Toronto, Edmonton или Calgary
Re: Toronto, Edmonton или Calgary
Има ли възможност в момента в който се появат Мухата или Калифорниеца да се сложи автоматично катинарче на темата?
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
@Kan_Tangra,Kan_Tangra написа:Такъв вариант го мисля, с подаване на резюмета преди местенето.
Но или за Европа, или пък за Калифорния (ЛА, Сан Франциско). За сега, обаче, нямам необходимия стаж и знам, че няма да стане така лесно. Затова си седя на задника и съм отсрочил тази идея в следващите няколко години. Виж в Алберта не бих отишъл, но всеки си има вкус.
А отворилия темата е крайно неясен с "работил съм в сферата на ....".
Но тъй като и без това не мога да дам идеи, не се занимавам да питам, какво аджеба означава това.
Едно време се бях запознал с една българка. Питах я какво работи. Тя: "в сферата на текстила".
После една друга нейна приятелка ми каза, че била шивачка.
Та с тия "сфери" е много обща и неясна работата.
Последната година и половина, позицията ми беше, Catalogue manager, преди това 2 години и половина Buyer. Преди тоша съм бил 2 години на позиция Product manager.
- Kan_Tangra
Ок, както казах, дори да знам точната специализация, аз лично не мога да помогна.
Но може някой друг да даде съвет.
А и също евентуално хората ще погледнат по сериозно на темата ти. Защото иначе наистина има шанс да си правиш бъзик само.
Но може някой друг да даде съвет.
А и също евентуално хората ще погледнат по сериозно на темата ти. Защото иначе наистина има шанс да си правиш бъзик само.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола