succes написа:pumpy написа:Не, Монтреал е супер град Някои индивиди, живеещи там обаче са супер странни и потайни. И ако това е разбираемо нормално за хора във военната индустрия, например, за лекари е малко, как да го кажа - интересно. Няма значение, аз съм любопитен да науча името на практикуващия колега, българин в Монреал и съжалявам за грeшката направена по-горе. Happy ?
Пумпи, това спомняш ли си го? Писано от теб! - "За съжаление не мога да препоръчам нито един от тези. Аз лично бих седнал само при един от тези зъболекари да си правя зъбите, но той пациенти без препоръка не приема, а аз не мога да му препочъчам непознат, съжалявам...."
Това всъщност е много открит пост?! Защо ли другите трябва да развяват координати на някакви НЕПОЗНАТИ из форума?! Само не ми казвай защото са българи, плийз!
Не разбирам, съжалявам:
С какво помага на търсещия зъболекар споменаването на името на Dr. Harvey Hirsh при положение, че последния не приема пациенти без препоръка, а аз не мога да препоръчам човек, който не познавам, както аз ги наривам "фантоми от един форум" ?
Видимо написалия темата не се интересува от лекар, защото грубо отказа коментара на С200;
Аз самия не се смятам за "фантом из форума" защото името ми е публикувано в 3 щата/провинции като регистриран професионалист и аз не мога да го крия, а и не искам. Това за разлика от 99% от фантомите тук;
Специалистите, за разлика от общопрактикуващите лекари, зависят от препоръка и няма никаква причина да се крият. Особено лекарите, които не взимат пари от пациентите, а от публичните фондове/застрахователни компании. Няма логика един лекар да крие името си повече, отколкото Канада крие тайните си агенти по света и у нас;
И последно, аз съм присъствал лично на телефона как един от българските зъболекари в Монреал, записва час за спешен преглед за българи, които не познава за след 6 месеца ??? Що за спешен преглед е това ??? Или е начин да си избираш пациентите, които искаш да лекуваш и не ??? Тоест ако аз не искам да видя един пациент или искам да го разкарам имам десетки начини, включително и съвсем законни и легални - няма причина да се крия и да съм в нелегалност, точно обратното, но все едно няма да излезем на едно мнение и честно казано за пореден път съжалявам, че имах малко време между пациенти и вместо да прочета нещо интересно се хванах да пиша тук. След 9 години имиграция вече може би е време да поумнея и да се "заводолазя".....
PS. Мъжкия род в коментара за българските зъболекари в Монреал е използван само за удобство и определено не насочва към конкретен зъболекар