Вили Димитрова

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
optics
Модератор

Re: Вили Димитрова

Мнение от optics »

Полезни мнения и полезно е да има човек координати на някой и друг препоръчан агент под ръка.

А иначе личният ми опит е следния - никога не съм попадал на агент който да предложи по-добра цена от наличните онлайн. Проверявал съм и една препоръчана тук преди врема, казва се Стела, даже телефона й още го пазя. Поговорихме любезно, тя ми каза някои полезни неща относно как вървят цените през сезоните и пр. но когато ми даде оферта, тя не беше по-добра отколкото онлайн. Повтарям - това не е единственото ми сравнение, а единственото от препоръчан от форума агент. Иначе едно време сверявах редовно. От едно положение на там ми писна да сверявам и спрях да търся агенти. Бих потърсил ако пътуването е по-сложно - примерно на отиване за България да спра за 3 дни в Германия, па на връщане да спра за 3 дни в Чехия, па на връщане да спра за 1 ден в торонто... нещо примерно такова, но това е чисто теоретичен случай, не знам дали някога ще опре до реалност.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

optics написа: Бих потърсил ако пътуването е по-сложно - примерно на отиване за България да спра за 3 дни в Германия, па на връщане да спра за 3 дни в Чехия, па на връщане да спра за 1 ден в торонто... нещо примерно такова, но това е чисто теоретичен случай, не знам дали някога ще опре до реалност.
На това му викат Stop Over и аз редовно го правя особено ако минавам през Маями :D или някое друго място което ми харесва.. :D Билета в някои случаи се оскъпява малко но обикновенно си заслужава.. Въпрос на предпочитания..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
edinotvsichki

Мнение от edinotvsichki »

Ema написа:Вили Димитрова и Вили Сумина НЕ са едно и също лице :)
Мдам, Вили Сумина работи на Union street.

Не е същото лице излгежда.
Еми направих(ме) й малко реклама :D
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Аз лично съм доволен от Ева Асланян. Дори и да е взела някой лев отгоре си го е изработила, за което лично й благодаря!
Както казва един познат "пилота ще свали, но ще те качи да летиш, ако няма места" :) :rofl:
Публикувай отговор