в Градския музей толкова не стига мястото, че са наслагали картини и в кенефите. Например писоара е украсен с 3 картини на художничката Linda Cote:

Много благодаря за съвета!!! Под процедура за имиграция това със skill worker ли имате предвид? Защото ако е така, аз не отговарям на изискванята за търсените професий от клас 0,A или В..AsicsFan написа: Честно казано препоръчвам, щото мисля ще ти излезне по-спокойно и по-евтино, кандидатствай си нормално по процедурата за имиграция от БГ, отиди (тоест ела тук) в Канада и на място си търси каквото желаеш.
Чета ви само .Нищо ново за рапортуване..newcomer написа:какво стана с Танечка от Лъндъна.в саскачуанските прерии ли си вече или все още се губиш из гъстата лъндънска мъгла
къде се покри напоследък Танечка
300 кинта за стая е добре, това е и минималното възможната цена за Калгари примерно. В Кенмор също не е евтино, ама как ще "ходите" между 2-та града? Ще ви изядат вълците зимата, автобуси там не знам да има. Автостопа е забранен официално. Може примерно да си носите 5 бона канадски, ще ви стигне за трошка, застраховка и бензин за година. Ако и приятеля работи, вече е друг въпрос...nikolinabo написа:Разбира се че целта ми не е да правя пари след като заплащането е $12.. Просто искам да опитам нещо ново.. причините са лични. А относно $300, не са за хотел, обясниха ми че има построена сграда за персонала.
Когато споменах че искам да си наема жилище в Canmore, ме прекъсна да ми обясни че условията в квартирата са били много прилични и ще съм сама в стая. Но мен това не ме интересува защото ще замина заедно с приятеля ми и искаме да си наемем квартира.
А в Banff жилищата са под наем за седмица, дни или месец и цените са ужасно високи, за това работодателят предлага и квартира.