алтернативи на месото
Re: алтернативи на месото
Една приятелка яде всеки ден в Бъргър Кинг с надеждата да й пораснат цици, но качи само на гъ3 и шкембе за сега. Фейк нюз според мен 

Bulgayrian
И сериозно - Beyond Meat и Impossible burger са различни. Beyond Meat твърдят, че се прави от грах и наистина има вкус на хамбургер. Ако не знаеш, че е някакъв преработен продукт може и да се излъжеш. В Торонто го продават във всеки магазин в секцията за месо
Bulgayrian
Зависи какъв е полът на "приятелката" ти. Майтап, да не се вържеш.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
- optics
- Модератор
Емпиричен факт:
циците винаги порастват при качване на килограми, но при някои повече, при някои по-малко.
циците винаги порастват при качване на килограми, но при някои повече, при някои по-малко.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Също така вероятно порастват много по-малко от други нежелани зони.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
- optics
- Модератор
Те обикновено всички други зони са нежелани за порастване, освен ако има ментален проблем а.к.а. ким-мания.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- snakeplissken
- .
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван