работа като бижутер / фотограф

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
mwanza
Обратна връзка:

Re: работа като бижутер / фотограф

Мнение от mwanza »

Както споменах вече на мен не ми харесва. То е само за тест. Нарочно сложих пеперудата за да видя 3Д принтера как ще го изкара.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

На мен лично орнаментът ми харесва. Дори имам подобен пръстен с орнамент. Той е само отпред обаче. Отзад халката е гладка, което намирам за удобно. Иначе представи си, сгъваш си пръстите и ти убива. Ира е права за пеперудата, че е украса за още един пръстен.
Мънистените бижута не знам дали ще се харчат. Магазините са буквално заляти с такива джунджурийки. Включително ги има дори и в Jean Coutu.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

mwanza написа:Както споменах вече на мен не ми харесва. То е само за тест. Нарочно сложих пеперудата за да видя 3Д принтера как ще го изкара.
Аз не съм казала,че не ми харесва. Като махна пеперудата много ми харесва :) Би ми харесало такава гривна и колие. Обичам да си купувам комплекти , не че ги нося. :rofl:
Ама ти изпринтирал ли си нещо на принтер?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

:D Всъщност то беше гривна в началото. Само че принтера на моя приятел прави малки неща. Той е зъботехник и правят 3д коронки и мостове за които не им трябва голям принтер. Та за това го промених и стана пръстен.
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

Снощи по телевизията даваха за една кебекарка хумористка докато била бременна решила да опита да направи бижута и инвестирала $5000. Потръгнало и и за година и половина успяла да направи над $10 млн. и вече смята да открива бутици и в Европа. Да се чуди човек кой ги е купил тези елементарни неща за толкова пари.

http://www.bijouxcarolineneron.com/bijo ... -CAR-fr-ct"
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

yahoo написа:Снощи по телевизията даваха за една кебекарка хумористка докато била бременна решила да опита да направи бижута и инвестирала $5000. Потръгнало и и за година и половина успяла да направи над $10 млн. и вече смята да открива бутици и в Европа. Да се чуди човек кой ги е купил тези елементарни неща за толкова пари.

http://www.bijouxcarolineneron.com/bijo ... -CAR-fr-ct"
Ами, то и аз гледах преди време едно предаване за една французойка ( не мога да се сетя в момента името ). Та тя е супер популярна - художник, моден дизайнер, текстописец и певец едновременно....Сега да си призная честно, само за текстовете и не мога да се произнеса, защото френският не ми е майчин език. Обаче! Картините и не бих си ги закачила дори в мазето. За дрехите и просто нямам думи и като капак на всичко пееше изключително фалшиво. Разковничето на успеха и - съпруг милионер, който (явно за да я държи по-далеч от себе си) харчи безумни суми за рекламата и лансирането и по разни телевизионни програми.
В Ardene по време на сезонни намаления такива бижута от мъниста можеш да си купиш буквално на килограм. В къщи имам сигурно гривни да покрия ръцете си от китките до лактите. Колко трябва да продадеш за да си докараш приличен доход?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

mwanza написа::D Всъщност то беше гривна в началото. Само че принтера на моя приятел прави малки неща. Той е зъботехник и правят 3д коронки и мостове за които не им трябва голям принтер. Та за това го промених и стана пръстен.
По-големите 3Д принтери няма да могат да докарат детайлите. Имам два големи за PLA и ABS, но се съмнявам че ще мога да разпечатам това на който и да е от тях. Стандартната дюза на екструдерите е 0.4мм и не позволява голяма детайлност въпреки че позиционирането на екструдера става с точност около 0.01 мм. Трябва си специализиран принтер за тази цел.
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

Ами ако искаш да ти изпратя STL файл и да го принтнеш, ако е възможно разбира се. Мога да махна пеперудата. Имам и един анимационен герой от който ще стане хубава фигурка :)

Изразих се малко неправилно. Под голям принтер имах предвид такъв който принтира големи обекти. Една гривна е доста по-голяма от една коронка. Та за това го направих пръстен.
А за детайла, по горе пуснах един линк към полско фирма които правят малки и детайлни неща, но техния принтер струва към 20К. :(
Публикувай отговор