Здравни вноски - освобождаване - формуляри по пощата

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
myhata II

Re: Здравни вноски - освобождаване - формуляри по пощата

Мнение от myhata II »

Bistra написа:То пише отдолу на формулярите:
Централно управление на Националната агенция за приходите
гр. София, бул. "Дондуков" N 52

На който не му стига акъла са му здрави краката :D

Намерете адреса на МЕСТНИЯ офис на НАП (по постоянен адрес в България) от тази страница: http://www.nap.bg/page?id=24"
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Муха аз го пратих на Дондуков и ме отписаха. Майка ми беше говорила с тях по телефона и са й казали, че обработват всичко което получават.

Аз все още не мога да разбера какъв е този постоянен адрес в България, като човек не живее постоянно там. Ми има хора без къща там, без близки роднини , какъв адрес да пишат те. :^)
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

IRA написа:Муха аз го пратих на Дондуков и ме отписаха. Майка ми беше говорила с тях по телефона и са й казали, че обработват всичко което получават.

Аз все още не мога да разбера какъв е този постоянен адрес в България, като човек не живее постоянно там. Ми има хора без къща там, без близки роднини , какъв адрес да пишат те. :^)
Какъвто им хрумне.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:На който не му стига акъла са му здрави краката :D

Намерете адреса на МЕСТНИЯ офис на НАП (по постоянен адрес в България) от тази страница: http://www.nap.bg/page?id=24"
A да, фръквам веднага до България, за да се освобождавам от здравни осигуровки.Няма начин! :D
Всъщност, защо си го пляснал това под моя пост? :^) Аз си изпратих формулярите (на адреса от поста си) много отдавна и очевидно са пристигнали, защото вече не ме водят осигуряващ се. 8)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

Bistra написа:...Всъщност, защо си го пляснал това под моя пост? :^)
Опитваш се да намериш логика в мненията на михата-две ли?!.. :clap:
Успех!
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

tonich написа:
Bistra написа:...Всъщност, защо си го пляснал това под моя пост? :^)
Опитваш се да намериш логика в мненията на михата-две ли?!.. :clap:
Успех!
http://www.nap.bg/page?id=24"

Логика няма ,има точно и ясно,а локумите ги оставям на теб за кило евтина електроника от китайските сайтове :D
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

M-Да, много умно!(Чак сега го погледнах) А ако нямаш постоянен адрес?..."Духай супата!" :D
Вземи се скрий! Аз казах, че с другият адрес си работи чудесно. Колкото до изпращането на елекронни подписи по и-мейл съм твърдо против!Сам си отговори защо! Личи си, че никога не си имал собствен бизнес или управлявал компания. 8)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:M-Да, много умно!(Чак сега го погледнах) А ако нямаш постоянен адрес?..."Духай супата!" :D
Вземи се скрий! Аз казах, че с другият адрес си работи чудесно. Колкото до изпращането на елекронни подписи по и-мейл съм твърдо против!Сам си отговори защо! Личи си, че никога не си имал собствен бизнес или управлявал компания. 8)

Вече разбрахме че не си пускала декларации защото за да се попълнят най елементарно се изисква ЛК, която е издадена от МВР и там изрично ти е упоменато лъде ти е адресната регистрация в България
Супи,мупи,хората отдавна ви разбраха че се заяждте и ставате смешни
Успех с простаците! :y: :D
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа:Вече разбрахме че не си пускала декларации защото за да се попълнят най елементарно се изисква ЛК, която е издадена от МВР и там изрично ти е упоменато лъде ти е адресната регистрация в България
Подадох формите на адрес "Дондуков ...", последните ни лични карти са изтекли преди 3 години и във формите ползвах данни от БГ паспорти (моят е валиден, на жена ми е изтекъл преди 2 години) и в крайна сметка и двамата ни отписаха, считано от юли 2000 г.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

roumensp написа:
myhata II написа:Вече разбрахме че не си пускала декларации защото за да се попълнят най елементарно се изисква ЛК, която е издадена от МВР и там изрично ти е упоменато лъде ти е адресната регистрация в България
Подадох формите на адрес "Дондуков ...", последните ни лични карти са изтекли преди 3 години и във формите ползвах данни от БГ паспорти (моят е валиден, на жена ми е изтекъл преди 2 години) и в крайна сметка и двамата ни отписаха, считано от юли 2000 г.
Когато се вади паспорт,също се изисква адресна регистрация,какво искаш да кажеш тук не ти се разбира,а че ти си си ги пуснал със неизискващи и изтекли документи си е твой проблем
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа:
roumensp написа:
Когато се вади паспорт,също се изисква адресна регистрация,какво искаш да кажеш тук не ти се разбира,а че ти си си ги пуснал със неизискващи и изтекли документи си е твой проблем
Аз нямам никакъв проблем, защото съм се отписал.
А на кой какво му се разбира е ясно на всички. :lol: Или май забрави, че спореше за това, че формите не трябвало да се пращат на адреса на "Дондуков ..."?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Заяждаш се,е ти си знаеш най добре,щом си мислиш че си голям тарикат и си надхитрил системата в България като си си подал декларациите с изтекли данни
Нищо не споря,аз със държавата не споря,сега ти че си от София номера може да минава,но изрично е упоменато по местоживеене
Та кажи какво искаше да кажеш
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:
Вече разбрахме че не си пускала декларации защото за да се попълнят най елементарно се изисква ЛК, която е издадена от МВР и там изрично ти е упоменато лъде ти е адресната регистрация в България
Супи,мупи,хората отдавна ви разбраха че се заяждте и ставате смешни
Успех с простаците! :y: :D
Обиждаш и даваш подвеждаща информация. Ще те рапортувам. :D
Е, като ме знаят от МВР-то, че съм напуснала страната, що не ме бяха отписали от здравно осигуряване преди това, м?
Кой разтягал локуми и се заяждал?!Двама човека ти казваме, че сме се отписали с адреса на Дондуков...той:"Не, та, не!"
Да вземеш да ни "обадиш", че не сме спазили процедурата, та да ни върнат пак на пангаря!!! :lol:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Напред, народе, протестирай срещу произвола на мутренската клика да ни прави на маймуни!!!! :D
http://www.ipetitions.com/petition/zzo/ ... o%2BFriend"
Венсеремос! :party: :rock: :P
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Виждам че се е трило без причина,та пак да поясним София НЕ е България и всяка декларация се подава в подразделенията на НАП по местоживеене :)
Стефан Цанев
Публикувай отговор