestna tazi marka, no mi se wijdat dobri pokazatelite. Pak i s widescreen-idealno za piratski dvd-ta.
BabaPena

Re: Hi

Мнение от BabaPena »

dokidok написа:A kakwo shte kajete za towa:
http://www.tigerdirect.ca/applications/ ... 2&NoMapp=0
Neznam kolko e izwestna tazi marka, no mi se wijdat dobri pokazatelite. Pak i s widescreen-idealno za piratski dvd-ta.
1280X800 rezoliutsia ne e li malko? I e samo s 256MB RAM...

NIakoi da ima otzivi za Dell Latitude D600?
http://www.pcmag.com/article2/0,4149,924266,00.asp

Zashto e po-skap ot tia koito posochih gore?
bp_de

Мнение от bp_de »

Zna4i - sawet - idi i si kupi toq ili toq model-e mnogo subektiwen.
za nqkoi nqkoi nesta sa ok -drugi ne i taka natataka.
Ste ti dam moqta gledna to4ka-
za tebe e wavno da raboti i da ne se skapwa -da ima kolkoto se move powe4e sofware
poddravka - te da ne iziskwa spezifi4ni draiweri i tak natataka.
stom ste go raznasqsch nasam natam- naso4i se kam Centrino texnologiqta - knqkoi modeli karat 6-7 4asa na bateri.
towa s kakwa RAM e - kolko mu e barz HDD to i tak natataka - ti i bez towa ne movesch da ozenisch tiq nesta kato parametri.
sovi si nqkakwa konfiguraziq kato parametri pod koqto da ne padasch i towa e .
Az li4no spezialno za LAptop- ot firam koqto nqma sobstwen razwoi za laptopi
ne bix si kupil- pak kamo li da e nqkakwa ku4a marka.
Ot po pulqrnite firmi -towa sa
IBM, HP(Compaq), Toshiba, Fujitsu, Acer,Sony - move i da sam zabrawil nqkoq ama i tezi stigat.

eto ti 1 orientirowa4na konfiguraziq pod koqto spored men ne trqbwa daslizasch.

RAM 256 i nagore
HDD 40Gb i nagore
ChipSEt_a( nabor integralni sxemi na main board) da e ot INTEL ili SIS- Microsoft poddarva
standartno samo tiq 2 proizwoditelq( pone takawa mi e informaziqta w momenta) - wsi4kii ostanli iskat spezifi4ni draiweri.
DVD-ROM +CD zapiswa4ka no e xubawo ewentualno DVD zapiswa4ka.
otnosno LCD displeq -we4e pisax -no tuk izbora ne e mnogo golqm-srawnitelno rqdko se
sresta powe4e ot 1024x768- ili ako ima
poslesweteneto e gadno ili nesto takowa.LCD displeq ( s razmeri 15 in4a i nagore)e kavi re4i
nai skapata 4ast ot LAptopa. Saweta mi e -wivgo kakwo izobravenie prawi s o4ite si -i ako ti xareswa - wzimai.

imai na predwid 4e makar 4e LAptopite zapazwat nai mnogo stoinostatsi kato zena na
uputebqwani PC ta- na sledwastata godina -ste
movesch da go prodadesch nai mnogo za 60-70% ot zenata na nowo.PC to spored men ne e
unwestiziq-ako ne mu izkawasch parite kato go polzwasch- si e edna skapa igra4ka.
Заключено