За главния герой ли питаш или за жена му? И за кой том?Павел написа:Аз пък искам да попитам, някой знае ли за какво става на въпрос в енциклопедия британика, щото не я намирам по книжарниците?

За главния герой ли питаш или за жена му? И за кой том?Павел написа:Аз пък искам да попитам, някой знае ли за какво става на въпрос в енциклопедия британика, щото не я намирам по книжарниците?
Този въпрос не може да е сериозен.....Павел написа:Аз пък искам да попитам, някой знае ли за какво става на въпрос в енциклопедия британика, щото не я намирам по книжарниците?
Когат' си искам!fighter написа:А......... Дейзи.....![]()
Ко стаа? Кога ще идваш насам
Едно мнение от CBC за Ванкувър- housing affordability and sharing the costs - малко необичайно, но пък защо не?chegevara написа:благодаря на всички за дадените линкове и мненията който дадоха въпреки натоварените им ежедневия.
Това на белите хора не им е много в нрава, в нормални условия да живеят по няколко семейства в къща. Мене лично много ме нервят чужди хора да се мотаят наблизо, представям си опашки пред банята и тнт. Но азиатците и други с многолюдни семейства го правят отдавна. Разходите на 1 работещ идват малко и стават поносими. Не знаех, че банките дават такива 2-ни мортгиджи.Daisy2 написа: Едно мнение от CBC за Ванкувър- housing affordability and sharing the costs - малко необичайно, но пък защо не?
http://www.cbc.ca/player/News/ID/2433619168/" (след къмършълс почва, няма как)
Купили са заедно над 3000 кв.ф. през 2005 za 800 000 CAD (нещо, което поотделно не могат да си позволят, така казват) и така си живеят оттогава. Делят си кухня, всекидневна, трапезария, хранят се заедно. С пет деца, без старци - весело!
Мисля, че индийците са абсолютни шампиони в това отношение.7George написа:Това на белите хора не им е много в нрава, в нормални условия да живеят по няколко семейства в къща. Мене лично много ме нервят чужди хора да се мотаят наблизо, представям си опашки пред банята и тнт. Но азиатците и други с многолюдни семейства го правят отдавна...
В случай, че семействата не са натрапени един на друг, а са приятели, може би е добре. Най-вече за децата - в моето детство голяма радост за мен беше, ако на братовчедка ми, моя връстница, й разрешаваха да спи у нас или пък аз у тях. Нормално - има с кого да си играеш. Сега бих живяла така само ако много, много се налага. Разглезена съм вечеdea написа:Интересен репортаж. Западна разновидност на комуналка. Изглежда децата се радват искренно от съжителството.
Спазват договора и така. Не се карат, щото няма кой да доплаща мортгиджа, но явно не е за всеки. Не знам дали не си бъркат спалните, ама не видях голяма разлика в красавиците им..Daisy2 написа:В случай, че семействата не са натрапени един на друг, а са приятели, може би е добре. Най-вече за децата - в моето детство голяма радост за мен беше, ако на братовчедка ми, моя връстница, й разрешаваха да спи у нас или пък аз у тях. Нормално - има с кого да си играеш. Сега бих живяла така само ако много, много се налага. Разглезена съм вечеdea написа:Интересен репортаж. Западна разновидност на комуналка. Изглежда децата се радват искренно от съжителството.А и ми се струва, че може да се превърне в хубав начин да се скараш завинаги с най-добрите си приятели. Но пък явно хората се справят. Което е чудесно.
- Ванкувър - най-неудачния избор за новодошли. Безумни цени за каквото и да е.chegevara написа:Може ли малко мнения относно тези градове?
-условия на живот (цени на осн.хранителни продукти,квартали,наеми квартири,детски градини,престъпност,социални придобивки,здравни заведения)
-пазар на труда (търсени специалности,средно заплащане на час)
Ако може и линкове с обяви за работа,обяви за квартири и.т.н.
И мнения от реалния живот с който се сблъсквате във Вашето ежедневие.
В помощ на ново емигранти ,който все още не са се насочили към определен град
Благодаря на всички включили се предварително.