Зависи на кое викаш центъра. Ако е "идеалния" център - района между зеленото и оранжевото метро, просто забрави. Първо, наемите там режат глави, второ, действително ти трябва гарант, кредитно досие, простотии.mufc написа:Да, следя ги.![]()
Проблема при мен е , че искам да съм в центъра и нямам кола.
Студио в центъра ми върши идеална работа
Ако имаш предвид просто острова в по-голямата си част (изключвам West Island), нещата стават много по-лесни. Имало е много дискусии кой квартал е най-подходящ за новодошли, повечето са се превръщали в препирня от типа "наш'то село е по-хубаво от ваш'то пък". За начало започни да си търсиш нещо на разумно разстояние от метро, без значение квартала. Избягвай най-емигрантските квартали, че там циганията е събрана от цял свят на едно място. Има райони, които по миризмите по нищо не отстъпват на Филиповци (Филипс
![Evil ]:)](./images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
Не искам да се впускам в дискусия кой квартал какъв е, че някои хора пак ще подскочат като ужилени. Аз лично живея в малък квартал с изумително висок брой българи, който освен това се води и low-income. За сметка на това е спокоен, чистичък, с градинки и паркове и вело алея, на 10 мин пеша от едно метро и 15 от друго, с 4 рейса в различни посоки, които те откарват до 4 друго станции. В продължение на години не сме усещали нужда от кола.
Та ако попаднеш на нещо обещаващо, погледни го в Гугъл, разпитай във форума и успех.