Какво се случва в тази държава?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
analgin
.

Re: Какво се случва в тази държава?

Мнение от analgin »

В друг форум прочетох, че минетният батальон на ТВ7 бил по-голям от тези на НОВА, бТВ и БНТ. Там бил сформиран нов бърдак, но със стари курви.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Mielle написа:Имам тук колеги/не българи/,които гледат за работни позиции именно в България.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ... Е, мерси все пак!...За доброто настроение. :$
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Mielle

Мнение от Mielle »

analgin Много си прав!
Заплатите на тази телевизия надминават и най-смелите очкавания.
Цяло лято Бареков и компания ляха шампанско и ядоха черен хайвер по моретата на яхти.
Има доста снимки в нета.
Но ето една снимчица:Изображение

Bistra Радвам се,че ти повдигам духа.Знаеш нямам нищо против теб и мненията ти :handshake:

А това е частната съдебна изпълнителка влязла вчера в TV-то.
Изображение
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Браво! :y: Нямаш си на представа, колко съм супер доволна от това. ;) 8)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

Bistra написа:Браво! :y: Нямаш си на представа, колко съм супер доволна от това. ;) 8)
Жива да не бях ....... , Стрина можела да бъде доволна, а понякога дори е супер доволна :rofl:
Дали Щерю не е направил годишното отчитане нощес?
grozdan

Мнение от grozdan »

Mielle написа: Защото след земетресението в Непал и благодарение на новите и прецизни технологии учените доказват,че много скоро ще има сливане на доста площи и образуване на нови континенти като Амразия например.
:party:
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Mielle

Мнение от Mielle »

grozdan хахаха допусната грешка в бързината.Амазия е новият континент.Америка се приближава към Евразия,както и Австралия към Азия със 7 см годишно.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ахъм, А-Мразия....там, дето се мразим! :rofl: :rofl: :rofl:
Супер, Уникално, Върховно! Как не бях забУЕзала тази неволна грешчица. :y: :rock:
Щом и мъжете почнаха да си сменят пола и моят мъж не им слиза от устите, значи може да означавава само едно...Случила съм на мъж. :makeup: :* :P
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Мен това ме изкефи:
Сериозна чистка на кадри се извършва на граничен пункт „Капитан Андреево”. 25 души са уволнени, като се очаква днес (28 април) 19 от тях да получат заповедите си, съобщава Би Ти Ви. Директорът на Агенция „Митници” Ваньо Танов е бил вчера на пункта и се е срещал с ръководството на свиленградската митница.

Вчера шестима митничари са бяха уведомени лично, че са освободени от работа.

Освободен е и временно изпълняващият длъжността началник на Свиленградската митница Валери Стайков.

Уволнението на митничарите идва, малко след като премиерът Бойко Борисов поиска 1,6 млрд. лв. повече от митниците от мита и акцизи и постави това като условие Ваньо Танов да запази поста си.

- See more at: http://novinite.bg/articles/92258#sthash.9QgG5Aw1.dpuf
Ясно е, че игрите ще продължат, но народното желание за мъст е временно задоволено.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

Mielle написа: Но ако ти пък си мислиш,че си в Канада или Северна Америка и тук си в заблуда.
Защото след земетресението в Непал и благодарение на новите и прецизни технологии учените доказват,че много скоро ще има сливане на доста площи и образуване на нови континенти като Амразия например.
Да не се окаже в един момент,че си на друго място :)
:rofl: :rofl: :rofl:
speedy

Мнение от speedy »

fighter написа:
Mielle написа: Но ако ти пък си мислиш,че си в Канада или Северна Америка и тук си в заблуда.
Защото след земетресението в Непал и благодарение на новите и прецизни технологии учените доказват,че много скоро ще има сливане на доста площи и образуване на нови континенти като Амразия например.
:rofl: :rofl: :rofl:
Що се смееш, бе fighter? Има-няма 100 милиона години и ще мога да отида с колата до Узбекистан. Сега планирам пътуването и се надявам Амазията да се поизвърти към екватора, че да не нося и зимни гуми за Сибир.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Mielle

Мнение от Mielle »

Продължавам на тема:Какво се случва в България?
Какво се постигна от миналата година до сега,сравнения,анализи.
Ето и нещо от днес,само си задавм въпросът колко време ще им трябва на хората още....
"Родителите, които не живеят с децата си, ще останат без месечни надбавки. Това предвиждат промени в Закона за семейните помощи за деца, които МС прие вчера.
Досега без надбавки оставаха само майките, които изоставят децата си в специализирана институция. От 1 юли обаче без детски ще остават всички родители, чиито хлапета са изведени от дома им след решение на социални служители заради насилие или неглижиране. Това означава, че майките на децата, които са настанени при баби, лели, приемни семейства или защитени жилища, няма да получават помощи. Сега семействата вземат по 35 лв. за първо дете, по 50 лв. за второ и по 35 лв. за всяко следващо.
След окончателното приемане на поправките от НС без парична помощ ще останат и гурбетчиите, които са оставили децата си в България. Надбавките им ще се спират, ако са били извън страната повече от 183 дни в годината.

http://www.monitor.bg/article?id=467973"
pumpy

Мнение от pumpy »

Mielle написа: Защото след земетресението в Непал и благодарение на новите и прецизни технологии учените доказват,че много скоро ще има сливане на доста площи и образуване на нови континенти като Амразия например.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Нова дефиниция за "скоро" - със 7 сантиметра на година, скоро ще се изминат 4500 мили (или колкото са там) между Севрна Америка и Азия
pumpy

Мнение от pumpy »

Mielle написа: След окончателното приемане на поправките от НС без парична помощ ще останат и гурбетчиите, които са оставили децата си в България. Надбавките им ще се спират, ако са били извън страната повече от 183 дни в годината.[/b]
http://www.monitor.bg/article?id=467973"
И това е правилно. Не може да се доят по няколко крави едновременно. Всеки трябва да си направи избора
Mielle

Мнение от Mielle »

pumpy Т.е искаш да кажеш,че държавата опря до смешните 35 лв на дете,ако майката и бащата работят някъде в чужбина,а то се гледа от бабата,чичото и т.н.
Същевременно за ромското население помощите се увеличават.те и ток не плащат и живеят на гърба ни от години!
Или може би,че родителите му имат право да сключат договор в чужбина с работодател за 183 дни?
Не съм съгласна!
Публикувай отговор