Nepriqtna iznenada
- estoyanova
- Обратна връзка:
Съгласна съм с теб Borris.От друга страна с поръчването на музика ХМ!Има нещо гнило в Дания.Защото ти им плащаш предварително нали така?Излиза ,че тези посолства са зависими финансово от нас и докато има кой да им снася пари могат да си удължават сроковете и на 50 месеца.И аз мислех,че не е разумно да си изтеглям документите,но и нямам излишно време от 2-3 години да ги чакам.
Пак ще цитирам една култова личност:Който играй пичели!
Вчера в съседният отдел пак имаше успешно интервю за Квебек-за 3 месеца изпращам 5-ти колега.Останалото оставам на вас!
Дори подигравателно питат:К`во става с Онтарио?
А за активноста тук съм съгласна.В страничката на Квебек е по-оживено и това е нормално!Виж че всеки ден има средно по 2 успешни интервюта!
Пак ще цитирам една култова личност:Който играй пичели!
Вчера в съседният отдел пак имаше успешно интервю за Квебек-за 3 месеца изпращам 5-ти колега.Останалото оставам на вас!
Дори подигравателно питат:К`во става с Онтарио?
А за активноста тук съм съгласна.В страничката на Квебек е по-оживено и това е нормално!Виж че всеки ден има средно по 2 успешни интервюта!
Kakva ti 'etika' kato se opre do imigratsiaonni biurokrati???? Otnasiat se s nas kato s treta kategoria hora. Pri takiva visoki taksi mogat da si pozvoliat da naemat poveche slujiteli za obrabotkata na docs i t.n. Prosto iavno vsichko e vapros na darjavna politika (ili losho rakovodstvo). Vsichkite na trastikata!
Az lichno ne bih se zamislila i za sekunda da mina prez Kvebekskata programa, ako biah pretseniala che imam shans...kakto te se otnasiat s men, taka i az s tiah - t.e. vsichko e pozvoleno, stiga da ne te hvanat... 
Chudia se niakoi znae li kak se razvivat neshtata s docs v Bukuresht ako chovek e nominiran ot provintsia?
Haide sas zdrave...

Chudia se niakoi znae li kak se razvivat neshtata s docs v Bukuresht ako chovek e nominiran ot provintsia?
Haide sas zdrave...
A, da - oshte neshto. Predi 2 mesetsa im pisah da gi pitam kakvo triabva da im izpratia za work permita mi. Pratiha mi e-mail s podrobni instruktsii...
Izprashtam az kakvoto iskat...a dnes poglejdam obnovenia site za Bukuresht i shto da vidia...v lista s neobhodimi dokumenti krotko se madri i iziskvane da im se predstavi i svidetelstvo za sadimost (t.e. na niakoi mu e hrumnalo da pravi nova interpretatsia na star zakon).
Dobre che po printsip sam paranoichka i imam opit s vadene na visi i im izpratih svidetelstvata si za sadimost i bez izrichno da mi gi iskat . Kakvo obache shte stane s dokumentite na nikoi, koito niama moia opit i im e sledval instruktsiite bukva po bukva???? (otgovor: Aiiide moito momche sega ni prati svidetelstvoto, pak nie shti pozabavim docs s oshte niakolko mesetsa...pak ako rabotodatelia ti ne si nameri niakoi drug...dobre...)
Ta kakvo kazvahte za etikata?
Izprashtam az kakvoto iskat...a dnes poglejdam obnovenia site za Bukuresht i shto da vidia...v lista s neobhodimi dokumenti krotko se madri i iziskvane da im se predstavi i svidetelstvo za sadimost (t.e. na niakoi mu e hrumnalo da pravi nova interpretatsia na star zakon).
Dobre che po printsip sam paranoichka i imam opit s vadene na visi i im izpratih svidetelstvata si za sadimost i bez izrichno da mi gi iskat . Kakvo obache shte stane s dokumentite na nikoi, koito niama moia opit i im e sledval instruktsiite bukva po bukva???? (otgovor: Aiiide moito momche sega ni prati svidetelstvoto, pak nie shti pozabavim docs s oshte niakolko mesetsa...pak ako rabotodatelia ti ne si nameri niakoi drug...dobre...)
Ta kakvo kazvahte za etikata?

