Какъв е шансът за подалите през август и септември
- electrified
Re: Какъв е шансът за подалите през август и септември
абе не знам, ама ако ще има промени според мен ще са от икономически съображения - да спрат притока на безполезни и безработни, които живеят на гърба на държавата. А пък и в крайна сметка ако не са емигрантите кой ще бачка? От кой ще цоцат данъци? Доколкото знам (главно от нета) Квебек е огромна територия с много ресурси и малко хора да ги обработват. Не вярвам да речат от утре спираме емиграцията - едва ли там се мисли от днес за утре. Предполагам че там се планира поне с 15 години напред. Ерго - имат държавна стратегия и бюджет обвързан с определен брой емигранти влизащи на година. Но това са мой разсъждения. Докато не видя нещо черно на бяло аз си натискам на френския и чакам.
Никога няма да ни стигат парите, да сме достатъчно умни и да имаме достатъчно памет в цифровия фотоапарат.
http://immigration2quebec.blogspot.com
http://immigration2quebec.blogspot.com
За мен като цяло голямото забавяне като цяло произтича от нестабилната европейска икономика.Всички Световни експерти признаха,че в момента Европа е голямо бреме за Америка като цяло.
DSC 05/07/2011
Получени във Виена 06/07/2011
Accuse de reception 16/02/2012
e-mail листа на чакащите дата 15/08/2012
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
-
- Напуснал форума
Като цяло не съм съгласенMisho76 написа:За мен като цяло голямото забавяне като цяло произтича от нестабилната европейска икономика.Всички Световни експерти признаха,че в момента Европа е голямо бреме за Америка като цяло.

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
хаха ,да сега виждам повторенията ми като цяло,въпрос на гледна точка,а и не само 

DSC 05/07/2011
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
-
- Напуснал форума
Според мен забавянето се дължи на прекалено много постъпили кандидатури.
Какво е в главите на имиграционните обаче ние не знаем.
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
Все още получавам нюс летьри автоматично на е-майл ако искате мога да ви препращам. новините са достоверни.pavelyankov написа:Според мен забавянето се дължи на прекалено много постъпили кандидатури.
http://www.cicnews.com/2011/09/canadian ... 91086.html"