Рубрика "Нашата гордост"
Re: Рубрика "Нашата гордост"
Незнам, дали има професионални спортисти, които да не използват допинг. Смътно си спомням някакво предаване, което обясняваше, че човек е преминал границата на максималните възможности на тялото си много отдавна. А постигането на по-добри резултати без "помощни средства" е невъзможно. Незнам дали е истина, но звучи логично.
Dead Eyes See No Future
- ablood
- Обратна връзка:
Разкриха кой е виновен за допинга у щангистите. Сега остава да повярваме :
http://m.novinite.bg/articles/91806Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) разкри в официално писмо кой носи отговорността за допинга, открит преди месец в пробите на националните щангисти. Ето какво се казва в публикуваното днес от Агенцията съобщение:
Агенцията извърши собствена проверка относно хранителната добавка "Трайбест" и наличието на забранени вещества в нея, се казва в официално съобщение на БАБХ. Две проби са изпратени в акредитираната лаборатория "Еврофинс" в Хамбург, Германия.
Резултатите и от двете проби за наличие на забранения стероид станозолол в състава на хранителната добавката са положителни.
По този повод, БАБХ е предприела следните мерки -
унищожаване на вече блокираните количества от хранителната добавка "Трайбест"
и заличаването й от базата данни на разрешените хранителни добавки. На производителя "Трайбест Нутришън" България ООД е съставен акт за установяване на административно нарушение.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- optics
- Модератор
Имаме участник на състезанието по майсторлък в Китайския:
http://bridge.chinese.cn/c14/Site/player/id/161"
Получих инструкции по скайп да съм бил подкрепил - можело да се гласува неограничен брой пъти но само по веднъж на минута. Гласуването било почвало от 3-ти и продължавало до 10-ти. Не ми стана ясно за какво да гласуваме точно, че нашто момиче е царица на китайския ли, но изпращача обяснява че с гугъл транслейт всичко било лесно (трябвало и да се регистрира човек, ама било лесно...)

http://bridge.chinese.cn/c14/Site/player/id/161"
Получих инструкции по скайп да съм бил подкрепил - можело да се гласува неограничен брой пъти но само по веднъж на минута. Гласуването било почвало от 3-ти и продължавало до 10-ти. Не ми стана ясно за какво да гласуваме точно, че нашто момиче е царица на китайския ли, но изпращача обяснява че с гугъл транслейт всичко било лесно (трябвало и да се регистрира човек, ама било лесно...)

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Очевадно е, че ти си грешка, като се заблуждаваш, че живееш в нормална държава! А дали толерира допинга или не, това е друг въпрос. Въпрос на гледна точка...Bistra написа:Тц, ивалинчо, отново си в грешка. Аз живея в нормална държава и тя не поощрява допингигането.ivalin написа: Всички нормални държави уважаващи себе си имат пари и използват съвременни средства за допинг с бърз разпад.

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
- Bistra
- Напуснал форума
Абе на теб мишките са ти изгризали май сивото вещество.
Откъде смяташ, че пиша сега?
В града не пиша. Любувам се на новия си колега.

Чакай, че оня козуначения пак ще ме обвини, че се заигравам.

В града не пиша. Любувам се на новия си колега.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Патлиджан ли е ?Bistra написа:Абе на теб мишките са ти изгризали май сивото вещество.Откъде смяташ, че пиша сега?
В града не пиша. Любувам се на новия си колега.![]()

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Тц! Бял и биленг. Абе направо красота! 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Най-вероятно някой те е съжалил и те е поканил благотворително да хапнеш и пийнеш, а ти нагло се възползваш и от интернета му, че може и от други неща...?! Въобще не се съмнявам във наглостта и възможностите ти...!Bistra написа:Абе на теб мишките са ти изгризали май сивото вещество.Откъде смяташ, че пиша сега?

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
- Bistra
- Напуснал форума
Мхм посбъркал си адреса! Имаше навремето едни, дето ги поканих по погрешка да хапнат и пийнат, и после като разбрах грешката ги изритах от листата на приятелите си с мощен шут в гъза...Явно още им държи топло...
А ти също така мощно отиваш в листата на неприятелите ми!....Като не си взимаш бележка от Мухъта....
Гледай го как пази поведение!

А ти също така мощно отиваш в листата на неприятелите ми!....Като не си взимаш бележка от Мухъта....

Гледай го как пази поведение!

Bistra написа:Мхм посбъркал си адреса! Имаше навремето едни, дето ги поканих по погрешка да хапнат и пийнат, и после като разбрах грешката ги изритах от листата на приятелите си с мощен шут в гъза...Явно още им държи топло...![]()
А ти също така мощно отиваш в листата на неприятелите ми!....Като не си взимаш бележка от Мухъта....![]()
Гледай го как пази поведение!![]()
Мухата и в действителността е "галантен" и "учтив" , такова му е възпитанието бе Бистра ...

Та такива ми ти работи

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
myhata II написа: Мухата и в действителността е "галантен" и "учтив" , такова му е възпитанието бе Бистра ...![]()
Та такива ми ти работи

Като те притиска, ама не ти стиска...Такива ми ти работи!

Може и някой да се е прежалил (което е крайно съмнително)ivalin написа:Най-вероятно някой те е съжалил и те е поканил благотворително да хапнеш и пийнеш, а ти нагло се възползваш и от интернета му, че може и от други неща...?! Въобще не се съмнявам във наглостта и възможностите ти...!Bistra написа:Абе на теб мишките са ти изгризали май сивото вещество.Откъде смяташ, че пиша сега?

- Bistra
- Напуснал форума
Maleficent.
Хубава жена с хубав мъж и семейство и....с мнооого пари!

Хубава жена с хубав мъж и семейство и....с мнооого пари!

Bistra написа:Maleficent.![]()
Хубава жена с хубав мъж и семейство и....с мнооого пари!![]()
Майка ми четеше някаква подобна книга и ме убеждаваше че действало, при тебе получава ли се?Как действа Закона за привличането и как правилно да го използваме?
Как да се научиш да вярваш, че вече имаш нещата, които искаш?
1. Фантазия – бъди като дете, което си фантазира
2. Действай така, все едно вече имаш нещата, които желаеш
3. Докато фантазираш, че го имаш, без да се усетиш ще започнеш да вярваш в това и ти самият
4. Визуализирай всеки ден без да пропускаш – това е най-мощното средство да получиш каквото искаш, след вярата. Не забравяй докато визуализираш да влагаш чувства и емоции все едно си там.
Как ще получиш желаното не е твоя работа. Вселената ще се погрижи. Ти само имай търпение и постоянство да правиш по-горните неща и ще видиш какво ще се случи!
· Получи – Това е последната стъпка.
Започни да усещаш това, почувствай радостта си сега. Важно е да знаеш, че по време на този процес трябва да се чувстваш добре, да си щастлив, защото само тогава ще бъдеш на честотата, която ти е необходима за това което искаш.
Един бърз начин да се настроиш на тази честота е като си казваш всеки ден по- няколко пъти на ден един от следните изрази:
„Получавам това, което искам – тук и сега”
„ Щастлив съм”
„С всеки изминал ден ставам все по-добре”
„Всичко се подрежда така, както аз желая”
„Имам това, което искам”
Почувствай това, което си повтаряш, вярвай го и ще бъдеш на нужната честота.
- Bistra
- Напуснал форума
При мен се е получило и без книга.
Ама щом казваш, дай Боже и на майка ти да се случи!