Гений, че дрънка! Па и нескромен!

със сертифициран чек в коя да я банкаPyrelight написа:Е като ти заложат запор на цялото имущество и сметки, как ли ще си платиш имиграционната процедура, па и станеш канадски гражданин?![]()
При запорирани сметки? Really?myhata II написа:със сертифициран чек в коя да я банкаPyrelight написа:Е като ти заложат запор на цялото имущество и сметки, как ли ще си платиш имиграционната процедура, па и станеш канадски гражданин?![]()
шматка![]()
вече започвам да си мисля че и понятие си нямаш от финанси
Е това е голяма тъпня! Ами, ако се пише безработен, а в сметката му са откраднатите милиони?agent Ozo написа: Запорират се сметки в конкретно посочени банки. За да си сигурна, че ще са му запорирани всички сметки на длъжника, би трябвало да посочиш в исковата си молба имената на всички съществуващи в България банки.
Да не говорим, че може да има запор само на трудовото възнаграждение, постъпващо по сметка в дадената банка, а не на цялата сметка.
He го разбирам това, с което си свършилagent Ozo написа:А, свърших с ликбеза спрямо теб, Бистре. Стига ми толкова.
Нямаш си дори на представа каква величайша глупост е това, което си изръсила, Бистре.Сега обясняваш на човек, който е подгоден от кредитори да си дадял само една-две сметки да му запорират, докато си преведе откраднатите пари в Канада и уреди гражданството
E да, именно! Зрасти, Пенке, ле! И кредиторът няма да му запорира всичките сметки, а само тази в която му превеждат заплатата! Голям смех!agent Ozo написа: Длъжникът нищо не дава, кредиторът е този, който решава и казва какво иска да му се запорира на длъжника.
На какъв език? Цигански ли?agent Ozo написа:А "ликбез" означава "ликвидация безграмотности", ненагледна.
Не съм виновен, че не разбираш разликата между запор на сметка и запор на вземане, Бистре. Казах, че може да се запорира само заплатата, но не и банковата сметка.Pyrelight написа:E да, именно! Зрасти, Пенке, ле! И кредиторът няма да му запорира всичките сметки, а само тази в която му превеждат заплатата! Голям смех!agent Ozo написа: Длъжникът нищо не дава, кредиторът е този, който решава и казва какво иска да му се запорира на длъжника.![]()