Тук е пълно с уникални снимки от БГ:http://www.aviophoto.com/snimka-a214/str-1/sub-1/ А слънчогледовите полета ми липсват много...това е като хиляди слънца да греят на едно място и този аромат на истинско лято около тях...
А точно този пейзаж не ми липсва, но пък завидната чистота на прането е похвална...местните са доста опърпани след като си изперат дрешките дори и за сефте...Канадска домакиня - това е виц....Много ги няма горките откъм тази част също. А защо ли риторично си питам? http://photo-cult.com/showpic.php?gal=20&id=523169
Кадъра с гащите е просто култов! Хайде сега виж панорамата по-горе и послушай Вивалди. Винаги действа добре
Мерси за адвайса ама от тая въртележка ми се завива свят като я гледам. И не върви с Вивалди нещо некак си Баба ти Марта Да беше с родопски гайди щеше повече да ми допадне. Така некак еклектично ми стои па и тия виртуални мартеници като наскачат хептем се "осира" пейзажа... Не се заяждам просто така ми идва отвътре, демек асоциирам дето се вика по нашенски...
хм......този 'пич' ти е вдигнал летвата само защото е направил 360 градуса сниимка (браво!) Това само показва, че ние не знаем как да си 'промотираме' природата. Имам снимки на съпругата ми , които струват 10 пъти повече, ама не са 360 градуса.........
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
хм......този 'пич' ти е вдигнал летвата само защото е направил 360 градуса сниимка (браво!) Това само показва, че ние не знаем как да си 'промотираме' природата. Имам снимки на съпругата ми , които струват 10 пъти повече, ама не са 360 градуса.........
"Струват" ??? Какво имаш предвид ?
Допускам две хипотези:
А) Ти си снимал съпругата си и така получените снимки са много ценни за теб?
или
Б) Съпругата ти е снимала нещо си (какво ?) което според теб има 10 пъти по-висока естетическа стойност (да не влизаме в подробности как се мери)
Ако е А, никой не би се учудил.
Ако е Б, защо не пуснеш някои примери тука ? Мерси !
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.