Въпрос за документ, изискван на интервюто тази сесия?
Re: Въпрос за документ, изискван на интервюто тази сесия?
Нещата се променят и на миналата сесия на доста хора им искаха допълнителни документи по време на самото интервю... явно имиг. офицери са станали доста мнителни и има защо  

Manchester United Football Club
						- UnHoly
- Напуснал форума
Не се коментира дали има или няма защо да са мнителни имиграционните. Става дума поканените да се придържат към списъка с документи, които ВЕЧЕ са им поискани. Дали на самото интервю няма да ти поискат нещо друго никой няма как да предвиди. В края на краищата, на никой не му е отказан сертификат за селекция задето на интервюирания му е липсвал документ, който просто дублира друг такъв.

Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Съгласен.UnHoly написа:Не се коментира дали има или няма защо да са мнителни имиграционните. Става дума поканените да се придържат към списъка с документи, които ВЕЧЕ са им поискани. Дали на самото интервю няма да ти поискат нещо друго никой няма как да предвиди.
Това дали наистина е така може да кажат само имиг. офицери ... виждаме, че хората с откази по правило не споделят защо се е стигнало до получаване на отказ а просто изчезват и спират да пишат тука.UnHoly написа: В края на краищата, на никой не му е отказан сертификат за селекция задето на интервюирания му е липсвал документ, който просто дублира друг такъв.
						- UnHoly
- Напуснал форума
Имам предположение, че дори да споделят, картинката пак няма да е 100% ясна. Понякога наглед очевидни неща могат да се тълкуват погрешно, дори от хората за които се отнасят. Колкото до мълчанието, струва ми се, че хората с отказ чувстват твърде много лична болка, за да я мултиплицират допълнително чрез публична "дисекция" на случая си.

Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Точно такаUnHoly написа:Имам предположение, че дори да споделят, картинката пак няма да е 100% ясна. Понякога наглед очевидни неща могат да се тълкуват погрешно, дори от хората за които се отнасят. Колкото до мълчанието, струва ми се, че хората с отказ чувстват твърде много лична болка, за да я мултиплицират допълнително чрез публична "дисекция" на случая си.

Балби, то народа го е казал-"на сила можеш да вземеш, но не и да дадеш".balbi написа:Не носете нищо повече от това, което са ви поискали.
Ако занесете нещо повече веднъж вредите на себе си и втори път на всички, които са се запътили към Квебек. Типичен пример за това е прословутата декларация от приятел, която беше въведена като официален документ след множество "доброжелателно" занесени подобни декларации заверени по самоинициатива на тези, които са на интервю.
Ако ви искат трудова книжка - занесете трудова книжка! Joya нямам нищо лично в поста си към теб просто видях нещо, което според мен не трябва да се прави и го споделям.
Желая късмет на всички на предстоящите интервюта!

Всеки си гледа собствения г.. и не му пука за другите.
"Ама аз нали минах, к'во ми дреме за другите".
Ще ти дам пример: На изпит в университета един колега реши да се направи на много умен и старателен и взе да доказва една формула дето никой не му искаше да я доказва.Профито обаче му стана густо (щото тази формула я бил доказал преди милион години в някакъв учебник) и реши да кара всички останали след въпросния колега да му я извеждат и доказват. Е, познай! Резултата беше едно 20 човека скъсани, само защото някой реши да се докара.
Та така де.Станах многословна.Аз лично ако дочакам интервю този век ще си нося и книжките награди за отличен успех.Даже мога 2-3 Барон Мунхаузен-а да им подаря, че са ми в повече.Подписани са ми от директора на началното училище.

Хората по света работят по правила и не обичат много да се кръшка от тях.Един път може да е помогнало, но друг път може да изиграе лоша шега.
Успех на всички

И накрая, не годините в живота ви се броят, а живота в годините ви.
Нали знаете, че имиг. офицери не интервюират само в България... та какво правим когато някой друг от друга държава почне да дава нова мода  

- 
				NightMartini
Наложих си ограничение да не участвам във форума, по мои лични съображения. Искам ако някога fandjo погледне тази тема да се включи с мнение, за това какъв документ му поискаха по време на интервюто. Предпочитам той да го направи лично за да не изкривявам информацията. Лично мен това ме изуми. Когато се готвиш и чакаш година и половина интервю обръщаш внимание на всички малки детайли и подробности. Подготвен съм за негативен резултат, но не съм готов някой да унижи труда и усилията ми. Откраднах от деня си, откраднах от съня си, но живея с мисълта, че никога няма да бъда достатъчно подготвен за това интервю. 
Ако ivanpeychev е прав, че Mr. Daniel Leblanc ще бъде интервюиращ – позитивен и възпитан човек, около 45-50 годишен, държи на френския и за разнообразие задава няколко малки въпроса на английски, проверка и сверка на документи, въпроси свързани с трудова адаптация, говори бавно и разбираемо, ако нещо не се разбира заменя думите с по-лесни, но всичко това може да се обърне на 360 градуса, кой знае...и дали ще бъде той? Ако наистина бъде той най-важни са човешките му характеристики. Но според мен е по-важно, че всички сте положили усилия и заслужавате положителен резултат. Успех на всички. Би трябвало форумът да бъде центъра, в който се събират нуждата и подкрепата. Още веднъж успех.

Ако ivanpeychev е прав, че Mr. Daniel Leblanc ще бъде интервюиращ – позитивен и възпитан човек, около 45-50 годишен, държи на френския и за разнообразие задава няколко малки въпроса на английски, проверка и сверка на документи, въпроси свързани с трудова адаптация, говори бавно и разбираемо, ако нещо не се разбира заменя думите с по-лесни, но всичко това може да се обърне на 360 градуса, кой знае...и дали ще бъде той? Ако наистина бъде той най-важни са човешките му характеристики. Но според мен е по-важно, че всички сте положили усилия и заслужавате положителен резултат. Успех на всички. Би трябвало форумът да бъде центъра, в който се събират нуждата и подкрепата. Още веднъж успех.
Здравейте:) Като чета за изискваните документи на интервюто, започвам да се притеснявам... За съжаление, докато стигнем до интервю се очертава и двамата да останем без работа (криза!, ще закрият фирмите, в които работим ). И ако се получи да сме безработни някой друг месец , това ще повлияе ли на точките за стаж? Нали кандидатурите се оценяват от датата на пускане на първия пакет документи назад?! Или съм в грешка... 

Виена : 25.10.2011
Интервю : 04.11.2013 - CSQ
Нова Скотия: 04.12.2013
Баркодове : 30.01.2014
Покана за медицински : 24.04.2014/28.04.2014
Втора покана за медицински : 13.03.2015/17.03.2015
Покана за визи: 25.05.2015
Стажа се смята 5 години назад, преди пускане на документите. Дори и да останете без работа, това не е проблем, имиграционните служби са наясно със ситуацията провокирана от кризата.Montre написа:Здравейте:) Като чета за изискваните документи на интервюто, започвам да се притеснявам... За съжаление, докато стигнем до интервю се очертава и двамата да останем без работа (криза!, ще закрият фирмите, в които работим ). И ако се получи да сме безработни някой друг месец , това ще повлияе ли на точките за стаж? Нали кандидатурите се оценяват от датата на пускане на първия пакет документи назад?! Или съм в грешка...
Благодаря за бързия отговор   Успех на всички на тази сесия
 Успех на всички на тази сесия  

Виена : 25.10.2011