а първите бг имигранти в Канада пристигат в началото на ХХ век, ама хайде да не ви отварям очите, че и без това не ви интересува

Защо тези, които коментират тези ма социал, образование, работа и семеен доход са "българофоби" ??? Да не намекваш, че българите са масово на социал ??? Нещо не разбирамmama mia написа:Доста интересна статистика за 2006г Сещам се за нашата фамилия къде бяхме тогава, а къде сме сега. Определено е хубаво да знаеш откъде си тръгнал. А на разните там българофоби ще им кажа, че не може всяка тема да е по вашия вкус, а и не е задължително да се изплювате навсякъде. Няма да се намерите в статистиката, то е ясно, защото вие категорично не сте писали, че сте от тази долна, бг прислойка на великото кебекобщество. Ай със здраве!
Аз си мислех че през 2006 сте били в Монреал и сега пак сте в Монреал.mama mia написа:Доста интересна статистика за 2006г Сещам се за нашата фамилия къде бяхме тогава, а къде сме сега. Определено е хубаво да знаеш откъде си тръгнал.
pumpy написа:Защо тези, които коментират тези ма социал, образование, работа и семеен доход са "българофоби" ??? Да не намекваш, че българите са масово на социал ??? Нещо не разбирамmama mia написа:Доста интересна статистика за 2006г Сещам се за нашата фамилия къде бяхме тогава, а къде сме сега. Определено е хубаво да знаеш откъде си тръгнал. А на разните там българофоби ще им кажа, че не може всяка тема да е по вашия вкус, а и не е задължително да се изплювате навсякъде. Няма да се намерите в статистиката, то е ясно, защото вие категорично не сте писали, че сте от тази долна, бг прислойка на великото кебекобщество. Ай със здраве!![]()
BTW аз не помня през 2006 някой нещо да ме е питал или броил....
Неее, сега сме в ЛасалMark_2013 написа:Аз си мислех че през 2006 сте били в Монреал и сега пак сте в Монреал.mama mia написа:Доста интересна статистика за 2006г Сещам се за нашата фамилия къде бяхме тогава, а къде сме сега. Определено е хубаво да знаеш откъде си тръгнал.
Е няма къде другаде да съм бил и въпреки това не си го спомням, а имам добра памет. Все едно - няма значение.IRA написа:Ако сте били тук (разбирай Канада) няма как да сте пропуснали преброяването към Census . То беше задължително. Имаше дълги и кратки въпросници. Дори сме го обсъждали във форума, но не ми се рови по архивите.
Никога няма да разбера хора, който са отишли на майната си, толкова далече от "всичко, което любят, тачат и милеят за"Защото, Пумпи, има хора в този форум, за които израза "всичко българско и родно, любя, тача и милея.." е изтрит в мозъка при раждането им още.
Защото, Пумпи, не заплатата те прави човек, а доста други качества.
Защото, Пумпи, аз предпочитам да живея по-бедно, но бъда със семейството си всеки божи ден.
Има ли изобщо смисъл да продължавам, като знам, че на вас приоритетите са ви абсолютно различни от моите например.
Само искам да помоля за по-малко жлъч и омраза, все пак всички сме хора и трябва да се уважаваме най-вече.
Желая успешна седмица на всички!
Като се замисля, аз съм в Канада, много повече отколкото ти. И си мисля, че е крайно време да спреш да ми гледаш в паничката, точно както аз не гледам в твоята. Просто си позволих да цитирам факти от посочената статистика и малко коментари от моя страна. Ценностната ми система ти е непонятна, това го разбрахме. Също разбрахме и че "нападението е най-добрата защита". Учил съм малко психология и си спомням, че когато няма какво да кажем, "унищожаването" на противника с личности квалификации е единствения ни останал "аргумент".....mama mia написа:На майната си, си ти. Аз съм в Канада и все още съм българка. Ясно е, че си далеч от ценности, различни от $$$.