Полезни мнения и полезно е да има човек координати на някой и друг препоръчан агент под ръка.
А иначе личният ми опит е следния - никога не съм попадал на агент който да предложи по-добра цена от наличните онлайн. Проверявал съм и една препоръчана тук преди врема, казва се Стела, даже телефона й още го пазя. Поговорихме любезно, тя ми каза някои полезни неща относно как вървят цените през сезоните и пр. но когато ми даде оферта, тя не беше по-добра отколкото онлайн. Повтарям - това не е единственото ми сравнение, а единственото от препоръчан от форума агент. Иначе едно време сверявах редовно. От едно положение на там ми писна да сверявам и спрях да търся агенти. Бих потърсил ако пътуването е по-сложно - примерно на отиване за България да спра за 3 дни в Германия, па на връщане да спра за 3 дни в Чехия, па на връщане да спра за 1 ден в торонто... нещо примерно такова, но това е чисто теоретичен случай, не знам дали някога ще опре до реалност.
Вили Димитрова
- optics
- Модератор
Re: Вили Димитрова
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
На това му викат Stop Over и аз редовно го правя особено ако минавам през Маямиoptics написа: Бих потърсил ако пътуването е по-сложно - примерно на отиване за България да спра за 3 дни в Германия, па на връщане да спра за 3 дни в Чехия, па на връщане да спра за 1 ден в торонто... нещо примерно такова, но това е чисто теоретичен случай, не знам дали някога ще опре до реалност.

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
-
Мдам, Вили Сумина работи на Union street.Ema написа:Вили Димитрова и Вили Сумина НЕ са едно и също лице
Не е същото лице излгежда.
Еми направих(ме) й малко реклама

Аз лично съм доволен от Ева Асланян. Дори и да е взела някой лев отгоре си го е изработила, за което лично й благодаря!
Както казва един познат "пилота ще свали, но ще те качи да летиш, ако няма места"

Както казва един познат "пилота ще свали, но ще те качи да летиш, ако няма места"