Идеално.И колко плащаш за тази скорост на месец.
Интернет в Канада
Re: Интернет в Канада
Той изпреварва времето защото в Канада това време от скрийншота ще настъпи след няколко часа 

shany написа:Той изпреварва времето защото в Канада това време от скрийншота ще настъпи след няколко часа
Ха ясно и ти къв хакер-всезнайко си,май ти трябва да ходиш с кофичка на пясъка.Не виждаш ли че това не е канадско време а лондонско-GMT.
Като цяло нета в Канада е гола вода, и е на светлини години от цивилизования свят.Ето и по въпросите:momkos написа:Здравейте,скоро се регистрирах и понеже не съм наясно с интернета в канада имам няколко въпроса.Ще съм благодарен на технически запознатите които ми отговорят изчерпателно на въпросите:
1.Отварят ли се бг сайтове от канада и ако да-кои?
2.Как гледате бг програми през интернет-устройства,компютри или телефони?
3.Интернета филтриран ли е да се отварят определени сайтове или имате свободен достъп за целия свят?
4.Отваря ли се замунда?
5.Има ли от вас някой който гледа булсатком или ай-пи телевизия?
6.Колко струва най-евтиния интернет в канада за момента?
Предварително благодаря.
1.Да,с леки изключения
2.Чрез https://bgtime.tv" ,5-6 евро такса на месец ,можеш да гледаш на запис,перфектно качество.
3.Да,филтрирам е ,и според шефа на единствения БГ интернет доставчик в Монреал,повече от този в Китай.От личен опит, съм склонен да му вярвам.
4.Не,но чрез това прокси няма проблем http://bgtorrentz.net/"
5.Буласатком в Северна Америка май няма,но не съм сигурен
6.Към 30$/м е най-евтиния който си струва в Монреал.
"Mатематически гарантирано е,че Биткоин e обречен"
Powered by Мосю Geek
Powered by Мосю Geek
- Pyrelight
- Напуснал форума
Oще едно уточнение, интернет в Канада с български доставчик ще ползвам, когато цъфнат налъмите или на куково лято.
Една мацка постоянно ми звъни на домашния телефон (вероятно го е намерила от телефонния указател) за да ме зарибява и последния път направо ѝ казах да хваща друма (малко по-любезно на "ходи се пéри").
Та мисълта ми беше, че трудно ще направиш от Булгаристан бизнес с българо-канадци като мен, защото ви знам каква стока сте и като клиент съм свикнал след мен да тичат, а не аз да гоня Михаля.
Така че кофичките на плажа се оказват разумна алтернатива.
Една мацка постоянно ми звъни на домашния телефон (вероятно го е намерила от телефонния указател) за да ме зарибява и последния път направо ѝ казах да хваща друма (малко по-любезно на "ходи се пéри").
Та мисълта ми беше, че трудно ще направиш от Булгаристан бизнес с българо-канадци като мен, защото ви знам каква стока сте и като клиент съм свикнал след мен да тичат, а не аз да гоня Михаля.

Така че кофичките на плажа се оказват разумна алтернатива.

