IELTS. Кой и кога ще се явява?
Re: IELTS. Кой и кога ще се явява?
А можете ли да ми препоръчате добър учител в Бургас? Аз ще се явя на 26.10 и до тогава искам да се подготвям с частен учител, но цените на тези учители в езиковите центрове са доста завишени.
Благодаря ви!
Благодаря ви!
Няма ли по-ранна дата и за кой NOC ще се изпраща?
Има стандартен курс по подготовка за IELTS, повечето пъти е за Academic, но това не пречи да се посещава и за General...
Ако се ползва частен учител трябва да е запознат със спецификата на изпита.
Има стандартен курс по подготовка за IELTS, повечето пъти е за Academic, но това не пречи да се посещава и за General...
Ако се ползва частен учител трябва да е запознат със спецификата на изпита.
F*ck Google, ask me!
Има, но аз гледам датите в Бургас, които са 2 за годината. Освен това няма да изпращам по НОК, а защото искам да взема ИЕЛТС. Иначе ще гледам да е за Нива 0, А и Б - тоест от 6,5 нагоре. В момента търся работа с работна виза. Няма я професията ми в списъка на федералната програма.
Какъв избор ми остава... Имам позната в Канада, която ми помага да намерим оферта от работодател, но каза да изкарам ИЕЛТС и да си асессна дипломата.
Къде има курсове за подготовка за ИЕЛТС? Аз питах в езикова школа и там казаха, че е по-добре с учител, защото всички са на различни нива на курса. Аз се боря за 7 или нагоре. Зная си слабите места и просто искам да има някой, който да ме наблюдава докато уча. Да ми дава есета например и после да ги оценя и да ми показва слабите места. Ако се наложи за по-ранна дата, ще ида до София.
Та, въпросът ми беше за частен учител В БУРГАС- някой да ми препоръчате?

Къде има курсове за подготовка за ИЕЛТС? Аз питах в езикова школа и там казаха, че е по-добре с учител, защото всички са на различни нива на курса. Аз се боря за 7 или нагоре. Зная си слабите места и просто искам да има някой, който да ме наблюдава докато уча. Да ми дава есета например и после да ги оценя и да ми показва слабите места. Ако се наложи за по-ранна дата, ще ида до София.
Та, въпросът ми беше за частен учител В БУРГАС- някой да ми препоръчате?
Ако има хора за изпита на 21.09 в София, да пишат да направим връзка. Може да сме си от полза. 

Много моля, ако някой има файловеге за подготовка за Йелтс, да ми ги пусне като линкове. Аз ги имах в архивен файл, обаче нещо се е прецакал и много ме е яд... 

Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.
forum -> Търсенеkarelia79 написа:Много моля, ако някой има файловеге за подготовка за Йелтс, да ми ги пусне като линкове. Аз ги имах в архивен файл, обаче нещо се е прецакал и много ме е яд...
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
Благодаря tonich за предложението, но аз търся конкретни файлове. Линковете за тях са изтекли и вариантът е някой да ги постне отново. Видях пост със стотина линка, но не е това, което търся. И повярвай, ползвам търсачката точно по предназначение. 

Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.
karelia79 написа:...ползвам търсачката точно по предназначение.

Спомням си, че бяха давани линкове някъде из форума преди време, но нямах идея, че са "изтекли".

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Аз също ги бях свалил от любопитство и без да искам ги изтрих защото бяха на служебният компютър.. (при едно форматиране)
Направи ми впечатление че е British English не че има нещо лошо в това но нали все пак става дума за Канада. Няма ли някакъв North American English test. ??
Направи ми впечатление че е British English не че има нещо лошо в това но нали все пак става дума за Канада. Няма ли някакъв North American English test. ??
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
- roumensp
Не е като да няма, TOEFL е такъв, но още преди доста години имиграционните решиха, че изискват именно Йелтс, което на мен също ми се вижда абсурдно, защото е бритиш и тук никой не говори по тоя начин. Навремето приемаха TOEFL, но оттогава минаха доста години.ivandaman написа:Направи ми впечатление че е British English не че има нещо лошо в това но нали все пак става дума за Канада. Няма ли някакъв North American English test. ??
Нали дават точки за език в четири категории: четене, писане, слушане и говорене? Тойфелът тества само първите 3, поне по мое време беше така, а IELTS - всичките.
- mortigur
- Обратна връзка:
Линковете са си в час, ами трябва да си направите регистрация в Uz-Translations.net
Ето ви връзка от търсачката
http://uz-translations.net/?category=engbooks&cstart=2"
Ето ви връзка от търсачката
http://uz-translations.net/?category=engbooks&cstart=2"
Taxation is theft.
TOEFL, откакто аз го познавам, има 4 модула точно както и IELTS:Marto написа:Нали дават точки за език в четири категории: четене, писане, слушане и говорене? Тойфелът тества само първите 3, поне по мое време беше така, а IELTS - всичките.
What Is the TOEFL iBT Test?
The TOEFL iBT test measures your ability to use and understand English at the university level. And it evaluates how well you combine your listening, reading, speaking and writing skills to perform academic tasks.
http://www.ets.org/toefl/ibt/about?WT.a ... ut2_121127"
Освен другото, за добрите университети искат мин 100, разпределени 4х25. А защо канадските имиграционни признават само IELTS, не знам. Може би защото формално са поданици на кралицата

Aми моето време беше преди повече от 20 годиниDaisy2 написа:TOEFL, откакто аз го познавам, има 4 модула точно както и IELTS:Marto написа:Нали дават точки за език в четири категории: четене, писане, слушане и говорене? Тойфелът тества само първите 3, поне по мое време беше така, а IELTS - всичките.
What Is the TOEFL iBT Test?
The TOEFL iBT test measures your ability to use and understand English at the university level. And it evaluates how well you combine your listening, reading, speaking and writing skills to perform academic tasks.
http://www.ets.org/toefl/ibt/about?WT.a ... ut2_121127"
Освен другото, за добрите университети искат мин 100, разпределени 4х25. А защо канадските имиграционни признават само IELTS, не знам. Може би защото формално са поданици на кралицатаИли по-скоро защото IELTS има и дженеръл вариант, не за академични цели, и това е, което искат имиграционните. А ТОЕФЛ е един.

малко инфо от вътре на британското консулство за ielts
за пропусналите изпитна дата на 7 декември , ще има следваща на 12 или 13 януари и записването ще е до 3 декември
официална информация на сайта другата седмица .
Успех на всички !!!
за пропусналите изпитна дата на 7 декември , ще има следваща на 12 или 13 януари и записването ще е до 3 декември
официална информация на сайта другата седмица .
Успех на всички !!!