Na sreshtata, koiato provedohme minalia petak za kandidati po Federalnata programa imashe kandidat, koito prez m.mai tazi godina navarshva 4 g.otkakto e podal dokumenti v Bukuresht i vse oshte niama viza. Az lichno chalkam ot 3g i 4meseca, no kato sme se hvanali na horoto...
Sajalivam, che ne kandidatstvah prez Viena.
Moi savet e podavaite dokumenti za Kvebek. Tam chakaneto e znachitelno po-kratko.
Sajalivam, che ne kandidatstvah prez Viena.
Moi savet e podavaite dokumenti za Kvebek. Tam chakaneto e znachitelno po-kratko.
Вярно, 4е за Квебек е по-лесно, но като знам само 10 думи на френски, а англйският ми е перфектен. За какво да се натоварвам да уча тъпия френски , още повече в Квебек без език си умрял и ще се върнеш на втората седмица. Все пак не ми се каца в Квебек и после да пътувам за Торонто.
За квебек кандидатстват тези, които не значт и двата езика или поне английски малко са понаучили. Понаучат малко франсето и айде за Квебек, после може и другаде.
САмо че за какво трявба да бързаме толкова ? Голям праз , дали ще е 2 години или три и половина за Федералната!
:idea:
За квебек кандидатстват тези, които не значт и двата езика или поне английски малко са понаучили. Понаучат малко франсето и айде за Квебек, после може и другаде.
САмо че за какво трявба да бързаме толкова ? Голям праз , дали ще е 2 години или три и половина за Федералната!
:idea:
В моя пост съм написал , ч е съм наясно , че може да живееш кадето си пожелае6 , независиомо за къде виза.fe_ya написа:Ама аз нямах за идея да ви агитирам за Квебек - напротив - просто обясних нашата логика - а и никой не те кара да живееш в Квебек ако не искаш - визата е за КАНАДА.
Но струва ли си да се рискува за интервюто, като не знаеш никакъв френски. и НЕ ми се вярва да няма занапред някакви проблеми с квебекси документи, да живея в торонто. Все едно да съм финландец и да ходя да работя в Италия, нищо, че и двете са в една общност ЕС.
Не е от голямо значение , дали ще чакам една година повече

Az imam samo4uvstvieto,4e angliiskia go znam pove4e ot malko,a frenskia go mrazeh,6toto si misleh,4e fransetata sa ligliovci.Kato poglednahme iziskvaniata za Federal Ca,oba4e,vednaga re6ihme-po-dobre da u4im Frenski.I eto na sled po-malko ot 2 godini,vapreki otlagane ot na6a strana sme v Mtrl.Pri tova jena mi i az sme u4ili to4no 4 meseca frenski v Bg i drugade i smeia da tvardia,4e jena mi govori(i pi6e)dosta prili4no na frenski(makar 4e vse o6te angliiskia i e po-silen)i az prodaljavam da napredvam i tuk na ve4erni kursove s tozi truden ezik.Вярно, 4е за Квебек е по-лесно, но като знам само 10 думи на френски, а англйският ми е перфектен. За какво да се натоварвам да уча тъпия френски , още повече в Квебек без език си умрял и ще се върнеш на втората седмица. Все пак не ми се каца в Квебек и после да пътувам за Торонто.
Vinagi e polezno da govori6 edin ezik pove4e,kakuvto i da e,kadeto i da si!
- estoyanova
- Обратна връзка:
Хареса ми това,което Danny написа а именно че след 4 години няма да сме на толкова на колкото сме сега....Не знам за вас,но аз това го мисля вече почти всеки ден!Сега съм на 30 ако ги чакам още 23 месеца ще вляза някъде между 32 и 33.Някъде към 5 години да си стъпя на краката и какво излиза....
А относно чакането на кандидати от по 4 години дали не са им искали допълнителни документи например.Защото в страницата и писмата които изпращат пише че всяко искане на допълнителен документ от тяхна страна забавя процедурата.Например ако ви поискат резултат от ИЕЛТС това ви бави с още 3-4 месеца средно.
А ако ви загубят междувременно документ/статистиката сочи че го правят често умишлено/това удължава още.
На приятели им изтекоха 6 месеца от свидетелствата за съдимост и пак пращаха и това ги забави още.
Извинете ме,но за подобни мизерии от страна на Виена по квебекарската процедура/със загуба на документи/не съм чувала!
Наистина ще е добре по-интензивно да си обменяме информация.
Ако някой получи писмо от Букурещ,дата за интервю или нещо друго да сподели.
А относно чакането на кандидати от по 4 години дали не са им искали допълнителни документи например.Защото в страницата и писмата които изпращат пише че всяко искане на допълнителен документ от тяхна страна забавя процедурата.Например ако ви поискат резултат от ИЕЛТС това ви бави с още 3-4 месеца средно.
А ако ви загубят междувременно документ/статистиката сочи че го правят често умишлено/това удължава още.
На приятели им изтекоха 6 месеца от свидетелствата за съдимост и пак пращаха и това ги забави още.
Извинете ме,но за подобни мизерии от страна на Виена по квебекарската процедура/със загуба на документи/не съм чувала!
Наистина ще е добре по-интензивно да си обменяме информация.
Ако някой получи писмо от Букурещ,дата за интервю или нещо друго да сподели.
Аз съм този с 4-те години
. Навършвам ги на 2.05 - вдругиден.
Междувременно имам новини - вчера като се обаждах до посолството ми казаха, че са пратили писмото - сега чакам и готвя парите и паспортите
.
Доколкото знам самата виза се слага за около 3 седмици. Някой на скоро получил виза да кайе по-точно.
Краси

Междувременно имам новини - вчера като се обаждах до посолството ми казаха, че са пратили писмото - сега чакам и готвя парите и паспортите

Доколкото знам самата виза се слага за около 3 седмици. Някой на скоро получил виза да кайе по-точно.
Краси