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
powered by pumpy
1.Отварят ли се бг сайтове от канада и ако да-кои? - Да, всички които не са геоблокирани само за България.
2.Как гледате бг програми през интернет-устройства,компютри или телефони? - Както и в България
3.Интернета филтриран ли е да се отварят определени сайтове или имате свободен достъп за целия свят? - Не е филтриран или цензуриран
4.Отваря ли се замунда? - Да, през българско прокси.
5.Има ли от вас някой който гледа булсатком или ай-пи телевизия? - Булсатком може да се гледа през уебстраницата им, ако имаш акаунт.
6.Колко струва най-евтиния интернет в канада за момента? Около $30 на месец
2.Как гледате бг програми през интернет-устройства,компютри или телефони? - Както и в България
3.Интернета филтриран ли е да се отварят определени сайтове или имате свободен достъп за целия свят? - Не е филтриран или цензуриран
4.Отваря ли се замунда? - Да, през българско прокси.
5.Има ли от вас някой който гледа булсатком или ай-пи телевизия? - Булсатком може да се гледа през уебстраницата им, ако имаш акаунт.
6.Колко струва най-евтиния интернет в канада за момента? Около $30 на месец
Bulgayrian
- optics
- Модератор
Аз съм технически запознат, но на въпрос 5 не знам как да отговоря за другите форумци.momkos написа:Здравейте,скоро се регистрирах и понеже не съм наясно с интернета в канада имам няколко въпроса.Ще съм благодарен на технически запознатите които ми отговорят изчерпателно на въпросите:
3.Интернета филтриран ли е да се отварят определени сайтове или имате свободен достъп за целия свят?
4.Отваря ли се замунда?
Предварително благодаря.
1. Не съм видял нещо дето да не се отваря с изключение на някои видеа в vbox7
2. Никак. Не гледам нито Български, нито Канадски програми.
3. Интернета е филтриран предимно в социалистически и диктаторски държави - Китай, Северна Корея, Куба, Беларус, Бахрейн и др арабски.
виж тук: https://en.wikipedia.org/wiki/Internet_ ... by_country"
4. Замунда не се отваря но арена се вижда.
5. Не знам.
6. Някой написа $30, аз бих предположил че има дор до $25. Освен това зависи дали е само интернет или комбина с телевизия и нещо друго.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Да
sinoptik.bg
gong.bg
... останалите 684352 ще напиша утре, ако имам време
гледам ги на екранa
Филтриран е. Аз лично филтрирам.
4.Отваря ли се замунда?
да
да
$9.99 + HST
Да
sinoptik.bg
gong.bg
... останалите 684352 ще напиша утре, ако имам време
гледам ги на екранa
Филтриран е. Аз лично филтрирам.
4.Отваря ли се замунда?
да
да
$9.99 + HST
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- roumensp
Тогава защо питаш ? Смяташ да отвориш сайт, на който да можем да гледаме чалга, без да я филтрират ?momkos написа:Кой говори за отиване в Канада?shany написа:Ako идваш в Канада за да гледаш БГ Телевизия, по-добре си стой в България и си слушай чалга на воля, там можеш и да пиеш евтина бира от пластмасова бутилка, а тук такива няма.

Но ще ти отговоря все пак.
Да. Всички които не са геоблокирани от самите собственици на сайта.
Не гледаме. Но става по всички начини, за които можеш да се сетиш - браузъри, Коди, IPTV боксове. Какво значение има какви устройства ползваме, да не правиш статистика или рисърч какво точно ползват българите в Канада ?
Интернет може да е филтриран единствено на работното ти място и е малко вероятно точно оттам да можеш да теглиш торенти. В общия случай се филтрират портове, не сайтове, никоя компания не иска security holes в интранета си. ISP-та не филтрират нищо (засега).
4.Отваря ли се замунда?
Не знам и не ме интересува. Това което го има на нея го има и на стотици други места.
Аз гледам единствено IPTV. Но не българска, с много малки изключения (Neterra.tv).
Не знам. Винаги съм плащал за качествен и бърз Интернет, не за евтин. Повечето нямаме навика да пестим от закуски и Интернет (като изключим някои сънародници в Монреал).
Последно промяна от roumensp на Пон Апр 16, 2018 12:15 pm, променено общо 2 пъти.
roumensp написа:Тогава защо питаш ? Смяташ да отвориш сайт, на който да можем да гледаме чалга, без да я филтрират ?momkos написа:Кой говори за отиване в Канада?shany написа:Ako идваш в Канада за да гледаш БГ Телевизия, по-добре си стой в България и си слушай чалга на воля, там можеш и да пиеш евтина бира от пластмасова бутилка, а тук такива няма.
Не.Смятам да се установя в Канада,да вложа спестените си 12000000 евро и да отворя интернет фирма с цена 1-САД на месец,вериги магазини за бира в пластмасова бутилка която да предлагам без пари на сънародниците,да раздам по един ип-тв от булсатком-ей така от добра воля за да можете да си слушате чалга на воля и да пиете бира от пластмасова бутилка и да помните momkos който не се подиграва и не ви критикува.
momkos, започваш с претенции за "изчерпателни" отговори от "технически запознатите", след което първият въпрос е 1. Отварят ли се бг сайтове от канада и ако да-кои?
Какво очакваш като отговор на това?
Какво очакваш като отговор на това?
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- Pyrelight
- Напуснал форума
Темата ти заприлича на лексикон от ония, които нашите съученички ни бутаха в междучасията да попълваме. Всички отговарят по един шаблон.
Само не помня, попълващият имаше ли право да задава въпроси, защото аз имам един.
Защо точно се спря на цифрата 12000000 евро? Защо не примерно 1 200 000 или 120 000 000 евро?
Аз слушам само американска чалга - кънтри и пия уиски като кравар. Сметам също скоро да си сложа теглич на тръка като истински ренек.

Само не помня, попълващият имаше ли право да задава въпроси, защото аз имам един.
Защо точно се спря на цифрата 12000000 евро? Защо не примерно 1 200 000 или 120 000 000 евро?
Аз слушам само американска чалга - кънтри и пия уиски като кравар. Сметам също скоро да си сложа теглич на тръка като истински ренек.

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''