Ти верно си отвикнал от българското ежедневие. Казва се "изкарване", щото "прекарване" има малко двойно значение, ако се сещашivandaman написа:Пожелавам ти приятно прекарване, за предпочитане по черноморието

Ти верно си отвикнал от българското ежедневие. Казва се "изкарване", щото "прекарване" има малко двойно значение, ако се сещашivandaman написа:Пожелавам ти приятно прекарване, за предпочитане по черноморието
Ами напуснал съм БГ 90та година.. По-голямата част от съзнателният ми живот е прекарана/изкарана извън БГ..Independent написа:Ти верно си отвикнал от българското ежедневие. Казва се "изкарване", щото "прекарване" има малко двойно значение, ако се сещашivandaman написа:Пожелавам ти приятно прекарване, за предпочитане по черноморието
Мерси ! Моите хора ми рекоха - "Ся смятам, че не държиш да видиш българското черноморие, дай ш'та водим в Гърция" И аз рекох - ми добре.ivandaman написа: Пожелавам ти приятно прекарване, за предпочитане по черноморието
Сигурно се шегуваш?! Юни вече е горещо в място като Плевен.ivandaman написа:Лятото (Юли и Август) за мен е непоносимо топло. Избягвам ги тези месеци. Аз си тръгвам в средата на Юни.
А, значи все пак те е придружила половинката въпреки "рязко спадналият ентусиазъм" след разходката със Street View-то...Rall написа:На приятелката ми всичко много и хареса с изключение ........
С Латинката съм (с кой друг да бъдаПавел написа:Ванка ,ти с Латинка ли си там?
.........
Начи викаш, от третия свят се свиква лесно в четвъртияivandaman написа:С Латинката съм (с кой друг да бъдаПавел написа:Ванка ,ти с Латинка ли си там?
.........?? ) но тя е за 4ти път в България, на нея и е пределно ясно за кво става въпрос. Чувства се в свои води тук..
И аз минах през Люлин в Неделя. Но само транзит. Доста зловеща панорама, а то и като е огромен район още по-зловещ изглежда..
P.S.
Иначе мангалите сега са доста нагли, но то това е добре документирано. Трябва да се внимава с тях и най-добре човек да не си има вземане-даване....
E, не е чак толкова зле.. И тук живеят хора. След около 2 месеца свикнах (с почти всичко) а след 3 може и да ми хареса...Павел написа:
Начи викаш, от третия свят се свиква лесно в четвъртия