miteto написа:
Абе бистре, вие нормални ли сте с твоя приятел "чорбаджията"? В София средната заплата не е 400 лева, да не говорим, че за 300 лева и чистачка-циганка няма да може да си намери твоя приятел. Тя София не е канадски град, ама не е и Кот-Д'Ивоар, да можеш да изкараш месеца със 50 долара

А не знам колко и дава честно. Аз обаче и толкова не бих и дала при описаните обстоятелства. На архитект в бюрото му сподели, че дава 1000 лв. Та колко викаш да даде на секретарката?
Не е Кот-Д'Ивоар, ама майка ми за сравнение работеше (щото вече напусна) на "държавна" работа и нейната заплата беше ~ 800 лв. Тя е проектант с N на брой години стаж. Та колко викаш е средната заплата в София? И колко в Кот-Д'Ивоар да направим сравнение?
Знам много добре, че не можеш да изкараш месеца, ама без нищо пък съвсем...
P.S. Не е "чорбаджия", щото и той се пече на същия огън, т.е. не му плащат баш онбашиите.
...
@ Батето
Бате, мислех, че си на площада да протестираш - не пред компютъра.
Я сподели как ще се отрази на бизнеса ти поправката в закона, която гласят управляващите - при всяко отдаване на кола рента кар на друг човек, последната да бъде прехвърляна в КАТ от собственика на управляващия я за периода на ползване?
IRA написа:Ама Вие четете, но не разбирате.. Въпросната канадка си е все още в България,само се кани да напуска,
Ами и аз така разбрах. Затова и заговорих за критериите, макар че ..грях ми на душата. Тя е все пак българка, с което не се гордея междувпрочем. Maй, аз единствена не виждам в горното нищо смешно.