Щом "Шоуто на Слави си било запазило авторитета" съм добре направила, че съм се махнала оттам.

Моето скромно мнение е, че шоуто на Слави е булшит, а самия той - невъзпитан, противен, нагъл, брутален и отблъскващ. С хора които ми казват, че е успял и да не съм му бил завиждал, не може да се разговаря.axinia59 написа:за сега смятам,че ,, х фактор,, е най- интересен, както и ,,шоуто на слави,, си запази авторитета
То не ти и трябва.Bistra написа:В Уолмарт не отричам, че влизам инцидентно, но виж Биг Брадър наистина не гледам. Ако спра да се заглеждам в непоискано натрапените ми от Фейсбук български простотии, има голям шанс да престана да съм в час и по отношение на българския "хай-лайф"
Айде да не е всички ама има тенденцияKan_Tangra написа:То това като пластмасовите домати по бг пазар.
Имало някакво шоу биг брадър и на оня с кубето как беше, следователно всички в Бг са тъпи и неграмотни.
Гениална логика, както винаги!
Оф, едното е по бтв, другото дори не го знам по кой канал е.tonich написа:Не са "някакви"!
И двете се излъчват в праймтайм-а, всеки ден! Явно са много популярни.
Това са си изводи за тебе си! Може да убеждаваш с тях обкръжението си.Kan_Tangra написа: Какъв е извода? Няма такова нещо, като "прайм тайм на БТВ"
За мен тия предавания просто не съществуват.
Отделно и никой от обкръжението ми, дори не ги споменава.
Kan_Tangra написа:Оф, едното е по бтв, другото дори не го знам по кой канал е.tonich написа:Не са "някакви"!
И двете се излъчват в праймтайм-а, всеки ден! Явно са много популярни.
Тук в бг има вече адски много канали. Няма нищо общо със ситуаццията преди 10 ина години.
Основните бг канали са поне 20. БТВ, 1ва, нова имат по няколко разновидности. БТВ синема, комеди, лейди, не знам си кво.
Отделно има 50-100 преведени на български канали с много интересно съдържание.
Точно никога няма да се сетя, да пускам БТВ.
А отделно от това и Мтел телевизията (която аз ползвам) е с цифрова кутия. По-съществените 50 канала се записват поне 1 седмица назад. Заедно с програмата. Мога да си избирам и да си пускам каквото си искам директно.
Отделно има пауза, и превъртане назад. Т.е. дори в реално време мога да си спирам на пауза и да си превъртам.
Какъв е извода? Няма такова нещо, като "прайм тайм на БТВ"
За мен тия предавания просто не съществуват.
Отделно и никой от обкръжението ми, дори не ги споменава.
optics написа:ахаха, това не го знаех, но има едно дето всички викат "What?"ablood написа:Във YouTube може да намерите компресирано най-същественото от всичките 6 сезона на Lost в 8 минути.
https://www.youtube.com/watch?v=GcatQSyRK6c"